• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve nişanlım arasında kaldım...

sHimaRiq_pErY

E♥Y Ömrümün Sahibi
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
342
1
96
36
İstanbul
Kızlar merhaba,

o kadar çok derdim var ki inanın nasıl yazacağımı nereden başlayacağımı bilmiyorum :26:

Konu şu annem ve babam nişanlımı çok severlerdi fakat ilk başta her anne gibi (sanırım) nişanlımı istemedi yani yaşından dolayı istemedi aslında onları bahane etti sonuç olarak beni paylaşamadı ama duruma alıştı.Bu günlere gelene kadar yine böyle sorunlar oluyordu fakat atlatmıştık ama bu sefer zor atlatacagım gibi...

Bundan aylar öncesinde nişlanlımla çok büyük kavgalar etmiştik yüzük atma noktasına gelmiştik bu durumlara ailem daha doğrusu annem hiç yapıcı olmadı başımıza bela ettin bunu gibi cümleler kurdu hep sürekli aynı şeyler saçma cümleler olmayan şeyleri oldu gibi anlattı vs vs..e nişanlımda duydu bunları çok tartıştılar konuşmadılar bi ara falan ama ben o zamanlarda çok yıpranmıştım iki arada kalmıştım ne yapacagımı bilemiyordum ki nişanlım onlar geçmişte kaldı dedi ve arasını düzeltti annemle. yani şöyle söyleyeyim annem kendisine itaat edilmesini ister otoriter bi kadın yani ters kişiliği kabul edemiyor e nişanlımda agresif o da bu yaşına kadar bu tarz otoriterlikleri kabul edemiyor.

son olayda artık ipler tamamen koptu...

Annemle nişanlım okey oynarlerken tartıştılar aşırı bi şekilde ben uyuyordum neyse sonra bana saydı saydı saydı nişanlım bidaha o eve gelmem bilmem ne tamam dedim neyse nişanlımın annesi ameliyat oldu sonraki gün annem hastaneye gitmiş yüzüne bile bakmamış şimdi bu olayda bişey yok fakat nişanlım geçmişte yaşananları unutamıyor hepsini sayıyor bi saymaya falan neyse annemde üzülmüş bundan sonra o bizim eve giremez dedi sadece senin kocan olarak kalır dedi bundan sonra :14: offffff yazarken bile daralıyorum psikolojim bozuldu artık :14: annemle konuşuyorum darılıyor küsüyor ağlıyor nişalımla konuşuyorum idare et diye o da yok diyor artık ben ne yapacagımı şaşırdım

neyse işte sonra cumartesi günü ben eve geç gittim daha doğrusu gidemedim cafedeyiz arkadaşlarla babam aradı ki bugune kadar nişanlımlayken hiç aramamıştı :27: saat 23:00 civarı nerdesin sen orda mı kalcaksın çabuk eve gel tabi ben :53::53::53:

neyse nişanlıma dedim hemen gittik falan o arada arkadaş arabadan inerken nişanlım kızın ayağının üzerinden geçti :53: neyse eve geldi baba acele ettirdin kızın ayagını ezdim falan dedi bende hemen hastaneye götür dedim falan filan sonraaaa ( bu arada kızda arkadaşının eşi ) anaaaa nişanlım o cümleleri kurmaz olaydı annem sayıyoda sayıyo babama :53: seni dövcekti nerdeyse bilmem ne bi cvp veremedin o bilmem neye :53: ben şok tabiii ama o kadar ağzıma alamayacagım cümleler kuruyor ki dayanamıyorum :53: neyse ağladım bütün gece e nişanlım aradı beni anladı sesimden ne oldu falan bende döktüm içimi nefret ediorum artık dedim :14:

(nişanlımın eve gelmesinin sebebide babam bana cabuk gel dedi ya işte dışardaydık hiç aramıyodunuz ne oldu falan diye konuşmaya gelecekti)

Evet gelelim pazar gününe :18:

Nişanlımın arkadaşının bi nişanı var bende gidecektim normalde ama cumartesi yaşanan olaylardan dolayı gidemedim :14: yani izin almadım ama annem bi hafta önceden biliodu gideceğimi :19: o gün hiç konuşmadım onlarla nişanlım gitti tabi herkes beni sormuş :14: hatta kayınvalidem gitmeden demiş nişanlın nerde diye o da ailesi izin vermedi demiş nasıl ya falan olmuşlar :14: ki ailemle aramda hiç izin muhabbeti olmuyodu bu zamana kadar ama vermeyecekleri belliydi bende istemedim nişanlımda isteme dedi zaten boşver ben intikamımı alıcam diyo :53: düğünde bizim akrabaları en arkadaları otutturacakmış çocugumuz olursa annemin kucagında görürse alacakmış çok kinci :43: ama ben öyle olsun istemiorum ne yaparsa yapsın annem o benim ne kadar beni son raddeye getirsede :14:

Şimdi gelelim bana ben çok kötüyüm 2 gündür gözlerim kararıyor sürekli midem bulanıyo başım felaket agrılarda :14: stres beni öldürecek ne yapmalıyım bu olayın neresinde durmalıyım nişanlımmı haklı annemmi bi yön veremiorum bugun nişanlıma psikologa gitmeyi teklif ettim beraber gidelim dedim ben buldum çözüm yolunu ben annene secde edicem dedi anca öyle düzelir diyor :14:
ben onu ailemin içine çok soktum o yuzdende böyle bi durum var tamam hata yaptım fakat bundan sonrasında ne yapacağım :14:

yazım karışmışta olabilir kusura bakmayın bunları yazarken bile çok üzülüyorum :43: Zaman ayırıp okudugunuz için teşekkürler

Canım kesinlikle annenlerle nişanlının arasını düzeltmeden evlenme derim.
Nişanlında annenlerin akranı değil, konuşmasına dikkat etmesini ve alttan alması gerektiğini ona ilet.
Bir de sana söylüyor ben onlara yapacağımı bilirim diye çok ayıp:26: Böyle konuşmasına kesinlikle taviz verme.

tatlım biraz karışık yazmışsın ama anladım seni....
kalmışsın arada biri annen diğeri nişanlın...
kötü olmuş....
ama nişanlın iyiymiş yine geçmişi fln unutmuş yeniden başlamış..
anneni haksız buldum ben biraz kusura bakmazsan...
herşeyi paylaşma ikisiylede...
annenle konuştuklarını tartıştıklarını nişanlına
nişanlınla olanları annene anlatma...
he de geç ikisinede...
başka bi çözüm gelirse aklıma yazarım yine...
üzme kendini...
mutluluklar

Annen biraz abartiyor gibi geldi bana ama tabi sen daha iyi bilirsin. Nisanlinda biraz alttan almaya calissin en iyisi bi araya gelip konussunlar kimin ne derdi varsa soylesin sende boylece arada kalma...

Umarim en kisa zamanda cozume ulasirsin ve aralari duzelir... Allah yardimcin olsun...

Aminnn

çok teşekkür ederim yorumlarınıza bunun kusuru kalmadı artık göremediğim bişeyi görüp söylersiniz belki diye bi umut yazdım buraya arada kalmak o kadar zorkii :14:

defalarca dedim onada annemede telefonlarınız var beni çıkarın aradan olan bana oluyor diye derdi olan birbirini arasın ama artık son raddeye geldi hepsi :14: ve babam bu olayların dışında :47: hiçbişeye karışmaz o yuzdende oluyor

tatlım biraz karışık yazmışsın ama anladım seni....
kalmışsın arada biri annen diğeri nişanlın...
kötü olmuş....
ama nişanlın iyiymiş yine geçmişi fln unutmuş yeniden başlamış..
anneni haksız buldum ben biraz kusura bakmazsan...
herşeyi paylaşma ikisiylede...
annenle konuştuklarını tartıştıklarını nişanlına
nişanlınla olanları annene anlatma...
he de geç ikisinede...
başka bi çözüm gelirse aklıma yazarım yine...
üzme kendini...
mutluluklar

canım teşekkür ederim ama annemin dediklerini duysan he diyip geçemiyorum işte ama onada bişey diyemiorum desem bile üzülüyor offf :14: e sonrada vicdan yapıorum üzülüyorum her durumda ben üzülüyorum

Canım kesinlikle annenlerle nişanlının arasını düzeltmeden evlenme derim.
Nişanlında annenlerin akranı değil, konuşmasına dikkat etmesini ve alttan alması gerektiğini ona ilet.
Bir de sana söylüyor ben onlara yapacağımı bilirim diye çok ayıp:26: Böyle konuşmasına kesinlikle taviz verme.

:43::43::43::43::43::43::43: bilmiorum yapamıyorum işte düzeltemiyorum

Sen kaç yaşındasın ne zamandır tanışıyorsun?

ben 24 yaşındayım 2 sene önce tanıştık

annenin davranışları nişanlına karşı çok yanlış sen evlendikten sonra nişanlın bunun acısını yine annenden ve senden çıkartacak sanırım seni anne yollamıyacak o şimdi gizli,gizli dişlerini biliyordur annen daha politik olması gerek seni zor günler bekliyor ,bayramda dahi belki annenlere götürmiyecektir annene açıkcası çok kızdım elin oğluna otoriter tavırlar ters tepeker bu yaşına kadar bunu bilmesi gerek

annenin davranışları nişanlına karşı çok yanlış sen evlendikten sonra nişanlın bunun acısını yine annenden ve senden çıkartacak sanırım seni anne yollamıyacak o şimdi gizli,gizli dişlerini biliyordur annen daha politik olması gerek seni zor günler bekliyor ,bayramda dahi belki annenlere götürmiyecektir annene açıkcası çok kızdım elin oğluna otoriter tavırlar ters tepeker bu yaşına kadar bunu bilmesi gerek

Size katiliyorum ilerde basina kakabilir annen boyle yapti soyle yapti bende simdi boyle yapiyorum gibisine...
Hem bi laf vardir 'Oglan evi alana kadar, kiz evi ölene kadar' diye ne biliyim iste bosuna soylenmiyo bu laflar

Tam doğru tespit aynen bu sabah bunları konuştuk :14: bayramda gidemezsin dedi bende senin ailenede gitmem dedim :53: o zaman ben kendi aileme sen kendi ailene gidersin dedi :14: ben ne diyeceğimi bilemiorum artık tutarsızlaştım :14: çocuğumu sevemez bile diyor yani düşünün ne durumdayız

ben 24 yaşındayım 2 sene önce tanıştık

Tam doğru tespit aynen bu sabah bunları konuştuk :14: bayramda gidemezsin dedi bende senin ailenede gitmem dedim :53: o zaman ben kendi aileme sen kendi ailene gidersin dedi :14: ben ne diyeceğimi bilemiorum artık tutarsızlaştım :14: çocuğumu sevemez bile diyor yani düşünün ne durumdayız

ayrıca senin ailende düğün,nişan olduğunda nişanlın gitmeni istemiyecek ,anne tarafından eşin hep soğuk ve uzak kalmanı isteyecek,doğumda annenin gelmesini kalmasını engelliyecek ,annen bunları nasıl düşünemedi ? Evlensende yukarıda yazdığım durumlardan mutsuz olacaksın, annen çok akılsız davranmış ,nişanlın sürekli kendi ailesini önplanda tutacak

annemde enşteme böyle davranıyordu.işi hakarete bile döktü annem

sonuç aynen dediğiniz gibi oldu. ablamda-eniştemde annemle görüşmüyor artık... telefonlara bile çıkmıyorlar

ayrıca senin ailende düğün,nişan olduğunda nişanlın gitmeni istemiyecek ,anne tarafından eşin hep soğuk ve uzak kalmanı isteyecek,doğumda annenin gelmesini kalmasını engelliyecek ,annen bunları nasıl düşünemedi ? Evlensende yukarıda yazdığım durumlardan mutsuz olacaksın, annen çok akılsız davranmış ,nişanlın sürekli kendi ailesini önplanda tutacak

Evet öyle... zaten düğün için sadece sen geleceksin diyor mesela kuaföre falan kuzenlerinden birinide söylüyor onunla gidersin diyor :(

Ve ben bunları anneme söylediğimde banane gelmezsen gelme ben zaten gelmicem senin evine vs.. vs... diyor.

annemde enşteme böyle davranıyordu.işi hakarete bile döktü annem

sonuç aynen dediğiniz gibi oldu. ablamda-eniştemde annemle görüşmüyor artık... telefonlara bile çıkmıyorlar

Ya işte benim çok zoruma gidiyor bu durum hiç geleceği düşünmüyor annem :31: bizimde sonumuz ablanız gibi gözüküyor sanırım

Ya işte benim çok zoruma gidiyor bu durum hiç geleceği düşünmüyor annem :31: bizimde sonumuz ablanız gibi gözüküyor sanırım

siz burda bende senn annene gitmem demeyeceksiniz

nolursa olsun ailemizdir,gidip gönüllerini alalım diyin

asla nişanlınızla annenizi bir araya getirmeyn, yakın ev tutmayın. bu saydığım şeyleri ablam yapsaydı bu durumlar yaşanmazdı

siz burda bende senn annene gitmem demeyeceksiniz

nolursa olsun ailemizdir,gidip gönüllerini alalım diyin

asla nişanlınızla annenizi bir araya getirmeyn, yakın ev tutmayın. bu saydığım şeyleri ablam yapsaydı bu durumlar yaşanmazdı

tavsiyelerinizi deneyeceğim teşekkürler :14:

Annende bencillikte var banane demesi hiç hoş değil ,yarın kendi yaptığı davranışları unutup eşine suçu bulacak seninde aklın karışacak ve nişanlınla aran bazen gerilecek ,nişanlında kinci biri ,açıkcası üzüldüm ,bunları nasıl anneniz göremiyor ?sanırım annen bu güne kadar hep dediğim dedik yapmış ,nişanlı bir kızı olan bu tür lüx,kaprisli davranışta bulunamaz

Ay canım yaa allah kolaylık versin sana.çok zor bi durum şuan yaşadığın.
Ama ben burda annene suç buldum o olgun olmalıydı ayrıca o kişiye kızını veriyor.Bizde mantık şudur damadı iyi tutuyumki oda kızımı iyi tutusun.Annen nasıl göze alabilmiş bunu bilmiyorum.Nişanlında haklı ne olursa olsun insan susamaz bi süreden sonra kendine yapılan saygısızlıklara..

Ama benden sana tavsiye nişanlına şunu hissettir ne kadar kötüde olsa o benim annem.Sen gelme ama ben ondan kopamam.Bu konuda verme taviz eğer senden yüz bulursa asla görüştürmez seni..

Back