annem ve eşim

Eşyalarınızı ailenizle beraber gidin almaya tek giderseniz şiddet felan olabilir durum daha kötü olur sizin acinizdan

aynısını yazacaktım
sakın yalnız gitme
ailede bir erkek varsa onunla gidin

hatta ben olsam, eğer evde kimse yoksa, çilingir çağırıp kilidi bile değiştirtirdim giderken, gelince bi şok yaşasınlar diye

Iyi de annene neden küfretti

Eşyaların zaten topludur alırsın acelen ne

Salonun nasıl yerleşeceğini eşinle taşınmadan konuşmadım mı Kv ye de biz X ile böyle yerleşsin diye karar verdim dersin olur biterdi

Bu sorunların temelinde aileden bağımsız yaşayamama var

Taşınıyorsunuz annenizin Kv nizin ne işi var kimseyi işinize karıştırmazsanız bunalmazsınız da

5 kez taşındım hiç Kv çağırmak aklıma bile gelmedi biri de hamileydim üstelik taşındıktan bir süre sonra haberleri oldu laf arasında konuşurken

Bazı şeyleri toplumca abartıyoruz sonra olay çıkıyor

Taşınmak vs büyük sorunlar değil ki sülaleler ile yapalım

Bunların hiçbiri eşinizi haklı çıkarmaz ama o gelsin bir boyunun ölçüsünü alın

Evet evet evde yokken cilingir çağırıp alsin esyalarini en iyi bu bencede hic degilse diledi gibi esyalarini alır öbür türlü tartisma çıkabilir

bu hakaret davası da iyiymiş
bence de, yolu varsa açılmalı, müstahak böylelerine
Evet tabikide açılmalı elin dengesizi ne hakla küfür eder Adamın anası herşeye karışsın ona laf yok ohhh ne ala memleket Benim anama bi Allah'ın kulu laf edemez azını büzerim

Anneme küfredecek adamın hiçbir sıfatla benim etrafımda, hayatımın bir yerinde işi olamaz, heleki her akşam aynı yastığa başkoyduğum kişi asla olamaz bu kadar net....

Ben olsam senin yaptığını, hatta fazlasını yapardım. Evi kırıp döküp öyle gideydin. Eşin görgüsüzün tekiymiş. Annenize ne hakla laf söylüyor anlamıyorum. Geçimsiz adam... Kimse kimsenin evinin düzenine karışamaz. Eşinin affedilecek bir tarafı yok yani.

eşyalarını almaya tek başına gitme
yanında baban abin vs birileri olsun bayanla gitme
biri yazmıştı annen içinde oluyorsa hakaret davası açın

aa ne biçim bir adam bu.
neden yaptı bu terbiyesizliği anlamadım ama
yaptıgınızı yapardım bende..
yada uzuunca bir süre aramam sormam süründürürdüm. beni geçtim de anneme bu saygısızlıgı yapmasına asla müsade etmem..

Allah senin iyiliğini versin ceyda
Senin yorumlar beni benden aliyo yazmayın dedim dayanamadim

Anasını da alsın gitsin ! ! !

Yok daha bir senelik evliyiz en büyük sansim galiba isim gucumde var ailemde arkamda
Hiç düşünme bile böyle bi adamla ömür çürüteceğine ye iç gez annenle özgür şeklde daha ne istyosun bu saatten sonra ailen onu kabl etmez sende hep arada ezilirsin annnene yaptığını içinde büyütr hep kavga edersinz

To
Allahim yarebbim ya allah boylelerinden korusun...kendi ewine nasil dosicegine kendin karar verceksin tabi..kaynananin yaptigi cook ayip allah sabir versin..aynisi bana olsaydi kesnlikle affetmem a

kolay demek ki oyle git demek.. asla ama asla bi hamle yapma, dur ailenin evinde.. sesi cikmazsa bosanmaya pek heveslidir zaten, pisman olur yalvarir ederse de ona gore bakarsin..
anlamiyorum ya, o ev benim evimse neden kaynananin istedigi sekilde olacak.. haddini bilmez insanlar, Allah uzak tutsun..

Eşinizin yaptığının hiç bir izahı, açıklaması yok rezillik.
Ev taşıma yine çekişmeye dönüşmüş.Muhtemelen anneniz ve kayınvalideniz ayrı ayrı fikirler verdiği için.
Sonra eşiniz geldi ortam daha da gerildi.
Hiç kimseyi karıştırmayacaktınız. Eşiniz gelince beraber yapacaktınız.

Allah senin iyiliğini versin ceyda
Senin yorumlar beni benden aliyo yazmayın dedim dayanamadim
Napıyım ayol, içime cingan kaçmış benim Ay bu lafa da bayılıyorum. Çingene değil, cingan. Erkek kardeşlerim ben kavgacı ve geçimsiz olduğum için. Çok hoşuma gidiyor

Yuh ya ne adamlar var adam demeye dilim varmıyor kendi anası dır dır edecek ama zavallı kv desini evden kovacak yazık annenize mahvolmustur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…