• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve eşim arasında kalmaktan bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün merhametsiz insanlar etrafınızda toplanmış
Çok çok üzüldüm en çokta bu kadar kötü biri için bunları yaşıyor olmanıza üzüldüm
Annenizi anne kedinin yanına bırakın biraz merhamet ve annelik öğrensin

Babanız yardımcı olmaz mı ev kiranıza fılan
Mecbur katlanacak gibisiniz şeref yoksunu eşinize😔
Dualarım sizinli insallah size bunları yaşatanlar kapınızda merhamet dilensinler

Boşanırsa boşansın yani anneniz haksız ve sorunlu ama dediği doğru kim ister üniversite mezunu evladı ortaokul mezunu biriyle evlensin yani doğruya doğru şimdi lise mezunu bile değil.neyse siz görüşün o görüşmesin zorunda değil ama size karışamaz siz onun kızısınız bebekte torunu.

Sakinlesti ozur diledi agliyor su an ama faydasi yok artik benim icin bitti
Hayvanoğlu hayvan 7 aylık hamile kadının üstüne çıkıp darp etmiş bir de özür diliyor. Çok üzüldüm yaşsdıklarına geçmiş olsun. Hamile kadını darp eden canavardır gözümde. Sürünsün hapislerde polise şikayet et güzelim.

Hamile kadına el kaldırmak ne demek,elleri kırılsın.Bir tarafta anneniz,bir tarafta eşiniz.Kusura bakmayın ama ikisi de insan değil.
Annenin tek mevzusu,kızının ortaokul mezunu biriyle evlenmesi değil ki başlı başına sevgisiz,ilgisiz bir insan olması.Sonuç olarak can taşıyan kızını,kendi evladını kabul etmemiş,kendin ettin kendin buldun diyip çekilmiş.
Yazık ya bir tarafta hamile eşini üzen en kötüsü de darp eden -adam demek istemiyorum adam müsveddesi.
Bir tarafta annelik yapmaya dahi çalışmayan anne'cik.
Daha önce annenizle görüşme çabalarına çok girmediniz muhtelemen yoksa bu eş müsveddesinin yüzünü daha erken görüp, bebek fikrini ertelerdiniz.Bu saatten sonra sorgulamanın da kimseye faydası yok.
Eşiniz olacak insanımsı sorumluluklarını yerine getirmek zorunda.Geçiminizi sağlamak için yardım edecek kadar insanlığını kaybetmemiştir umarım.
Eşinizin ailesi umarım daha sahiplenici olur da,maddi manevi yanınızda olur.Onların da torunu neticede.
Geceden beridir aklımdasınız,inşallah güzel kapılar açılır,bu süreçleri sağlıklı bir şekilde atlatırsınız.Dualarım sizinle.

Darp raporu aldim kizlar babami da aradim ama o da kabul etmedi. Ben maalesef yalnizim. Bebegim doğsun ona gore hareket edecegim.

Çok zor bir durum bu yaşadığınız ama lütfen ileride ortalık sakinleşince bugünlerinizi unutmayın
Doğumdan sonra en hızlı şekilde işinize dönmeye bakın ne bu adama ne de ailenize muhtaç olmayın
Şimdilik sakin ve sessiz kalın, yeniden olaylar alevlenmesin ama dediğim gibi unutmayın.
Ana baba konusunda çok hassasımdır ama bu anaya babaya da bir bardak su bile vermeyin, dayak yemiş kızına sahip çıkamayan insan müsveddeleri olmasın daha iyidir.

Annemi aradim fakat kendin evlendin şimdi çek dedi beni kabul etmedi. Su an calismiyorum cocuk dogsun bakacagim duruma gore o esim annesine gidecek orda kalacak bir sure yuzuni gormeyecegim. Artik eskisi gibi olamayiz senin karin olamam dedim. Su an elimi kolumu baglayan tek sey maddiyat. Cocuguma kim bakacak

Lütfen üşenme rspor al, evinde dursun o rspor.

Merhaba kizlar,
Ben esimle 7 yilin sonunda cok buyuk zorluklarla evlendim. Universitede hem okuyup hem calisirken esimle calistigim yerde tanistik. Farkli dunyalarin insanlari derler ya biz tam anlamiyla oyleydik. Esim ortaokul mezunu calistigin yerde daimi calisiyordu ben de universitede okul harcliklarimi cikarmak icin calisiyordum.
Aİlem de cok sorunlu annem de babam da oyle hic sevgi gormedim diyebilirim hep kendim calistim cabaladim hayata tek basina tutunmaya calistim.
Annem sevgilim oldugunu anladi ve asla yakistirmadi bizi ya o ya biz dedi o zaman da 3 aylik sevgiliydik ama cok seviyordum ayrilmak istemedim. Beni evden bile kovdular ortaokul mezunu biriyle sevgili olacaksan diye. Kovdugu gun cok alkol almis annem alkol problemi var kendisinin esimle ilk defa o gun telefonla konustular annem direkt ben senin icin mi buyuttum kizimi diyip küfretti. Esim de akrep burcudur yapilani soyleneni asla unutmaz o gun bugundur asla konusmadilar bir daha.

Velhasıl biz evlendik dugune nisana hicbir seyime ailem gelmedi. Annemle babam da bosandi zaten cok toksik bir ailede buyumustum. Esim annemle gorusmedigimi bildi hep ben de gorusmedim sadece esimle alakali durumdan dolayi da degil annemle oldum olasi anlasamazdim onunla kimse anlasamiyor ailede zaten babamla da oyle.

Simdi ben hamileyim, cocugum olacak asiri duugusalim. Bana annelik yapmamis annemi cok ozluyorum. Aradim konustuk da gorusmek istedi gorustuk simdi esim o kadar anneme kRsi nefret ve ofke dolu ki asla gorusmemi istemiyor. Cunku annem dengesiz ve alkol problemi olan biri ama ne olursa olsun cok ozluyorum. Eger gorusursen annenle senden bosanirim dedim 3 gundur esimle kusuz benim aile hayatima karisamaz ben annemle ister kuserim ister kusmem.
Ne olursa olsun o benim annem o gorusmeyebilir ama bu tavri cok yanlis. Kendisine anlatamiyorum. Bu sureci nasil yonetebilirim ? Hamile ve cok hassasim cok uzuluyorum.
Kendi annesi olsa sizi dinlemez annem o benim der görüşürdü eminim. Bu onu ilgilendirmeyen bir konu ve sizi kısıtlamaya hakkı yok. Hele ki boşanmakla tehdit etmesi çok itici. Buyur boşan beni böyle bir şey için sileceksen deyin. Sonuçta gel sen de barış görüş demiyorsuniz ki. Kaldı ki böyle dediğinde eşinin hatri için görüşen erkekler de var. Sizin böyle talebiniz bile yok bu ne trip yani eşinizdeki. Ölümlü dünya, yani anneniz dünyanın en kötü annesi olsun varsın yine de eğer özlüyor ve görüşmek istiyorsaniz buna kimse engel olmamalı

Kendi annesi olsa sizi dinlemez annem o benim der görüşürdü eminim. Bu onu ilgilendirmeyen bir konu ve sizi kısıtlamaya hakkı yok. Hele ki boşanmakla tehdit etmesi çok itici. Buyur boşan beni böyle bir şey için sileceksen deyin. Sonuçta gel sen de barış görüş demiyorsuniz ki. Kaldı ki böyle dediğinde eşinin hatri için görüşen erkekler de var. Sizin böyle talebiniz bile yok bu ne trip yani eşinizdeki. Ölümlü dünya, yani anneniz dünyanın en kötü annesi olsun varsın yine de eğer özlüyor ve görüşmek istiyorsaniz buna kimse engel olmamalı
Artik annemle de gorusmek istemiyorum ikisini de hayatimdan cikaracagim

Merhaba kizlar,
Ben esimle 7 yilin sonunda cok buyuk zorluklarla evlendim. Universitede hem okuyup hem calisirken esimle calistigim yerde tanistik. Farkli dunyalarin insanlari derler ya biz tam anlamiyla oyleydik. Esim ortaokul mezunu calistigin yerde daimi calisiyordu ben de universitede okul harcliklarimi cikarmak icin calisiyordum.
Aİlem de cok sorunlu annem de babam da oyle hic sevgi gormedim diyebilirim hep kendim calistim cabaladim hayata tek basina tutunmaya calistim.
Annem sevgilim oldugunu anladi ve asla yakistirmadi bizi ya o ya biz dedi o zaman da 3 aylik sevgiliydik ama cok seviyordum ayrilmak istemedim. Beni evden bile kovdular ortaokul mezunu biriyle sevgili olacaksan diye. Kovdugu gun cok alkol almis annem alkol problemi var kendisinin esimle ilk defa o gun telefonla konustular annem direkt ben senin icin mi buyuttum kizimi diyip küfretti. Esim de akrep burcudur yapilani soyleneni asla unutmaz o gun bugundur asla konusmadilar bir daha.

Velhasıl biz evlendik dugune nisana hicbir seyime ailem gelmedi. Annemle babam da bosandi zaten cok toksik bir ailede buyumustum. Esim annemle gorusmedigimi bildi hep ben de gorusmedim sadece esimle alakali durumdan dolayi da degil annemle oldum olasi anlasamazdim onunla kimse anlasamiyor ailede zaten babamla da oyle.

Simdi ben hamileyim, cocugum olacak asiri duugusalim. Bana annelik yapmamis annemi cok ozluyorum. Aradim konustuk da gorusmek istedi gorustuk simdi esim o kadar anneme kRsi nefret ve ofke dolu ki asla gorusmemi istemiyor. Cunku annem dengesiz ve alkol problemi olan biri ama ne olursa olsun cok ozluyorum. Eger gorusursen annenle senden bosanirim dedim 3 gundur esimle kusuz benim aile hayatima karisamaz ben annemle ister kuserim ister kusmem.
Ne olursa olsun o benim annem o gorusmeyebilir ama bu tavri cok yanlis. Kendisine anlatamiyorum. Bu sureci nasil yonetebilirim ? Hamile ve cok hassasim cok uzuluyorum.
Malesef ben de evlilik öncesi annemle sorunluydum bu sorun eşime yansıdı ve şuan 4 yıllık evliyiz çocuğum var ben annemin sorunlarını bir şekilde tolere ediyorum ama eşime yansıtmam en büyük hataydı destek olur diye düşünüyorsun ama olmuyorlar.

Aldim merak etme desteginize hepinizin tesekkur ederim kizlar

Gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarıma. Ne hevesle annenle tekrar görüşmek isterken hem eşinin yaptığı hem annenin yaptığı çok korkunç. İnşallah bu günleri sabırla geçirip, bebeğini rahatça kucağına alır, mutlu yaşarsınız beraber.

Ben annene hak verdim. Ne hallerde doğurup büyütüyoruz. Eşit şartlarda bile kimse evladını kimseye yakıştırmaz. Eşin de eğitim seviyesi olarak senden baya aşağıda. Annen haklı olarak tepki vermiş. Ama sen anneni haksız olarak eşinin yanında yok saymış koz vermişsin eline. Adam da sonuna kadar kullanıyor işte.
Ben olsam annemi istemeyen birine ben seni boşuyorum derim ama bu doğru mu bilmiyorum. Yalnız alkolik biriyse annen sınırlı bir şekilde görüşmeni tavsiye ederim. Eşin de aşırı derecede düşüncesiz bencil biri

Ben annene hak verdim. Ne hallerde doğurup büyütüyoruz. Eşit şartlarda bile kimse evladını kimseye yakıştırmaz. Eşin de eğitim seviyesi olarak senden baya aşağıda. Annen haklı olarak tepki vermiş. Ama sen anneni haksız olarak eşinin yanında yok saymış koz vermişsin eline. Adam da sonuna kadar kullanıyor işte.
Ben olsam annemi istemeyen birine ben seni boşuyorum derim ama bu doğru mu bilmiyorum. Yalnız alkolik biriyse annen sınırlı bir şekilde görüşmeni tavsiye ederim. Eşin de aşırı derecede düşüncesiz bencil biri
HAklisiniz esime 7 yilda liseyi bitirttirdim bu sene universite sinavina girdi aciktan maliye okuyor.

Merhaba kizlar,

Boşan. Hamilesin birde şiddet var. Profil mesajlarında bdv konularındaki kadınları üzülüyorum bu kocalara nasıl katlanıyorlar yazmışssın. Sen akıllı düşünürsün boşan bu adamdan dayanmayın ya üzülüyorum şu ülkemin kızlarına😣

Sakinlesti ozur diledi agliyor su an ama faydasi yok artik benim icin bitti
Erkeklerin klasik hali. Şiddeti gösterir sonra çocuk gibi aglayıp sızlanırlar. Aradan zaman gecsin affetsen yine en ufak sıkıntıda şiddete sıgınır.

Boşan. Hamilesin birde şiddet var. Profil mesajlarında bdv konularındaki kadınları üzülüyorum bu kocalara nasıl katlanıyorlar yazmışssın. Sen akıllı düşünürsün boşan bu adamdan dayanmayın ya üzülüyorum şu ülkemin kızlarına😣
Ben bosanicam sen merak etme. Sineye cekip de oturmam, o kadinlardan degilim.

Bebegime birsey olacak diye cok korktum ellerime ellerime nasil vurdu tokat atti kollarim mosmor oldu bu gece nasil gececek ben neler yasadim neler yasiyorum. Babamdan hep dayak yiyerek buyudum ama bu cok agir oldu nasil devam edecegim hayatima. 7 aylik hamileyim karnimda cocuk ya annem almazsa nereye gidecegim.. Babam da evlendi yurt disinda. Akrabam filan kimsem yok

Artik annemle de gorusmek istemiyorum ikisini de hayatimdan cikaracagim

Konu sahibi son durumunuz nedir annenizle tekrar konuşabildiniz mi yoksa bir yolunu bulasıya eşinize katlanma yoluna mi gideceksiniz nasıl olacak merak ettim çok da üzüldüm ama altından kalkabileceğinize inanıyorum nedense güçlü bir kadın olduğunuz hissi geçti bana, sineye çekmeyeceğinizi düşündüğüm yaşadıklarınızı. Nasıl bir yol çizeceksiniz şimdi 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X