- 18 Şubat 2015
- 224
- 35
-
- Konu Sahibi pocahantes89
Aynı şeyiKızlar merhaba
benim derdim çok büyük bilenler
Bilir kaynana ve görümcelerle ugrasiyorum.neyse fazla uzatmadan konuya gelmek istiyorum biz ev taşıdık bu esnada kaynana gene hiç susmadi yanımda annem de vardı neyse biz hiç bişey demedik daha sonra salon kurulurken bana sordular. NNasıl kuralım diye bende tarif ettim kaynana olmaz öyle dedi ama Nakliyeciler genede benim istediğim gibi yaptılar çünkü başka türlü olmuyordu,onlar gidince kaynanam olmadi degistiricez dedi tamam dedim..eşEşim geldi haliyle benim suratim asıldı eşim bagirmaya başladı sonra anneme döndü ve küfür edip kızını da al git dedi biz neye ugradigimizi sasirdik annemde alir giderim dedi ve annemlere geldik bugun gidip esyalarimi alicam dava acicam bunu affedemem siz olsaniz napardiniz. ...?
Kızlar merhaba
benim derdim çok büyük bilenler
Bilir kaynana ve görümcelerle ugrasiyorum.neyse fazla uzatmadan konuya gelmek istiyorum biz ev taşıdık bu esnada kaynana gene hiç susmadi yanımda annem de vardı neyse biz hiç bişey demedik daha sonra salon kurulurken bana sordular. NNasıl kuralım diye bende tarif ettim kaynana olmaz öyle dedi ama Nakliyeciler genede benim istediğim gibi yaptılar çünkü başka türlü olmuyordu,onlar gidince kaynanam olmadi degistiricez dedi tamam dedim..eşEşim geldi haliyle benim suratim asıldı eşim bagirmaya başladı sonra anneme döndü ve küfür edip kızını da al git dedi biz neye ugradigimizi sasirdik annemde alir giderim dedi ve annemlere geldik bugun gidip esyalarimi alicam dava acicam bunu affedemem siz olsaniz napardiniz. ...?
Evet karistirmakda hata ettim sessiz bi yapim var durun diyemedim hepsini üstüme çıkardım annem eger dönerse o bende bitti damadim yok diyo bende suan icin cok aci çekiyorum gecermi bilmem
Evet biraz öyle olmuş. Keşke herseyinize karistirmasaydiniz eşyayı yerlestirirken bile kv nizin sözü geçmiş orda siz annenizle hic sifatinda kalmissiniz.Bundan sonraki izleyeceginiz yol sert olsun eşiniz karşısında saglam kendine guvenen bi kadin görsün. Öncelikle şart kosmalisin sizden ve annenizden pisman bi şekilde özür diletmelisiniz.he ben dilemem diyosa kendin bilirsin deyip yollarını ayırEvet karistirmakda hata ettim sessiz bi yapim var durun diyemedim hepsini üstüme çıkardım annem eger dönerse o bende bitti damadim yok diyo bende suan icin cok aci çekiyorum gecermi bilmem
Canım hakkinda hayirlisi olsun bundan sonra ama kendini ezdirme bidaha hayir demeyi öğrenHaklısınız ozaman gidip esyalarimi alip davayida acmam lazim benim
Haklısınız ozaman gidip esyalarimi alip davayida acmam lazim benim
Eşyalarını al ama davayı ertele biraz tepkisini bekle bakalım adım atacakmi seni kaybetmemek icinHaklısınız ozaman gidip esyalarimi alip davayida acmam lazim benim