Annem ve kayinvalidem

Ikisi ayni anlarda gelmesin.
Annenizle yaptiginiz herseyi kaynannaiz duymasın.
Kaynananizla yaptiginizida anneniz duymasin.
Kaynanam babanneme ne zaman gitsem laf yapar ya da hemen pesimden gelir.
Bende giderken hsber vermiyorm
Anlatmiyorum

Zaten kanka olsunlar demiyorum ama benim aileme el gibi davranmaya baslamasi benim zoruma gidiyor. Kendi kizi da var acayip duskun kizina sanki bizimki anne degil.
Kayınvaliden el gibi davransa nolur ölçü mü onun sevgisi herşeyi mükemmelleştiremeyiz ki olduğu kadar,karşına alıp bundan sonra annemle iyi geçineceksiniz anladın mı diyemeyeceğine göre akışına bırakmakta fayda var,belki kendisi tam zamanlı bakarken bunalıcak annenin elinden çekmek yerine ona vermeye çalışacak bu daha mı iyi,bırak el bebek gül bebek baksın.

Kıskanç yapacak bişey yok.bakıcı tutsaniz ona minnetiz olmasa co daha iyi olur zira başınıza kakma gibi bir durum hissettim.

Çok muhabbet tez ayrılık getirir.
İkisini mümkün olduğunca aynı ortama sokma.

İçinizi rahatlatanayacağım. Asıl sorunu siz bide işe başlayınca görün. Artık kayınvalideniz çocuğu kendi çocuğu zannedecek. Anneniz hepten rahatsız edecek. Çocuğun üzerinde hak idda edecek. Hatta abartıp sizden bile kıskanabilir. O potansiyeli gördüm.

Zaten asiri sahiplenme gibi bi davranisi var. Benden kiskanmasa bile kendine alisririp cocugun suerekli babaanneye duskun. Sueekli onla kalmak isteyen annesini sadece gorunce hatirlayan biri olmasini istiyor bunu da şakalariyla belli ediyor.

Zaten asiri sahiplenme gibi bi davranisi var. Benden kiskanmasa bile kendine alisririp cocugun suerekli babaanneye duskun. Sueekli onla kalmak isteyen annesini sadece gorunce hatirlayan biri olmasini istiyor bunu da şakalariyla belli ediyor.
Çocuğuna yeterli ilgiyi gösterememiş yada kendisine bağımlı olunmasını seviyor. Çocuğa bakıcak olmasıda zaten bunları yapabileceği anlamına geliyor.

annenin yerine neden konsun zaten her ikiside anne birisi erkeğin diğeri kadının kimsenin kimseden üstünlüğü zaten olmaz ,ben yine söylüyorum rabbim herkesi kendine layık insanlarla karşılaştırsın

Paranoyak gibi, sanki bilmiyor kayınvalide ile anne farkını. Annenin tırnağı bile olamaz. Genelde torunlarda anneanne düşkünü oluyor sanki. Bunu düşünüp strese giriyor galiba hey yarabbim.
şöyle bi çıkarım yaptım; kayınvalide annenin tırnağı değil, konu sahibinin annesi toruna düşkün çünkü anneanne ama oğlunun çocuğuna bakacakmış öyleyse gelin hanımın kayınvalidesi olduğundan gelinin annesinin tırnağı olamayacak. Kızındaki farkı oğlunda sıfırladı.
Peki bu kadın kızında bu kadar aia ilken oğlunda neden tırnak kadar değeri olmuyor.
Ya da sadece kızı olan anneler mi dört dörtlük oluyor.
Tırnak farkıyla kafayı sıyırıcam galiba.

Kayınvalidenin yaptığı doğru değil ama ilk günlerin torun heyecanıyla olsa gerek diye düşünün siz yinede zamnla ilişkileri eski samimiyetine gelir yine^^

Paranoyak gibi, sanki bilmiyor kayınvalide ile anne farkını. Annenin tırnağı bile olamaz. Genelde torunlarda anneanne düşkünü oluyor sanki. Bunu düşünüp strese giriyor galiba hey yarabbim.
Bu nasıl çirkin bir yorum.Dünyada sadece kendi anneleri anneymiş gibi davranan insanlar ne garip... erkek kardeşiniz var mı bilmiyorum ama anneniz hakkında gelini böyle konuşsa mesela hoşunuza gider mi? sanmam.siz de yapmayın o halde.

Kayınvalide ler de o kıskançlık hep oluyor nedense bende taraftar değilim. Şuan çocuğum yok ama olduğunda da asla baktırmayı düşünmem gerçekten çok kinci ve çirkef birisi.
Düğünde hiç bişey olmadı annemle küs konusmuyor. Bende bu durumdan rahatsızım ama yapacak bişey yok malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…