Annem ve benim el emeklerimiz

bu biraz ütüsüz oldu

alttaki bocukluda tubilosumdan aldığım havlı (ellerine sağlık)

Son düzenleme:
annenin ve senin ellerine sağlık canım..çok güzeller..alttaki iğne oyasımı canım..maaşaallah

ben özellikle havlulara da çok bayıldım el emekleriniz de güzel ama onları diktiğiniz havlularda bir başka güzel. elinize sağlık

Ellerinize saglik anneninde seninde..Cok guzel olmuslar..Bazilari degisikmis..Yakindan cekilmis olsaydi biraz daha daha iyi gorebilirdik ornekleri....Allah iyi gunlerde gule gule kullanmayi nasip etsin insallah...

ellerinize sağlık,iyi günlerde kullanın

elerinize sağlık hepside bir birinden güzeller
iyi günlerde kullan canım

Ayy maŞllah Çok gÜzelolmuŞlar ahh ahh yakın olsakta Örnek alsam annem de havlularıma dantel modelı arıyor hepsı Çok hoŞlar allah aĞız tadıyla kullnmayı nasıp etsın

cimcimem sen neymişsin beezemuszemus tabii annende çok güzel şeyler yapmışsınız.
bende yaptığım çeyizlerimi eklemek istiyorum bigünde çok üşeniyorumhihoyyyt
bu arada bi havlu kenarını çok beğendim rica etsem yapılışını anlatır mısın?

Ayy maŞllah Çok gÜzelolmuŞlar ahh ahh yakın olsakta Örnek alsam annem de havlularıma dantel modelİ arıyor hepsİ Çok hoŞlar allah aĞız tadıyla kullnmayı nasİp etsİn

canım internetten örnek çıkaramıyo musun valla ben hep internetten bakarak neler yaptım neleeer...kimisinin örnek veresi gelmiyo...kimseye minnet etmeden kimsenin bulamıca örnekleri ben yapıyorum.:lepi:

Kızçeler isterseniz örnekleri daha yakından çekip gönderebilirim...
Biriciğim hangisini beğendim söyle bakem...
Kızlar yalnız bu örneklerin bazıları yok annem saolsun örnek çıkarsınlar diye dağıtmış kaç aydır ortada yoklar umarım emeklerimiz zayi olmaz...
ınsanları anlamıyorum neden aldıklarını geri getirmezlerki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…