annem ve eşim

gelir gelmez mi kocan bagrmaya basladi. sebeb ne yani bagirmasnsaki ben anlamadm. kendi evinin dizaynini kendin yaptgin icin mi ??

Kızlar merhaba
benim derdim çok büyük bilenler
Bilir kaynana ve görümcelerle ugrasiyorum.neyse fazla uzatmadan konuya gelmek istiyorum biz ev taşıdık bu esnada kaynana gene hiç susmadi yanımda annem de vardı neyse biz hiç bişey demedik daha sonra salon kurulurken bana sordular. NNasıl kuralım diye bende tarif ettim kaynana olmaz öyle dedi ama Nakliyeciler genede benim istediğim gibi yaptılar çünkü başka türlü olmuyordu,onlar gidince kaynanam olmadi degistiricez dedi tamam dedim..eşEşim geldi haliyle benim suratim asıldı eşim bagirmaya başladı sonra anneme döndü ve küfür edip kızını da al git dedi biz neye ugradigimizi sasirdik annemde alir giderim dedi ve annemlere geldik bugun gidip esyalarimi alicam dava acicam bunu affedemem siz olsaniz napardiniz. ...?
beni annesine ezdirecek bana saygı duymayıp bana annesinin hele ki annemin yanında bağırcak bir de üstüne anneme küfür edecek bir adamla bırak ömrü 1 sn geçirmem evli ve bir çocuk annesiyim bugün böyle bir şey yapsa 1 sn bile düşünmem boşanırım hakim bile bu olayda hemen boşar bnce .. cocuğun falan yoksa seni böylesine yıpratan ve ilerisinde daha da yıpratıp hayatını mahvedecek olan bir koca ve karaktersiz bir kaynanayla ne ömür geçer ne de gün daha 24 yasındasın hayatını başka bir dünyada kur canım kocanın dünyası ne sana göre bnce ne de bir başka kadına göre anasıyla evli bir adamla bir ömür değil bir sn geçmez :KK39:

Barısacak olsanız bıle once Annenıze kendısını affettırmesı gerekli.. Yaptıgı cok ayıp.. Saygısız..

X