Annem ve babam

40 dan sonra mı bilmem de sanırım eli çok daha fazla para gördükten sonra oldu
Zaten karakteri mayası bozuk olan erkekler parası olunca böyle şeylere kayıyor tam olarak anneme rest de çekemiyor kendi ailesine rezil olmamak ondan gelen destekten mahrum kalmamak için sanırım
Neyse karışmamaya devam edeyim onların olaylarına her öğrendiğim de daha da fazla soğuyorum ondan baba kız ilişkimiz çok zarar görüyor
Ya işin en iğrenci bu adam benim sevgilim olduğunu öğrendiğinde bana në nutuklar atar neler sayardı

Öyle olur. Babam lisede kız arkadaşımın sevgilisi olduğunu öğrenince beni o okuldan almaya kalkmıştı. Bu ne demek nasıl olur el kadar sıpanın sevgilisi sapkınlık bu diye.
Rahatlatır mı bilmem ama her şey gibi bu da unutuluyo. Zamanla zedelenen baba-kız ilişkiniz de normale dönüyo. Birlikte iyi vakit geçirdiğin bi an aklına geliyo onun yaptıkları ve baban yüzünden yine sen utanıyosun. Neden böyle yaptı, ben nasıl kanıksayabildim yaptıklarını diye

Onları da pazarlayanlar vardır mesela.Niyetlendikten sonra arkası bulunur o kişilerin
Attığı konum bende duruyor Otel Adı da var acaba ordan yola çıkarak nasıl bir senaryo oluşturabilirim
Büyük ihtimalle o Otelden kadın temin etti mesajlardan öyle anladım
Of Of hiçde bu işlerin nasıl ilerlediğini bilmiyorum ki yolum çok zor
Babam kendine gelsin yeter ki de her zorluğu aşmak için çaba sarf edeyim

Attığı konum bende duruyor Otel Adı da var acaba ordan yola çıkarak nasıl bir senaryo oluşturabilirim
Büyük ihtimalle o Otelden kadın temin etti mesajlardan öyle anladım
Of Of hiçde bu işlerin nasıl ilerlediğini bilmiyorum ki yolum çok zor
Babam kendine gelsin yeter ki de her zorluğu aşmak için çaba sarf edeyim
Bilmediği bir hat veya ayrı bir hat almanız lazım.Kaç kardeşsiniz bilmiyorum ama işbirliği yapmanız şart.Sizin bunları bildiginizi bilmiyorsa da işiniz baya bi kolay.Mesela akşam babanız evdeyken o diğer hattan arayabilirsiniz.Tedirgin olması için.Geceleri tehdit mesajı yollayabilirsiniz.Halini tavrını o korkuyu daha rahat görebilirsiniz öyle.O kadınlardan biri Hakkı'nda da bilgi sahibi olursanız Eger onun ağzından konuşur gibi de yazabilirsiniz.

Bilmediği bir hat veya ayrı bir hat almanız lazım.Kaç kardeşsiniz bilmiyorum ama işbirliği yapmanız şart.Sizin bunları bildiginizi bilmiyorsa da işiniz baya bi kolay.Mesela akşam babanız evdeyken o diğer hattan arayabilirsiniz.Tedirgin olması için.Geceleri tehdit mesajı yollayabilirsiniz.Halini tavrını o korkuyu daha rahat görebilirsiniz öyle.O kadınlardan biri Hakkı'nda da bilgi sahibi olursanız Eger onun ağzından konuşur gibi de yazabilirsiniz.

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim ama biz 3 kardeşiz en büyükleri benim erkek kardeşim mühendislik birinci sınıfta dersleri epeyce zor ve yoğun diğer kardeşim de 2007 doğumlu
Ve ben anne babam ile aynı evde yaşamıyorum o yüzden tepkisini görmem imkansız
Ve en kötüsü de konuştuğu hiç bir kadının adını öğrenemedim
Elimde gitmiş olduğu Otel den başka done yok
Ya ben ve bana yardımcı olmak için kaç kişi şu saatte neye akıl yoruyoruz adam fosur fosur uyuyor

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim ama biz 3 kardeşiz en büyükleri benim erkek kardeşim mühendislik birinci sınıfta dersleri epeyce zor ve yoğun diğer kardeşim de 2007 doğumlu
Ve ben anne babam ile aynı evde yaşamıyorum o yüzden tepkisini görmem imkansız
Ve en kötüsü de konuştuğu hiç bir kadının adını öğrenemedim
Elimde gitmiş olduğu Otel den başka done yok
Ya ben ve bana yardımcı olmak için kaç kişi şu saatte neye akıl yoruyoruz adam fosur fosur uyuyor
Erkekler böyle yani vallahi şaşırmaz,şaşıramaz duruma geldik ne diyebiliriz ki.Allah ıslah etsin inşallah.Annene duyurma dendi ama hastalık kapma ihtimali olunca benim fikrim de değişiverdi o Zaman daha fazla üzülürsünüz.Aile büyükleriniz varsa onlara danışabilirsiniz.

babanın başka kadınlarla ilişkiye girdiğini annene söylemelisin
annen de acilen jinekoloğa görünmeli
hastalık kaptıysa kanser olur annen

Annemin ayrılma ya niyeti yok yada var bilmiyorum ki öyle bir şey belirtmedim
Babam bir dediğimi iki etmez lafını maddi imkanlarını bize sunmayıp başkalarına yediriyor diye algılanmaması için yazmıştım
Annem şuan boşansa nafaka durumları falan karışık olacak
Gerçi böyle bir şeyi duyduğun da babamın ailesi onu reddeder
zaten o yüzden babanızı affediyorsunuz.
size değil de başkalarına para yedirseydi dünyanın en kötü babası olurdu eminim.

annenin böyle bir "zaafı" olsa bu kadar sakin kalır mıydınız?

X