- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.526
- 598
bizim aramizda resmiyet yoktu o da arardi ama son durumda benim de hissettigim kadariyla ne yapacagini bilemiyor. ama istiyorum ki çabalasın benu üzdüğünü anlasin adim atsin ben zaten ona yardımcı olurum. ama o -arayacaksin tabi, zeytinyağı gibi üste cikma- tarzı konustugunda tum sinirim tepeme cikti ben de gecmisi dökuverdim, ki herseyi de soylemedim.
abimle selam gondermis bir de memleketten bebeğime biseyler almis onlari göndermiş. ipleri koparmıyor ama böyle daha da mesafeli oluyoruz.
son soylediginde cok haklisin. evet senelerin birikmisligi var üstümde ve atamiyorum icim cok kotu.
-ama adimi da sen atip en azından ona pismanim diyecek rahatligi sen sunmalisin-
boyle dusunmemistim, değişik bir bakis açısı kattin bana tesekkur ederim. sadece suan cok doluyum ve icimden gelmiyor adim atmak. okadar cok adim attim ki ben iliskimizi normal hale getirmek icin, cok yorgunum bu konuda. biraz zamana biraktim.
hayirlisi olsun senin hakkında da. cok güçlü bir karaktersin belli oluyor
ya aslinda guclu olmak da bizim elimizde. ben mesela herkesi hersey icin affetmem ki.
anenemin her yaptigini affetmedim. kabullendim bazi seyleri, bazilarini affettim.
zaman gectikce affetmeye devam ediyorum. sen de dene istersen. ama ben affetmedigim seyle diger şeyleri birlestirmem ya da ona baglayip kendime yuk etmem. annem bile bilmez nerden yaraliyim neye kizginim. o sadece affettigim seyleri biliyo
annene kucak acmadigin sürece kendini rahat hissedip pismanim demez. ters psikoloji mi diyolar buna bilmiyorum. ama sey gibi dusun. hani cocuk ufakken yapma dedigini yapar inatla. zararli yanlis ya da tehlikeli oldugunu bilir de sirf kendi istedi diye yapmaya çalışır. ayni aslinda degismiyoruz insan olarak. zitlasmamak lazim karsidakinin gardini dusurmek için.
bence annene firsat ver. senin annenin de belki benim annem gibi konusacak dertlesecek kimsesi yoktur. benim annem karşısındaki en ufak olumsuz bisey dese asla agzini acmaz bi daha surekli icine atar. annesi kiz kardesleri bilmez en ufak derdini bile. zor insan iste.... mecbur idare ediyosun bi zaman sonra sizde kendinize ozel bi rutin duzen kurcaksiniz bence. bak kadin torununu sevmese bisey alir yollar mi senle arasi bozukken hem de.