Annem ve evlilik düşüncesi...

Umarim herkes icin hayirlisi olur tesekkur ederim

Haklisiniz umarim hayirlisi olur ve mutlu olur...

Annenizin acele tutumunu abiniz çıkmadan evlenmek istemesine ve adamın da düzen kurma isteğine bağladım. Kadınlar daha uzun süre yalnız yapabiliyor ama toplumumuz erkekleri uzun süre yalnız yaşayıp sefil olmaktansa evleneyim mantığında.

Abiniz düşünülecek yaşı çoktan geçmiş. Kadıncağız ömrünü onun için heba etmek zorunda değil. Hele ki sizi öldürürüm diye tehdit savuran biri için hiç değil. Evlenmek ve bir hayat kurmak istemesi çok doğal. Herkes alışır zamanla. Umarım bu aceleyle yanlış karar vermez, bu konuda konuşabilirsiniz belki. Sonra hem kendine hem küçük kardeşinize zorluk olur.

Haklisiniz tabiki ama keske aceleci davranmasa...
Ne yapsın,abiniz içeriden çıkınca esip gürleyecek belki,kadın çekiniyordur.
Baksanıza oradan bile gebertirim filan Allah muhafaza.
Abiniz yoluna baksın,çıksın bir işe girsin,öyle Üzüm asması gibi ne zamana kadar annenize yaslanacak,asıl o sağlam durup annenize destek olmalıydı,o da eşini kaybetti kolay mı...

Keske annemde sizin gibi dusunse
Gerçekten bir kadın ölene kadar sorumsuz evladı için hayatını feda mı edicek. Evlenmeye mutlu olmaya hakkı yok mu tek enayi anneler mi olmalı ?? Abiniz çıksın hapisten ev de var çalışsın para kazansın artık. Anne hizmetçi anne arka toplar anne rahat etmemeli anne saçını süpürge eder maddi olarakta el insaf.

BEnde bir anneyim ve anneleri hatta hic bir kadini ezdirmem ve ezmem. Ama annem zaten bizimle ilgilenmedi sacini supurge filan da etmedi kucuk kardesimle de ilgilenmiyor ilgi alaka sevgisini gosterme bunlar annemde mevcut degil hic bir zaman.... Abim zaten calisiyorsu uyusturucu batagina girince isini ve sevgilisinide kaybetti o donemde hapisten cikinca isine donecek gene ama annem cok acele ediyor evlenmek icin ona bozuluyorum

anneniz maddi olarak rahat mı? sorunu varsa yardımcı oluyor musunuz?

kardeşiniz bisiklet alınacağını düşününce annem evlensin demiş. bu çok acı. abisi ablası var ama çocuk bisiklet hayaliyle annesi evlensin istiyor. benim tavsiyem önce kardeşinize bisiklet alın. sonra beklemelerini sağlayın. diğer kadın da 9 ay önce olmuş. annesini 9 ay önce kaybetmiş çocuğun yanına başka bir kadın getirilmemeli bence bu kadar sürede.

Banada oyle geliyor.... umarim tesekkur ederim

Kardesimin bisikleti var hatta gecen sene aldi annem maddi olarak zorluk cekmiyorlar cunku.. annem sifir aldi maddi olarak zorlansa ben zaten destek olurum ki her hafta kardesime okul harcligida veriyorum icimden geldigi icin o veya annem istemedigi halde

Babamdan kalan maas ve ev var sadece fatura odemeleri var gecim sikintisi yasamiyor inatla acele ediyor

babanızdan ne kadar alıyor olabilir kesintiyle beraber, 1500 tl alsın diyelim. hele ki büyük şehirde yaşıyorsanız ve 10 yaşındaki bir çocukla o parayla geçinilmez. siz yardım ediyor musunuz düzenli olarak? kusura bakmayın ama etmiyorsanız hakkınız yok bişey demeye. belki de geçim sıkıntısı çekmek istemediği için acele acele ve yanlış bir karar verecek.

eğer maddi olarak büyük sıkıntısı yoksa da siz haklısınız. acele etmesi çok garip ve sağlıksız.

Maddi olarak sorunu yok kesinlikle kardesim bursta aliyor babamin calistigi fabrika her ay 500 tl yatiriyor kardesimin hesabina... Acele etmeyip emribaki yapmadan biraz zamana biraksa herseu daha guzel olabilir aslinda bu aceleci tavri beni uzuyor ve kiriyor

Bunu kavga ederek değil de 'Güzel annem biliyorum sende yalnızsın ama...' diye başlayarak söyleyebilirsiniz o halde. Ayrıca evlendiğini senelerce tanıdığımız adamlar bile birden bire bambaşka biri olup çıkıveriyorken çokta önemli değil kaç gün tanıdığı bir yerde.

Tam anlatmak istediğim ama dilime gelemeyen şey işte buydu. Anne olunca artık evladın tapulu malı gibi görülmek.

Haklisiniz

anneniz çok genç daha.

4 sene az buz değil. kardeşiniz de çok küçük belki ona bi baba figürü olsun istiyordur.

siz evlisiniz kardeşiniz de hapiste. bence annenize karışma hakkınız yok. adamda bi falso olsa sıkıntı olsa tamam ama emekli çalışan oğlu evli bi adamın neresinde yanlış var evlenmek için?

bu insanlar yaşlılığında mutlu olmasınlar mı yani başlarına yuları mı taktınız?

abinizdeki de bu ne bencillik hapse girmiş oradan tehdit ediyor öldürürüm falan. bence anneniz abinizden kurtulmak için evleniyor ki bence de evlensin. bi de abinizi tutuyorsunuz. kınadım sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…