- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
-
- Konu Sahibi pocahantes89
Boşanma davası artı annene hakaret davası açardım adi herif
Eşyalarınızı ailenizle beraber gidin almaya tek giderseniz şiddet felan olabilir durum daha kötü olur sizin acinizdanBu süreç çok canımı yakicak gibi eşyalarımi toplarken ağlamak dan korkuyorum
Eşyalarınızı ailenizle beraber gidin almaya tek giderseniz şiddet felan olabilir durum daha kötü olur sizin acinizdan
Evet evet evde yokken cilingir çağırıp alsin esyalarini en iyi bu bencede hic degilse diledi gibi esyalarini alır öbür türlü tartisma çıkabiliraynısını yazacaktım
sakın yalnız gitme
ailede bir erkek varsa onunla gidin
hatta ben olsam, eğer evde kimse yoksa, çilingir çağırıp kilidi bile değiştirtirdim giderken, gelince bi şok yaşasınlar diye
Evet tabikide açılmalı elin dengesizi ne hakla küfür ederbu hakaret davası da iyiymiş
bence de, yolu varsa açılmalı, müstahak böylelerine
Ooohoooo cnm ne duruyorsun bas tekmeyi gitsin ..sakın sakınn affetmeYok daha bir senelik evliyiz en büyük sansim galiba isim gucumde var ailemde arkamda
Ben olsam senin yaptığını, hatta fazlasını yapardım. Evi kırıp döküp öyle gideydin. Eşin görgüsüzün tekiymiş. Annenize ne hakla laf söylüyor anlamıyorum. Geçimsiz adam... Kimse kimsenin evinin düzenine karışamaz. Eşinin affedilecek bir tarafı yok yani.Kızlar merhaba
benim derdim çok büyük bilenler
Bilir kaynana ve görümcelerle ugrasiyorum.neyse fazla uzatmadan konuya gelmek istiyorum biz ev taşıdık bu esnada kaynana gene hiç susmadi yanımda annem de vardı neyse biz hiç bişey demedik daha sonra salon kurulurken bana sordular. NNasıl kuralım diye bende tarif ettim kaynana olmaz öyle dedi ama Nakliyeciler genede benim istediğim gibi yaptılar çünkü başka türlü olmuyordu,onlar gidince kaynanam olmadi degistiricez dedi tamam dedim..eşEşim geldi haliyle benim suratim asıldı eşim bagirmaya başladı sonra anneme döndü ve küfür edip kızını da al git dedi biz neye ugradigimizi sasirdik annemde alir giderim dedi ve annemlere geldik bugun gidip esyalarimi alicam dava acicam bunu affedemem siz olsaniz napardiniz. ...?
Allah senin iyiliğini versin ceydaBen olsam senin yaptığını, hatta fazlasını yapardım. Evi kırıp döküp öyle gideydin. Eşin görgüsüzün tekiymiş. Annenize ne hakla laf söylüyor anlamıyorum. Geçimsiz adam... Kimse kimsenin evinin düzenine karışamaz. Eşinin affedilecek bir tarafı yok yani.
Anasını da alsın gitsin ! ! !Kızlar merhaba
Bilir kaynana ve görümcelerle ugrasiyorum.neyse fazla uzatmadan konuya gelmek istiyorum biz ev taşıdık bu esnada kaynana gene hiç susmadi yanımda annem de vardı neyse biz hiç bişey demedik daha sonra salon kurulurken bana sordular. NNasıl kuralım diye bende tarif ettim kaynana olmaz öyle dedi ama Nakliyeciler genede benim istediğim gibi yaptılar çünkü başka türlü olmuyordu,onlar gidince kaynanam olmadi degistiricez dedi tamam dedim..eşEşim geldi haliyle benim suratim asıldı eşim bagirmaya başladı sonra anneme döndü ve küfür edip kızını da al git dedi biz neye ugradigimizi sasirdik annemde alir giderim dedi ve annemlere geldik bugun gidip esyalarimi alicam dava acicam bunu affedemem siz olsaniz napardiniz. ...?
Hiç düşünme bile böyle bi adamla ömür çürüteceğine ye iç gez annenle özgür şeklde daha ne istyosun bu saatten sonra ailen onu kabl etmez sende hep arada ezilirsin annnene yaptığını içinde büyütr hep kavga edersinzYok daha bir senelik evliyiz en büyük sansim galiba isim gucumde var ailemde arkamda
Allahim yarebbim ya allah boylelerinden korusun...kendi ewine nasil dosicegine kendin karar verceksin tabi..kaynananin yaptigi cook ayip allah sabir versin..aynisi bana olsaydi kesnlikle affetmem aKızlar merhaba
kolay demek ki oyle git demek.. asla ama asla bi hamle yapma, dur ailenin evinde.. sesi cikmazsa bosanmaya pek heveslidir zaten, pisman olur yalvarir ederse de ona gore bakarsin..Kızlar merhaba
Napıyım ayol, içime cingan kaçmış benimAllah senin iyiliğini versin ceyda
Senin yorumlar beni benden aliyo yazmayın dedim dayanamadim