Annem şiddet görüyor

Benim de aklım durdu ama bana birşey yapamaz, ben güvenliğe kapıcıya haber vereceğim gelirse kapıyı açmayın sakın diye

Özge birkaç gün kalabilecegin bir arkadasin yok mu kuzum? Babanı da yolla karısının yanına, zaten pek bir işe yaramıyor, sen yokol bı kaç gün telefonlarına çikma hickimsenin, yerini de söyleme, gerekirse kadın sığınmaya git, yoksa bunlar yine senin üstüne yikacak bu deliyi....Ayrıca ben artık annenin abini senin aleyhine doldurdugunu bile düşünüyorum , bırak korumayı seni hedef gösteriyorlar resmen, kaç kurtar kendini.

Çok özel değilse nasıl kurtuldunuz, polise gitmeniz gerekti mi
Bizim hastamızın hastalık durumu biraz kardeşinizden farklıydı, çok benzeyen ama farklı bir hastalikta daha ileri evreler söz konusuydu.
Evde terkettik, polisde yolladık kendisini evden de yolladık her şey denendi bir tek hastaneye yatiramadik çünkü asla hasta olduğunu kabul etmedi.
Allahın gücüne gitmesin ama en sonunda canına kıydıda kurtulduk, kendine kıymasa bize kıyacaktı bir gün çünkü ve bununla yaşamak çok zor.

Allah kimseye yaşatmasın ne zor sınavlar bunlar

herkesi bi yere dağıtmak yerine neden adamı bi yere tıkmıyorsunuz
evlatsa evlat ömür boyu çekecek miyiz bi kere doğurduk diye
hastaysa tedavi olsun ,suçluysa cezasını çeksin
yanlış bilmiyorsam rızayla olmuyorsa kaymakamlığa gidip başvuru yapılıyordu sanki
bi araştırın

Aile dinamiklerini bilmiyorum ancak buradaki yorumlara göz gezdirince sanırım ailenden dolayı kendinide kurtaramiyorsun bu hengameden, yazdığımı unutma bu onların tercihi bugün ki aklım olsa ayy ya anneme bir şey yaparsa diye o evde kalıp en ufak ayak sesinde çıtırtıda yüregim agzima gelmektense kaçıp giderdim.
çünkü annemi avukata kadar götûrmüşüm çocuk gibi elinden tutup, defalarca adamin elinden almışım kendi canimi hiçe sayıp annem ne yapmış hiç oturmuş kendi ecelini beklemiş benide yaninda bekletmiş.
Tercihi anneniz yapacak bundan sonraki süreç için boş yere kendini yıpratma irtibatını kes gerekirse

Evet ben o iblisin yüzüne bile bakmam ama benden cevap alamayınca gece 3 5 demeden annemi kaldırıp kavga ediyordu 2 gün küssem, annem de yeter be ne halin varsa gör diyip gitmiyordu evden, hep bekledim sabrettim annem adım atacak artık annem üzerinden beni tehdit edemeyecek diye, annem yarın da gidemezse babam polisle gidecek eve, şimdi aklımda binbir senaryo ya çıkarken valizle yakalanırsa bilmem ne diye

Allah kimseye yaşatmasın ne zor sınavlar bunlar

hem de çok zor, bak ben pek kimseye anlatmam söylemem güler geçerim yokmuş olmamış gibi davranır kendimi avuturum ancak beyin unutmuyor sen unuttum sanırken o yanagindan bir uçukla sana merhaba diyor, saçındaki bir beyazla sonra bakmissin oturdugun yerde bile dişlerini sıkıyorsun dişlerin ufalıyor agzinda zamanla.
Bak şimdi bir kizim var ona bile katlanacak tahammülüm kalmamış insanlara karşı ki benim kızıma kim olursa olsun bir gecesini böyle bir korkuyla zindan etsin alnını karışlarım, bırak çocugumu o evde onunla yaşatmayı yıllarca bir saat bile yanında tutmam.
ailenin tercihlerini sen yaşamak zorunda değilsin bu söylediğimi yaz aklinda bir kenara

Annesi oğlunun zorla kapatılmasını, polis zoruyla alınmasını istemiyor babasınin da bişey yapmasını engelliyor çünkü kalbi sıkışıyor, tansiyonu çıkıyor...

Sana yazık bu hikayede, sen o evin annesi yada babası değil çocuğusun mantikli akli selim anne baba sen kendi yoluna kızım topla eşyalarini maddi manevi tum gucumle yanindayim yolun açık olsun demesi lazim kendi gitmiyorsada

O kadar haklısın ki, ben de unutamam yardım almam lazım artık saçlarım bembeyaz sedef hastası oldum, 3 kere panik atak gibi birşey geçirdim, ve kendi kendime yetmek zorunda kaldım, pandemide Vietnamdaydım karantinaya alındım bir odada internetim bile zar zor çekiyordu kardeşim denen kişi o halde bile sen halledersin şimdi benim dertlerimi dinle demişti

Annesi oğlunun zorla kapatılmasını, polis zoruyla alınmasını istemiyor çünkü kalbi sıkışıyor, tansiyonu çıkıyor...
Annesi bence durumun farkinda değil, yada farkinda ama duygularina yenik düşüyor.
Halbuki alsalar belki çocukda iyilesecek tedaviyle

Ben zaten ayrı yaşıyorum ama bir şekilde olaylara dahil oldum veya edildim

Dön sırtını bak önüne kendini kurtar

Annesi bence durumun farkinda değil, yada farkinda ama duygularina yenik düşüyor.
Annem onun mucizevi bir şekilde düzeleceğine inanıyordu, bu olmacak dedim senelerce, mecbut düzelecek işe girecek dedi, girmeyecek dedim, zaten belliydi de işte

Adam yıllardır yapmadığını birakmamis ozgeye , maddi manevi sömürmüş, annesine de dayak atmaya başlamış son zamanlarda, tamam evlat duygularına yenik düşersin ama Özge evlat değil mi? Yıllardır tek başına korkudan yüreği ağzında ayakta durmaya çalışıyor bu çocuk da, yazık değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…