anlıyorum canım seni sıkma canını desekte elinde degil biliyorum
isteme olayında bulunmasa bile nişanında bulunmalı
bence babanı ara ve konuş bu konuyu, annenin akrabasıyle olan husumetleri senin hayatının en güzel günlerinden birini etkilememeli gerekirse babanda kendi akrabalarıyla gelsin
tabi benim icin burdan konusmak kolay ama bütün is sende bitiyor....
annenle ve babanla bu konuyu ciddi bi sekilde konuş böyle kara kara düsünüp kendi yıpratmanın hiç bir faydası yok......
canım baban da gelmek istemiyormuş zaten. sıkma canını 1.5 ayda boşanacak değiller ya mahkeme o kadar yakın zamana gün bile vermez. üç yıl içinde de boşanırlar dediğin gibi, zaten bitmiş diyorsun..
kendimle kıyasladığımda çok küçük bi sorun olarak görüyorum (şahsi fikir)
kıyamam canım benımu
bende yasadım bu tür olayı nisanımda ve dügünümde, aileler küs oldukları halde geldiler ama biri bir tarafta digeri öbür tarafta oturdular
ama sonucta gelip dügünümde bulundular ya önemli olan oydu benim icin
annen bu konuda anlayıslı olması gerekiyor, sen bu konuyu konusamıyorsan annenle baska birisi mutlaka konusması lazım
her hanenin ayrı sorunları var işte canım herkesin derdi tasası kendine yük işte :/
bende babamla 3,5 senedir hiç bi şekilde konuşmuyorum aynı evde yaşamamıza rağmen.şuan ki erkek arkadaşımla ileriye dönük düşünüyorum aile ve akraba bağları çok güçlü.geçenlerde bnm bu durumu kendi aralarında konuşup,nasıl olurda bi kız babasıyla konuşmaz diye kulaklarımı bol bol çınlatmışlar. sorun1:evlenecek olsam babam var ama başka birinden istemek zorunda kalacaklar bu erkek arkadaşımın ailesinde nasıl bi etki yaratır bilmiyorum. sorun2: bizim akraba bağları çok kopuk yarın birgün düğünüm olursa kaç kişi gelir orası çok tartışılır bunun verdiği bi eziklik olacak içimde. çözüm 1:erkek arkadaşından ayrılıp bu durumu önemsemeyen bi ailesi olan biriyle evlenmek çözüm2:erkek arkadaşını ve ailesini sadece nikah ve arkasından mini bi kutlamaya ikna etmek. şu sıralar o kadar çok kafamı kurcalıyo ki anlatamam bu durumda ben ne yapmalıyım?
canım Allah sanada sabır versin erkek arkadaşının ailesiyle karşılıklı bir şekilde hiç bu konu hakkında özel olarak konuştun mu?mesela ben annesini alıp karşıma konuştum anlayışla karşıladı babanla konuşmama sebebini bilmiyorum o kadarınıda deşmek istemiyorum özeldir diye annen bu konuda ne düşünüyor sonuçta evlilik yoluna kadar gelmişseniz erkek arkdaşın ve ailesi herşeyi bile bile kabullenip ayarlanamak zorunda.
ilişkimiz daha çok yeni 4. aya girdik ailesiyle tanıştırmayı istiyo ama ben istemiyorum açıkçası o yüzden konuşmadım. erkek arkadaşım söylemişti zaten tanıştırmaya götürdüğümde mutlaka nedenini sorar diye sanırım çoook meraklı
nişanlın seni seviyor sa emin ol senin bu sorunun ona sorun olmayacak.geniş ailesi olanlar için ailesi kopuk olan aile yadırganmaz hayatım sadece sana sahiplenen bir anne yeter inan buna.bende babamla 3,5 senedir hiç bi şekilde konuşmuyorum aynı evde yaşamamıza rağmen.şuan ki erkek arkadaşımla ileriye dönük düşünüyorum aile ve akraba bağları çok güçlü.geçenlerde bnm bu durumu kendi aralarında konuşup,nasıl olurda bi kız babasıyla konuşmaz diye kulaklarımı bol bol çınlatmışlar. sorun1:evlenecek olsam babam var ama başka birinden istemek zorunda kalacaklar bu erkek arkadaşımın ailesinde nasıl bi etki yaratır bilmiyorum. sorun2: bizim akraba bağları çok kopuk yarın birgün düğünüm olursa kaç kişi gelir orası çok tartışılır bunun verdiği bi eziklik olacak içimde. çözüm 1:erkek arkadaşından ayrılıp bu durumu önemsemeyen bi ailesi olan biriyle evlenmek çözüm2:erkek arkadaşını ve ailesini sadece nikah ve arkasından mini bi kutlamaya ikna etmek. şu sıralar o kadar çok kafamı kurcalıyo ki anlatamam bu durumda ben ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?