Annem ve babam bunları hak etmiyor..

Maalesef erkekler orta yolu bulamadığı için bu sorunlar oluyor. Erkekler ya çok aileci oluyor ya da çok eşçi. Ne ekersen onu biçersin hayatta. Keşke aileniz bu kadar şımartmasaydı abinizi.
Bu arada ev kirasını bile ödeyemeyecek kadar totosuna güvenmeyen birisinin evlenmesi de çok normal gelmedi bana.
Allah sabır versin.

Ağbin güzel bi dayağı hakediyo zira kız da öyle.. İki şımarık birbirini bulmuş lakin olan size oluyor. Ailenizde, sizde ne abinize ne gelin hanıma fazla taviz vermeyin yoksa çok ezilirsiniz ve çok üzülürsünüz daha..

Kabahat annenle babanda. Kimseye kizma.

Konu sahibi üzülecek diye ayrıntılı yazamamıştım

Oğullarını fazla şımarmışlar ve halen de devam ediyorlar bunu normalleştirmişler

Ev istedi bulamayınca kızdı diyor ya böyle şey mi olur evlenecek adam evini bile kendi aramıyorsa ne yapar

Babanı başka alanda da yardıma çağırmasa bari

Tüm sorun evlenecek yaşa gelen adama sorumluluk verilmemiş olmasında aslında

eee tamamda madem abin göstermedi siz kızı yada ailesini arayıp bakın biz ev tuttuk gelin görün diyebiliridniz

yaa ne var bunda yani kadın indirim isteyebilir sonucta satıcıdan istemedimi sizede kitleyebilirlerdi oturma odasını ne var yani bende snein annen abartmıs indirim istedi diye bu kadar olay olamaz yani bende pazarlıkcı biriyim biri eger yüklü miktarda bisey alıcaksa aileden beni alırlar yanına heleki eminönü carsı olayları 5 lira bile olsa indiririm yoksa almam

nasıl yapmasın cnm baba sonucta evlensinde yuvası acılsın ne halı varsa görsün demistir bide ele güne karsı napsın milleet lafmı anlatsın...

ben o iki kız meselesini anlamadım. kızlar nereye gidemez miş?
Zannedersem o iki kız konusahibi ve kızkardeşi oluyor, gelin hanım onları istemiyormuş onun için kv kp evinde beraber oturmak istemiyormuş, konusahibinin babasıda, kızlarımı evdenmi çıkarayım senin için demiş.

Hep dedim yine diyorum.
Arrik su koca adamin ardini toplamayi birakin.
Cok sipartmissiniz cook.

Sırf klozet yok diye oturmak istemiyor hanfendi demissiniz ya, bende olsam oturmam haklı. Burada gelin hariç herkes hatalı. Ev tutmuşlar,ev sahibine söz vermişler,abinizin hayatını cizmisler, birlikte oturmak istemişler.aileniz de çok masum değil bence.abinizin hakaretleri çok cirkin.siz herkesten nefret ediyor gelini bize cekistiriyorsunuz,annenizde eşya alisverisinde altta kalmayıp çatır çatır cevaplar veriyormuş koruyormus kendini.yani ortada bi mazlum yok iste iki tarafta çekişiyor. Siz gorumcesiniz çok girmeyin bu konulara.anne baba ilgilensin. Gelinin yaptığı bişey yok açıkçası.mağaza da indirim istemiş, habersiz tutulan evinde tuvalet aramış.en masum o gibi geldi bana

Ortada iletisimsizlikten kaynaklanan problemler var..

Ortadaki en büyük hata hiçbir şey beceremeyen bir insanın evlenmeye kalkması.

O nedenle kızın hatası da bu adamla evlenmesi.

Abinizin nişanlısı bazı konularda gercekten haksız olabilir ama ben olsam bende istemezdim klozetsiz bir evi. O kadar da kucuk bir bahane degil bence.

İndirim yapılırda ordan bizden olacak diye tutturulmaz. O zaman siz- biz derse sorun olur asıl. Getirmese inan daha iyiydi. Bizden olacak demesinden. İndirim isterken sürekli bizden yapın demesi, annemler ne orda.

ben senin konularını artık okumak bile istemiyorum çünkü artık abine kızmıyorum bile bence hakkediyorsunuz şımartmaya devam edin oğlan çocuğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…