Merhaba kizlar,
Ben esimle 7 yilin sonunda cok buyuk zorluklarla evlendim. Universitede hem okuyup hem calisirken esimle calistigim yerde tanistik. Farkli dunyalarin insanlari derler ya biz tam anlamiyla oyleydik. Esim ortaokul mezunu calistigin yerde daimi calisiyordu ben de universitede okul harcliklarimi cikarmak icin calisiyordum.
Aİlem de cok sorunlu annem de babam da oyle hic sevgi gormedim diyebilirim hep kendim calistim cabaladim hayata tek basina tutunmaya calistim.
Annem sevgilim oldugunu anladi ve asla yakistirmadi bizi ya o ya biz dedi o zaman da 3 aylik sevgiliydik ama cok seviyordum ayrilmak istemedim. Beni evden bile kovdular ortaokul mezunu biriyle sevgili olacaksan diye. Kovdugu gun cok alkol almis annem alkol problemi var kendisinin esimle ilk defa o gun telefonla konustular annem direkt ben senin icin mi buyuttum kizimi diyip küfretti. Esim de akrep burcudur yapilani soyleneni asla unutmaz o gun bugundur asla konusmadilar bir daha.
Velhasıl biz evlendik dugune nisana hicbir seyime ailem gelmedi. Annemle babam da bosandi zaten cok toksik bir ailede buyumustum. Esim annemle gorusmedigimi bildi hep ben de gorusmedim sadece esimle alakali durumdan dolayi da degil annemle oldum olasi anlasamazdim onunla kimse anlasamiyor ailede zaten babamla da oyle.
Simdi ben hamileyim, cocugum olacak asiri duugusalim. Bana annelik yapmamis annemi cok ozluyorum. Aradim konustuk da gorusmek istedi gorustuk simdi esim o kadar anneme kRsi nefret ve ofke dolu ki asla gorusmemi istemiyor. Cunku annem dengesiz ve alkol problemi olan biri ama ne olursa olsun cok ozluyorum. Eger gorusursen annenle senden bosanirim dedim 3 gundur esimle kusuz benim aile hayatima karisamaz ben annemle ister kuserim ister kusmem.
Ne olursa olsun o benim annem o gorusmeyebilir ama bu tavri cok yanlis. Kendisine anlatamiyorum. Bu sureci nasil yonetebilirim ? Hamile ve cok hassasim cok uzuluyorum.