Annem torunlarını sevmiyor

Cevap net bir şekilde bende. Bunun farkındayım. İlk mesajımda da yazdığım gibi “beni de daha az severdi ama bunu takmıyordum.” Sanırım takıyormuşum.
Hayırlısı olsun. Kabullenemiyorum ona yakıştıramadığımdan. Dua ediyorum huzura ulaşmak için. O kadar. 🤷🏻‍♀️
sız kendı kendınıze yetebılen bırısınız bence yanı dıger kardesınızın annenıze daha cok ıhtıyacı var gıbı yorumlamıs ona gore davranmıs annenız sanırım
benım annemde oglunu daha cok sever babamda en cok benı sever en cok benı sevdıgı ıcın mı ya da babamı hıc yormadıgım uzmedıgım ıcın mı bılmıyorum dıger torununu da sever ama kızıma daha duskun annemde oglundan olan torununa daha duskun

sahsen ben hıc umursamıyorum zaten sıcaklık samımıyet hıssetmedıgım kısıye karsı kım olursa olsun mesafemde vardır halıyle cocugumda bundan etkılenmıyor anne baba sevgısıne doyan bır cocuk benım annanem benı neden sevmıyor demez :KK66: sıkmayın canınızı

Bana bu ayrımlar saçma geliyor.
Benim annemin iki torunu var biri ablamdan biri de benden.
Ablam annemle aynı binada oturuyor.
Ablamın çocuğu annemle buyudu.
Ben çocuğumu haftasonlari vs götürüyorum anneme.
İkisine de aynı oranda duskun.
Hiç bir ayrım görmedim.
Hatta özledim geleceğim göreceğim diyor.
İnsanın çocuğunu ayırması ve bundan dolayı torununu ayırması çok kotu bir durum.
Eskiden yaparlarmış erkekten vs başka bakarlarmis da kalkması lazım bu duzenin artik.
normalde olmasi gereken bu ama toplumda realiteler farkli. sadece anne olunca otomatik olarak bu seylerin yuklenilecegi dusunuyor ama gercek hayatta oyle olmuyor. ben aksam yatarken bir cocugumu opsem gidip digerlerini de opuyorum esit olsun diye ama her anne oyle olmuyor bence.

normalde olmasi gereken bu ama toplumda realiteler farkli. sadece anne olunca otomatik olarak bu seylerin yuklenilecegi dusunuyor ama gercek hayatta oyle olmuyor. ben aksam yatarken bir cocugumu opsem gidip digerlerini de opuyorum esit olsun diye ama her anne oyle olmuyor bence.
Sağlıklı anne değil onlar bence.
İnsan evlat ayrımı yapmamalı.
Yapiyorsa da konu sahibi de kendi çekirdek ailesi ile mutlu olsun.
Yapacak birşey Yok.

X