Annemle babam 16 senelik evliler son 2-3yıldır çok tartışıyorlar belki daha fazladır. Annemin psikolojik rahatsızlık geçirdiği bir dönem oldu. Sinir krizleri geçirebiliyor, bayılabiliyor. Annem çocuklarını seven onlarla ilgilenen biri. Babamı sevmiyor. Babam ise işkolik annemi seven değer veren biri bizide seviyor ama göstermiyor. Babam çok sessiz sakin biridir. Annemle tartışırken bile hastalanmasın diye önceden tamam diyor susuyordu. Ama artık annem her şeyi o kadar çok birbirine karıştırıyor ve bağırıp çağırıyor ki sessiz kalamıyor. Annemin ve babamın haksız olduğu veya haklı olduğu yerler var kesinlikle tarafısızım. Annem babamın bize daha çok vakit ayırmasını bizimle ilgilenmesini vs vs istiyor. Babam ise sadece iş odaklı arada boş zamanları oluyor ama anneme yetmiyor çocuklarla ilgilenmesini bizim derslerimizle ilgilenmesini vs vs istiyor. Ama babam pek ilgilenemiyor ben babamı o kadar da suçlamıyorum olabilir evet annemde haklı ilgilenmesi gerek babamın ama o kadar tartışılacak bir konu mu bilemiyorum. Annem haklıyken babama o kadar bağırıyor ki haksız duruma düşüyor. Annem babama onu sevmediğini söylüyor evden defol git diyor bir gün tek imzama bakar diyor. Doğal olarak babamın ağırına gidiyor. Annem şikâyetçi olduğu durumları sürekli dile getiriyor ama değişen bir şey olmuyor her şey aynı. Bu yüzden anneme aynı konuları konuşma artık biliyosun değişmiyor diyorum ama anlamıyor. En basitinden bugün yine tartıştılar. Aile ve aile dışı konular annem üçüncü kişileri araya katıyor falan yine tartıştılar tartıştılar en sonunda bir sessizlik oldu. Televizyonda bir dizi vardı kadın sevdiği için göz yaşları döküyor onun adını haykırıyordu babam o an anneme "Beni böyle sev ya.. beni böyle şeylere mahrum bıraktın..."dedi ve gitti bana bile koydu bu annem ne hissetti bilmiyorum ben de gittim ağlamaya başladım sonra babamın yanına gittim onu ilk kez ağlarken gördüm mahvoldum...
Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin onları böyle görmek beni çok üzüyor.
Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin onları böyle görmek beni çok üzüyor.