denedim yok kadın diyo gelisn araştırısın kötü bişey çıkarsa ben kendi oğlumu çekicem ama yokerkek arkadaşıını tanımaları için ikna etmen gerekiyor. teyzen ablan bi bayan yakının varsa anneni ikna etmeyi denesin bence..
denedim yok kadın diyo gelisn araştırısın kötü bişey çıkarsa ben kendi oğlumu çekicem ama yokben tek kızım 5 yaşında erkek kardşeim var ne hala ne teyze herkes ailen diyo biride çıkıp kızı dinleyin diyen yok
bende anlamadım valla ikinci kez oluyo bana böyle kimi melekler yakmış diyo kimi üç harflilergenelde aileler birini memleketten dolayı beğenmediği zaman gel zaman git zaman o beğenmediği damatlarına pervane oluyolar :)
burdan bunu okudum ben hep
inşallah senin de problemin hallolur
sabah uyurken kına da ilginçmiş yani anlamı neymiş
22 yaşındayım ben meshep sorunu yok ama ön yargıları var herkes ardanllar karslılar kötü değiği için şuan ortalık sakın ayrıldımı biliyolar bayramda gelip isticekler işte ama bundan bizimkilerin haberi yok ortalık sakinleşsin istedikbide işn kötüsü bu sabah bi kalktım elimde kına var gece uyurken kına yakmışlar kafam işim hayatım allak bullak
bende anlamadım valla ikinci kez oluyo bana böyle kimi melekler yakmış diyo kimi üç harfliler