- 12 Şubat 2015
- 708
- 305
- Konu Sahibi pocahantes89
açıkçası anneme babama yapılan hakaretleri affedemem...insan kendine yapılanı affedebiliyor da bu yaptığı gerçekten terbiye sınırlarını aşıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız valla sen çok fenasin.Napıyım ayol, içime cingan kaçmış benim Ay bu lafa da bayılıyorum. Çingene değil, cingan. Erkek kardeşlerim ben kavgacı ve geçimsiz olduğum için. Çok hoşuma gidiyor
Valla benimkinin eli topluyor sanırım Eşyalar alınırken ben görmedim, bir sürü tabak almış, cam tabaklar var, onları hiç sevmiyorum. Bi şeye sinirlendimi kırıp kırıp atıyorum. Sonra bizimkinin eli, cam parçalarını topluyor Kır kır bitiremedim şu uyuz tabakları...Kız valla sen çok fenasin.
eşyaları parcalardim diyosun adamin eli armut toplamiyodur karşısındaki erkek sonuçta hadi adamda ona karşılık verse eşyayı kafasına firlatsa sonuc daha kötü.
Valla sen esinle iyi geciniyon adam sus pus olup oturuyodur bi kenarda biblo gibi evet karicicim tamam canım
İşte herkes senin eşin gibi susmuyo canim daha neler var
Allah senin iyiliğini versin gulmekten yarildim devrelerim yandıValla benimkinin eli topluyor sanırım Eşyalar alınırken ben görmedim, bir sürü tabak almış, cam tabaklar var, onları hiç sevmiyorum. Bi şeye sinirlendimi kırıp kırıp atıyorum. Sonra bizimkinin eli, cam parçalarını topluyor Kır kır bitiremedim şu uyuz tabakları...
Annemin bir kuzeni var, eşi içip içip dövüyormuş, bu da yeter ulan demiş adamın kafasına televizyonu fırlatmış. Adam hastanelik olmuştu Adam ona atarsa, arkadaş da ona atsın, en azından hıncını alır. Döverse falan gidip darp raporu alıp tazminat davası açar en kötü ihtimalle.
Benim adam bekarken esip gürlerdi, halen de ailesi ondan korkar çekinir ama ben daha yırtık olduğum için susup oturuyor.
Daha neler var diyorsun, var vallahi. Benim babam var mesela. Anneme kumanda fırlatıyor. Ben de kızdım sen ne bakıyon sen de ona vur dedim. Oklavayı getirdim, bir tane geçirdi annem. Babam elinden almaya çalıştı bebeleeer, koşun koşun saldırın dedim babamın üstüne çullanıverdik kendine geldi adam. Gülmeye başladı. Demek ki karşılık vermek gerekiyor.
Deli deliyi gördü mü değneğini saklarmış. Deli olmak lazım. Wuhhuuuuuuuuuu
Bu gün annemle konuştum. Sanırım babam denk durmuyor. Boşancam demeye başladı yine. Gidip 2 ay evlerinde kalayım da babam öpüp alnına koysun annemi. Babamın bana hiç tahammülü yok gerçekten. Beni gördü mü kaçacak delik arıyor. Sürekli konuşup anlatıyor, ben hee heee diyorum, ama faaliyet sıfır. O da ayrı bir ilginç zaten. Kız kardeşimle ben eşlerimizi yönetiyoruz, istediklerimizi yaptırıyoruz, fenalık yapıyoruz ya, adam zevk alıyo. Kıkır kıkır gülüyo. Anneme gelince, o yapamaz. Hayırdır gardaş, seninki kız da anneanneminki başka bişey mi diyorum kızıyor. Zavallı annem. Yanıma alıcam onu bu gidişle. Ya da babamı kesip komple kurtulucamAllah senin iyiliğini versin gulmekten yarildim devrelerim yandı