- Konu Sahibi sHimaRiq_pErY
-
tatlım biraz karışık yazmışsın ama anladım seni....
kalmışsın arada biri annen diğeri nişanlın...
kötü olmuş....
ama nişanlın iyiymiş yine geçmişi fln unutmuş yeniden başlamış..
anneni haksız buldum ben biraz kusura bakmazsan...
herşeyi paylaşma ikisiylede...
annenle konuştuklarını tartıştıklarını nişanlına
nişanlınla olanları annene anlatma...
he de geç ikisinede...
başka bi çözüm gelirse aklıma yazarım yine...
üzme kendini...
mutluluklar
Canım kesinlikle annenlerle nişanlının arasını düzeltmeden evlenme derim.
Nişanlında annenlerin akranı değil, konuşmasına dikkat etmesini ve alttan alması gerektiğini ona ilet.
Bir de sana söylüyor ben onlara yapacağımı bilirim diye çok ayıp:26: Böyle konuşmasına kesinlikle taviz verme.
Sen kaç yaşındasın ne zamandır tanışıyorsun?
ben 24 yaşındayım 2 sene önce tanıştık
annenin davranışları nişanlına karşı çok yanlış sen evlendikten sonra nişanlın bunun acısını yine annenden ve senden çıkartacak sanırım seni anne yollamıyacak o şimdi gizli,gizli dişlerini biliyordur annen daha politik olması gerek seni zor günler bekliyor ,bayramda dahi belki annenlere götürmiyecektir annene açıkcası çok kızdım elin oğluna otoriter tavırlar ters tepeker bu yaşına kadar bunu bilmesi gerek
annenin davranışları nişanlına karşı çok yanlış sen evlendikten sonra nişanlın bunun acısını yine annenden ve senden çıkartacak sanırım seni anne yollamıyacak o şimdi gizli,gizli dişlerini biliyordur annen daha politik olması gerek seni zor günler bekliyor ,bayramda dahi belki annenlere götürmiyecektir annene açıkcası çok kızdım elin oğluna otoriter tavırlar ters tepeker bu yaşına kadar bunu bilmesi gerek
ben 24 yaşındayım 2 sene önce tanıştık
Tam doğru tespit aynen bu sabah bunları konuştukbayramda gidemezsin dedi bende senin ailenede gitmem dedim o zaman ben kendi aileme sen kendi ailene gidersin dedi ben ne diyeceğimi bilemiorum artık tutarsızlaştım çocuğumu sevemez bile diyor yani düşünün ne durumdayız
ayrıca senin ailende düğün,nişan olduğunda nişanlın gitmeni istemiyecek ,anne tarafından eşin hep soğuk ve uzak kalmanı isteyecek,doğumda annenin gelmesini kalmasını engelliyecek ,annen bunları nasıl düşünemedi ? Evlensende yukarıda yazdığım durumlardan mutsuz olacaksın, annen çok akılsız davranmış ,nişanlın sürekli kendi ailesini önplanda tutacak
annemde enşteme böyle davranıyordu.işi hakarete bile döktü annem
sonuç aynen dediğiniz gibi oldu. ablamda-eniştemde annemle görüşmüyor artık... telefonlara bile çıkmıyorlar
Ya işte benim çok zoruma gidiyor bu durum hiç geleceği düşünmüyor annembizimde sonumuz ablanız gibi gözüküyor sanırım
siz burda bende senn annene gitmem demeyeceksiniz
nolursa olsun ailemizdir,gidip gönüllerini alalım diyin
asla nişanlınızla annenizi bir araya getirmeyn, yakın ev tutmayın. bu saydığım şeyleri ablam yapsaydı bu durumlar yaşanmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?