annem ve eşim

açıkçası anneme babama yapılan hakaretleri affedemem...insan kendine yapılanı affedebiliyor da bu yaptığı gerçekten terbiye sınırlarını aşıyor

Napıyım ayol, içime cingan kaçmış benim :KK70:Ay bu lafa da bayılıyorum. Çingene değil, cingan. Erkek kardeşlerim ben kavgacı ve geçimsiz olduğum için. Çok hoşuma gidiyor :KK70:
Kız valla sen çok fenasin.:KK70:

eşyaları parcalardim diyosun adamin eli armut toplamiyodur karşısındaki erkek sonuçta hadi adamda ona karşılık verse eşyayı kafasına firlatsa sonuc daha kötü.
:KK11:
Valla sen esinle iyi geciniyon adam sus pus olup oturuyodur bi kenarda biblo gibi evet karicicim tamam canım :110:

İşte herkes senin eşin gibi susmuyo canim daha neler var :KK67:

Kız valla sen çok fenasin.:KK70:

eşyaları parcalardim diyosun adamin eli armut toplamiyodur karşısındaki erkek sonuçta hadi adamda ona karşılık verse eşyayı kafasına firlatsa sonuc daha kötü.
:KK11:
Valla sen esinle iyi geciniyon adam sus pus olup oturuyodur bi kenarda biblo gibi evet karicicim tamam canım :110:

İşte herkes senin eşin gibi susmuyo canim daha neler var :KK67:
Valla benimkinin eli topluyor sanırım :KK70:Eşyalar alınırken ben görmedim, bir sürü tabak almış, cam tabaklar var, onları hiç sevmiyorum. Bi şeye sinirlendimi kırıp kırıp atıyorum. Sonra bizimkinin eli, cam parçalarını topluyor :KK70:Kır kır bitiremedim şu uyuz tabakları...
Annemin bir kuzeni var, eşi içip içip dövüyormuş, bu da yeter ulan demiş adamın kafasına televizyonu fırlatmış. Adam hastanelik olmuştu :KK70:Adam ona atarsa, arkadaş da ona atsın, en azından hıncını alır. Döverse falan gidip darp raporu alıp tazminat davası açar en kötü ihtimalle.
Benim adam bekarken esip gürlerdi, halen de ailesi ondan korkar çekinir ama ben daha yırtık olduğum için susup oturuyor.
Daha neler var diyorsun, var vallahi. Benim babam var mesela. Anneme kumanda fırlatıyor. Ben de kızdım sen ne bakıyon sen de ona vur dedim. Oklavayı getirdim, bir tane geçirdi annem. Babam elinden almaya çalıştı bebeleeer, koşun koşun saldırın dedim babamın üstüne çullanıverdik kendine geldi adam. Gülmeye başladı. Demek ki karşılık vermek gerekiyor.
Deli deliyi gördü mü değneğini saklarmış. Deli olmak lazım. Wuhhuuuuuuuuuu :KK71:

Anneme küfür eden bir herifle ömür mü geçireceğim. Tövbeler olsun. Annene değer veriyorsan devam etmezsin. Bekle diyenler olmuş sanki adım atarsa barış der gibi. Sakın bekleme ve davanı aç.

Valla benimkinin eli topluyor sanırım :KK70:Eşyalar alınırken ben görmedim, bir sürü tabak almış, cam tabaklar var, onları hiç sevmiyorum. Bi şeye sinirlendimi kırıp kırıp atıyorum. Sonra bizimkinin eli, cam parçalarını topluyor :KK70:Kır kır bitiremedim şu uyuz tabakları...
Annemin bir kuzeni var, eşi içip içip dövüyormuş, bu da yeter ulan demiş adamın kafasına televizyonu fırlatmış. Adam hastanelik olmuştu :KK70:Adam ona atarsa, arkadaş da ona atsın, en azından hıncını alır. Döverse falan gidip darp raporu alıp tazminat davası açar en kötü ihtimalle.
Benim adam bekarken esip gürlerdi, halen de ailesi ondan korkar çekinir ama ben daha yırtık olduğum için susup oturuyor.
Daha neler var diyorsun, var vallahi. Benim babam var mesela. Anneme kumanda fırlatıyor. Ben de kızdım sen ne bakıyon sen de ona vur dedim. Oklavayı getirdim, bir tane geçirdi annem. Babam elinden almaya çalıştı bebeleeer, koşun koşun saldırın dedim babamın üstüne çullanıverdik kendine geldi adam. Gülmeye başladı. Demek ki karşılık vermek gerekiyor.
Deli deliyi gördü mü değneğini saklarmış. Deli olmak lazım. Wuhhuuuuuuuuuu :KK71:
Allah senin iyiliğini versin gulmekten yarildim :KK70::KK70:devrelerim yandı :confused::KK70:

Allah senin iyiliğini versin gulmekten yarildim :KK70::KK70:devrelerim yandı :confused::KK70:
Bu gün annemle konuştum. Sanırım babam denk durmuyor. Boşancam demeye başladı yine. Gidip 2 ay evlerinde kalayım da babam öpüp alnına koysun annemi. Babamın bana hiç tahammülü yok gerçekten. Beni gördü mü kaçacak delik arıyor. Sürekli konuşup anlatıyor, ben hee heee diyorum, ama faaliyet sıfır. O da ayrı bir ilginç zaten. Kız kardeşimle ben eşlerimizi yönetiyoruz, istediklerimizi yaptırıyoruz, fenalık yapıyoruz ya, adam zevk alıyo. Kıkır kıkır gülüyo. Anneme gelince, o yapamaz. Hayırdır gardaş, seninki kız da anneanneminki başka bişey mi diyorum kızıyor. Zavallı annem. Yanıma alıcam onu bu gidişle. Ya da babamı kesip komple kurtulucam :KK70:

Canım eski konularını okudum. Aslında o kadar da büyük sorunların yokmuş. Yani biz kadınlar erken tepki veriyoruz. Şu an ki durum için konuşmuyorum. Eşin surat asıtığını anlasa bile nasıl evden kovar ki bence onun altında yatan başka bir sebep var. İkşncşsi kayınvaliden 72 yaşında bir kadın. Sana çok hak veriyorum kendi evin. Ama önceki konuna nazaran 72 yaşında ki bir kadın emin ol ne dediğini tam bilmez. bazı kavramları kaybetmişlerdir yani. Anne sonuçta upramak ister gerçekten yaşlı kadın. 3 gün uğruyormuşsun hafta da bu gözardı edilebilirdi bence. Sana gelip kalmak istemesinden ya da çat kapı yapmasından iyidir, görümcelerim yapmıyor ben niye yapıyorum diye bir şey yok. Biz burada yanılıyoruz. O başka bir birey. Annesinin yanına gitmiyorsa o onun ayıbı dimi. Ama oğlunun gitmemeside ayıp. Evet sende diğerleri gibi kocanla her akşam evde başbaşa olmak istitorrsun. Ama unutma hep bir evde yaşamak zorunda olan bir dşğerleri daha var. Bunlar zamanla emin ol aşılan şeyler. Kadının korkuları var belli ki o yüzden bu kadar çok konuşuyor. Senin onu istemediğini düşünğyor olabilir ya da oğlunun ondan kopacağını. Çocuğun olunca anlıcaksın çocuğun sana değil de annanesine koştuğu zmana bilw için parçalancak. Bu yazdıklarım eski kınularım için. Bu gün ise yine diyorum bu iş bu kadar basit değildir. Al git demek. Vardır altında yatan bir sebep. Küfür etmesi hele de annene evet gerçekten ayıp. Ben olsam kayınvalidemin dediği gibi yapar sonra o gidince düzeştir sorunca da kocam böyle beğenmedi derdim. Olay çözülürdü. Umarım herşey yoluna girer, ama bak sen nasıl annene küfür etmesini hazmedemiyorsan oda annesine gitmene ya da rahatsızlık duyduğunu hissettirdiğinde onun da zoruna gider.

Anneme edilen hakareti asla affetmem. Tek bir Allah'ın kulu anneme küfür değil, hakkında en ufak ters bir söz söylese en sevdiğim kişilerden de olsa hayatımdan toz olur!

Kendine küfür etse belki bir yerde affederdin ama ANNENE EDİLDİYSE KARDEŞİNE EDİLDİYSE lütfen arkadaşım sürüm sürüm süründür alsın anasıyla otursun alsın annesi baksın annesi dönsün peşinde sen önemlisin değerlisin o kim hem seni ailenin önünde rezil ediyor hem de aileni senin önünde utandırıyor AYIP !!! kendi kaybetti annenin ayaklarına kapansın annene kurban olsun !!!
Gelicek hemde nasıl gelicek gör bak.Ozaman sen de dersin ben annenin olduğu yere adımımı atmam diye görsün o anası nelere sebep oldu !
Acıma kardeşim sen sahipsizmisin ailen var arkanda dağ gibi Tamam anneler canımız ciğerimiz ama oğlunun evine bukadar karışan annelerede karşıyım yuva kurmayı geç yıkmalara kalkıyor SENİN ANAN AĞLIYACAĞINA ONUN ANASI AĞLASIN kolay böyle eşini kaybetmek kolaysa çeksin bırak .....

Hanımlar yanlis tercih yapip bir evlilik gerceklestiriyor. Burda okudugum cogu konuda damatlar anneye kufur hakaret ediyor. Bu annelerin sucu gunahi nedir? Hanimlarin coguda bu eşlerle evliligini devam ettiriyor. Ilerde benim kizim olsa kocasi bana kufretse ve kizim evliligine devam etse onu asla affetmem diye dusunuyorum. O yastaki kadinlari ne rezil durumlara dusuruyorlar.

Herif anneme küfür edecek, ben de eşi kalmaya devam edip koynuna girmeye devam mı edeceğim?
Benim midem almaz o öküzü bir daha:KK14:

Ne yaptı kocan.engel olmadı mı sana..neden annene öyle demis...Özür falan dilemedi mi..üzülme canım. hakkinda hayırlısı olsun.

Anahtar i dis kapinin ordaki ayakkabiliga koymuş ordan alirsin dedi görmedik bile birbirimizi

Nakliye kamyonunun altına itesim geldi. Andaval. Kusura bakmayın ama tam olarak öyle.

Allah aşkına tolere etmeyin. Yazık. Sizede, annenizede. Gerçekten ben anlamıyorum ya bunu hep söylüyorum, insan üretecek yetenekte bir cinsiz biz,muhattap olduğumuz tiplere bak..

Ay anneme küfür edecekler bizi evden kovacaklar valla ertesi günü gider evde ne esya varsa hepsinin canını cıkarırdım :mad: birde bu adamdan özür mözür bekleme ya bi ömür mü geçer hadsiz annene küfür etmeyi kendinde nasıl hak görmüş öyle yaa ... Hiç ağlama üzülme allah aşkına

X