• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve eşim arasında kalmaktan bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir anda annen niye kiymetli oldu dedi ben de hep kiymetliydi dedim sen karisamazsin iyi de olsa kotu de olsa annem o benim dedi kollarimi sıktı ustume cikti giyindim gidiyordum odaya kapatti gidemedim. Insallah yarin annem beni kabul eder yoksa napacagim bilmiyorum. Siddeti affedemem.
Hamile kadına şiddet mi uyguladı o bilmem ne sıfatsız kocan

Annem icin degmezmis ama en cok bu koyuyor bana
O şekilde düşünme eşinin bencilliğini gördün hamile halinle her hafta 2 kere ailesine hizmet ettiren adam bir annenle görüşmeni çok gördü.Kendini yiyordun bir de komşularını benim evime misafirliğe çağırıyorlar diye

Annem icin degmezmis ama en cok bu koyuyor bana
Benim de sizin için en çok üzüldüğüm bu
Anneniz için yaşadıklarınız
Eşinizin gercek yüzü elbet ortaya çıkardı ama en azından çocuğunuz doğmuş büyümüş olurdu yada işe dönmüş olurdunuz
Hamileyken herkesin gercek yüzüyle karşılaşmanız çok can acıtıcı
Ne dıyeyım yolunuz açık olsun dualarım sizinle

Sadece annemle gorusmek istedigim icin degil meymis ben surat asmisim neymis annem hani benim icin ölmüsmüs sanane ne olursa olsun annem o benim. Bu kadin hamile duygusal annesine ihtiyaci var demedi.
Allah bildiği gibi yapsın kendisi daha beter olsun inşallah. Kusura bakmayın anneniz için de aynı şeyi söylüyorum ona da yazıklar olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X