Annem şiddet görüyor

Zorla hastaneye yatırmak için savcılıktan yazı olması gerekiyor sanırım. Araştırdınız mı hiç
Allah yardımcınız olsun
Bir süre araştırmıştık ama doktor zorla yatırılcak durumu yok diyince ailem işin peşini bırakmıştı, ama şiddet göstermesi belki de yeterli olurdu yatırılmasına

Bir süre araştırmıştık ama doktor zorla yatırılcak durumu yok diyince ailem işin peşini bırakmıştı, ama şiddet göstermesi belki de yeterli olurdu yatırılmasına
Evet darp raporu alması lazım annenin o zaman

Durumumıza çok üzüldüm. Anneniz sizi evlat gibi değilde bir akraba, tutunacak bir dal olarak görüyor. Kardeşiniz de üzgünüm onun için evlat. Süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama babanızı yanınızdan ayırmayın. Annenizde aksiyon almazsa bırakın ne yapıyor sa yapsın. Siz uzaklaştırma çıkarın mutlaka.

sulh hukuk mahkemesine başvurun annenle dilekçe yazın mahkemeye madde 432 den zorla yatırıyorlar eşek gibi yatar yani hastanede. Hiç beklemeden gidin her dakika kayıp sizin durumunuzda . Toplum için de zararlı kendisi

sulh hukuk mahkemesine başvurun annenle dilekçe yazın mahkemeye madde 432 den zorla yatırıyorlar eşek gibi yatar yani hastanede. Hiç beklemeden gidin her dakika kayıp sizin durumunuzda . Toplum için de zararlı kendisi
Tamam bunu yarın annemle konuşacağım, dışarıda kedi gibi görseniz bu nerenin beyefendisi dersiniz

Annem beni neden böyle görüyor buna hiç anlam veremedim
Geçenlerde dedeme para lazım olmuş benden istedi ağlayarak, ben nasıl benden isteyebilirsin o dayılarıma ev verdi kuzenlerime baktı bize bsy yapmadı, oğluna verdiklerim yetmiyor şimdi baban mı başladı sen kendini ne sanıyorsun beni de Allah başka bir insan olarak yarattı, senin kolun bacağın değilim ben kendine gel dedim
Ay ben kardeşin yüzünden saflaştım özür dilerim düşünemedim dedi, e dedemin ihtiyacı olan parayı nasıl düşündün dedim, ne olur yapma düşünemedim çok özür dilerim salağım ben malım çünkü dedi

Bana da gelşp deli
Gibi temizlik ütü yemek yapıyor, bunlara ihtiuacım yok sadece kardeşimin yükünü benden al başka bsy istemiyorum dedim

Siz kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz başınızın çaresine bakabilirsiniz. Ama erkek kardeşiniz öyle mi hasta anneniz olmazsa hayatını idame ettiremez. Bu yüzden siz ona hiç muhtaç oldunuz mu? Bence hayır karşımda güçlü bir kadın görüyorum. Siz annenizin kötü gün dostusunuz bu yüzden istekler arzular hiç bitmiyor. Hemen sıkışınca siz geliyorsunuz aklına. Benim anneniz hakkında düşüncem bu ama doğru ama yanlış. Bu yüzden siz kendi hayatınızı kolaylaştırın kardeşimizle bağı koparın. Kendi hayatınıza odaklanın

Bir kere ameliyat oldum o zaman baktı ama normal hayatımda çok birşey istemiyorum

Bana da gelşp deli
Gibi temizlik ütü yemek yapıyor, bunlara ihtiuacım yok sadece kardeşimin yükünü benden al başka bsy istemiyorum dedim

Demek ki kardeşinizin sorumluluğunun bedelini size bu şekilde ödemeye çalışıyor Çünkü kendisi de biliyor tek başına bu sorumluluğu alamayacağını. Kısacası size de kurban olarak bellemiş.

Bir kere ameliyat oldum o zaman baktı ama normal hayatımda çok birşey istemiyorum

Yazdıklarınızdan da anlaşıyor zaten çok güçlü bir kadın olduğunuz. Umarım kazasız belasız bu işi çözersiniz. Fazla yardımcı olamadım ama anneniz hakkında hissettiklerimi yazmak istedim. Kendinizi üzmeyin.

Çok teşekkür ederim, 2 defa kendim ev taşıdım onlardan yardım istemedim, çünkü kardeşimde gelecej ve hergün kavga çıkaracaktı
Ev sahibi tarafından tehdit edildim kapıma geldiler, elimde bıçakla bekledim ama onlara birşey demedim
Kendi kirasını ödediğim derdini çektiğim evimde bile rahat vermedi kardeşim geldiğinde yeni aldığım sehpayı vurdu yere kırdı

Kurtulamadım annem sürekli söz verdi bir aksiyon almadı buralara kadar geldik
içinde bulunduğunuz durumu,üzüntünüzü korkunuzu endişenizi çok iyi anlayabiliyorum ama bu telaşın hengamenin içinden çıkmış biri olarak size söyleyebileceğim tek şey kendinizi yıpratmayın.
Bu hayatda herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşar annemiz dahi olsa.
Benim bunu idrak etmem yıllar sürdü, bu annenizin yolu evet evladı, evet et tırnaktan ayrılmaz ancak anneniz bir değişim istemediği sürece siz kendinizi boş yere yıpratmış bitirmiş olacaksınız.
Gitmiyor mu evden kendisi bilir, yatırmıyormu hastaneye kendisi bilir o anneniz ile çocuğu arasında.
siz elinizden geleni yaptıniz mı? içiniz rahat mı? öyleyse sizlik bir durum kalmamıs demektir.

Çok özel değilse nasıl kurtuldunuz, polise gitmeniz gerekti mi

Arkadaş kocam şeker hastaliğı için insülin kullanmasını öğrenene kadar zorla hastaneye yatırmak istediler (pandemi diye istemedik) böyle insanları nasıl yatırmiyorlar yahu ben bu memleketi bi anlamadim

Anneme bugün sırada kızın var, onu da tokatlaya tokatlaya adam edeceğim demiş, sinirdem kafam çatlıyor, annem artık bitti bana yapmasına ses etmedim ama sana birşey yapamaz sabah sessizce çıkıp gideceğim, baban senle kalsın gelirse polis çağır dedi

Yine polisi sen çağırmış olacaksın yani...Ay deliricem, Madem bitti, otursun oğlunun başında, ilk arbedede kendi cagirsin polisi, niye seni tehdit ettiğini, onu bulamadiginda geleceği ilk kapinin sen olduğunu bile bile anneanneye saklanıyor? Şimdi sırası mı evi terketmenin, saklanmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…