• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem şiddet görüyor

Evet annemle babam artık saf gibi olmuşlar, psikolojik şiddetten, bir yardım eli bekliyorlar onlara defalarca kimse birşey yapamaz siz adım atacaksınız dedim
Ay kusura bakma ama koskoca iki insanın evlatlariyla ilgili bu derece önemli bir konuda beraberce saf saf oturup yabancılardan veya diğer cocuklarindan medet umma luksleri yok bebeğim. Ben bile biliyorum senin ne kadar zarar gördüğünü, sırf seni korumak için bile olsa yıllar önce harekete geçmiş olsalardı abin bugun böyle olmazdı

Ay kusura bakma ama koskoca iki insanın evlatlariyla ilgili bu derece önemli bir konuda beraberce saf saf oturup yabancılardan veya diğer cocuklarindan medet umma luksleri yok bebeğim. Ben bile biliyorum senin ne kadar zarar gördüğünü, sırf seni korumak için bile olsa yıllar önce harekete geçmiş olsalardı abim bugun böyle olmazdı
Evet hepsini defalarca söyledim, bizi boşver naprsak yaparız dediler, ama bu bir manipülasyon değil mi

Evet annemle babam artık saf gibi olmuşlar, psikolojik şiddetten, bir yardım eli bekliyorlar onlara defalarca kimse birşey yapamaz siz adım atacaksınız dedim
Lutfen ankara abisine yaz. Bence o cozum bulur. Baska turlu anneni babani kurtaramassin. Allahim yardim etsin ya

Vaktinde polise gidilmiş ve şikayetçi olunmuş olsaydı, zorunlu yatış konusunda belki bir şeyler yapılabilirdi. Anne babalar evlatlarına kıyamıyorlar hasta o, ne yaptığını bilmiyor diye ama bu tutum tedaviyi geciktirdiği için aslında bilmeden kötülük yapmış oluyorlar maalesef. Savcılığa şikayette bulunulsa, oradan heyet raporu istenebilir gibime geliyor. Sonuca göre de anne vasi tayin edilir ve tedaviye direndikçe doktorla konuşulup yatış yapılır diye düşünüyorum.

Daha önce de bir konuda denk gelmiştik. Hiç araştırma fırsatınız oldu mu bunları? Ben de emin bir şekilde konuşamıyorum, bilgilerim güncel değil maalesef. Bizim zamanımızda direkt bir doktorun kararı ile zorunlu yatış verilir, aile de vasi konumuna geçerek yerine yatışı imzalardı. İşler değişmiş sanırım.

Annesinin bogazini kesip sokağa atan bi psikopat vardı…….. bu insanları yatıracak tedavi merkezleri çoğalmalı….. diyeceklerim bu kadar. Çok üzüldüm halinize 😔

Lutfen ankara abisine yaz. Bence o cozum bulur. Baska turlu anneni babani kurtaramassin. Allahim yardim etsin ya
Bir araştorayom kim olduğunu
Da hiç bilmiyorum teşekkürler
Vaktinde polise gidilmiş ve şikayetçi olunmuş olsaydı, zorunlu yatış konusunda belki bir şeyler yapılabilirdi. Anne babalar evlatlarına kıyamıyorlar hasta o, ne yaptığını bilmiyor diye ama bu tutum tedaviyi geciktirdiği için aslında bilmeden kötülük yapmış oluyorlar maalesef. Savcılığa şikayette bulunulsa, oradan heyet raporu istenebilir gibime geliyor. Sonuca göre de anne vasi tayin edilir ve tedaviye direndikçe doktorla konuşulup yatış yapılır diye düşünüyorum.

Daha önce de bir konuda denk gelmiştik. Hiç araştırma fırsatınız oldu mu bunları? Ben de emin bir şekilde konuşamıyorum, bilgilerim güncel değil maalesef. Bizim zamanımızda direkt bir doktorun kararı ile zorunlu yatış verilir, aile de vasi konumuna geçerek yerine yatışı imzalardı. İşler değişmiş sanırım.
evet baya araştordılar hastaneye gidip konuştular kesin bir cevap alamadılar, annem zaten polis zoruyla yapılmasına kalbim dayanmıyor tansiyonım 20lere çıkıyor diyor

Bir araştorayom kim olduğunu
Da hiç bilmiyorum teşekkürler

evet baya araştordılar hastaneye gidip konuştular kesin bir cevap alamadılar, annem zaten polis zoruyla yapılmasına kalbim dayanmıyor tansiyonım 20lere çıkıyor diyor

Ama başka çözümü de yok görünüyor. Dayansın o kalbi yoksa çocuk elden gidecek iyice ve diğer evladını da düşünmek zorunda.

Ama başka çözümü de yok görünüyor. Dayansın o kalbi yoksa çocuk elden gidecek iyice ve diğer evladını da düşünmek zorunda.
Ben aslında 3 kere annemin yanında kriz geçirdim, anlamsız çığlıklar atıp kendimi tokatladım ellerim uyuştu, öldüğümü nefes alamadığımı düşündüm, bunlaro gördü ve yine de zorla hastaneye yatırmadı

Evet hepsini defalarca söyledim, bizi boşver naprsak yaparız dediler, ama bu bir manipülasyon değil mi
Aynen öyle. Sen habire abiye para ver, annene siper ol, babanı kolla, her dakka korkuyla yaşa, yeter ki onlar sorumluluk alıp oğullarını zaptetmek için risk almasınlar, ugrasmasinlar....

Sen yeter dedikçe "ay aman naparsak yaparız " demek, sus devam et tampon olmaya, bizim keyfimiz yerinde demek....Bı de biliyorlar senin yumuşak yüzünü, söylenecek çok şey var da işte...

Aynen öyle. Sen habire abiye para ver, annene siper ol, babanı kolla, her dakka korkuyla yaşa, yeter ki onlar sorumluluk alıp oğullarını zaptetmek için risk almasınlar, ugrasmasinlar....

Sen yeter dedikçe "ay aman naparsak yaparız " demek, sus devam et tampon olmaya, bizim keyfimiz yerinde demek....Bı de biliyorlar senin yumuşak yüzünü, söylenecek çok şey var da işte...
Gece beni 12de arıyor kardeşim babanı gebertirim dediğümi yapacaksınız diye, bana zehir ettiler bu hayatı, iyilik dönüp dolaşıp sahibini s…miş bunu çok iyi anladım

Hastane yatar sonra çıkarsa kötü olur die düşünüp korkmayın belki tedavi olur sakinleşir beni yine yatırırlar die gözü korkar . Bu şekilde zaten zarar veriyormuş ilerisi de daha kötü olabilir en azından tedavi bi ihtimal sonuç verebilir . Şikayetcı olun gelsin alsınlar öbür türlü güç yetiremezsiniz. Teyzemın oğlunu bayıltıp ambulansla getirip yatırdılar başka şehirden Konya beyhekim psikiyatriye. çünkü baya iyi buranın servisi tedavisi doktorları . çocuk evdekilere saldırmaya başlamıştı yaralamış falan teyzemleri 1,5 ay yattı tekrar eski haline geldi çok şükür

Ben aslında 3 kere annemin yanında kriz geçirdim, anlamsız çığlıklar atıp kendimi tokatladım ellerim uyuştu, öldüğümü nefes alamadığımı düşündüm, bunlaro gördü ve yine de zorla hastaneye yatırmadı
Senin o haline kalbi dayanıyor ama abinin polis zoruyla tedavi olmasına kalbi dayanmiyor öyle mi🙄 Bak ben sana diyeyim abin sana bişey yaparsa annenin umru olmaz ama abinin tedaviye giderken ayağı taşa takılsa annen senden bilecek....Kendini buna hazırla...

Senin o haline kalbi dayanıyor ama abinin polis zoruyla tedavi olmasına kalbi dayanmiyor öyle mi🙄 Bak ben sana diyeyim abin sana bişey yaparsa annenin umru olmaz ama abinin tedaviye giderken ayağı taşa takılsa annen senden bilecek....Kendini buna hazırla...
Ona şüphem yok zaten, hatta bana diyor ki ben yapamıyorum polisi arayamıyorım siz arayın diyor, ben de çocuk senin ya hani sen alacaksın bu sorumluluğu dedim

Önce anneyi kurtarın oradan para isteyecek vermediğinizde muhtemelen sizin kapıya gelecek bu aşamaya gelmeden polise şikayetçi olun çünkü muhtemelen tehdit mesajları atar size bıkmadan karakola gidin ve bekleyin sizin kapıya para için mutlaka gelecek geldği gün kades indirin yada polisi arayın alıp götürürler bu süreçte de zaten şikayetleriniz olmuş olacak tehditlerinden dolayı

Annem hep mağdur babandan çektim zorla evlendirdiler şimdi bunla uğraşıyorum napim diyor, yapılacakları söyleyinve burnunun dikine gidiyor, ben durmadan kavga ediyprum hastayım diyor, ve hasta da bir sürü hastalığı da var
Kenara çekilemez ki böyle ya

Ona şüphem yok zaten, hatta bana diyor ki ben yapamıyorum polisi arayamıyorım siz arayın diyor, ben de çocuk senin ya hani sen alacaksın bu sorumluluğu dedim
Ha bı de polisi arayan sen olduğun için çıkışta delirip sana saldırsın iyice 😳 Kız insan evladına bunu nasıl yapar ? üstelik evladı uğruna elini kirletmemek için canını tehlikeye attığı da diğer evladı 😮

Back