• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem şiddet görüyor

Sana yansitmalarina bile izin verme, olabilir evlat hasta olandan vazgecemeyebilir ama sizide salmayı bilecek. ben artık yokum demeniz lazim sizin
Artık başka çarem de kalmadı tehdit de edilmeye başladım ondan dayak yemeyeceğim gçrdüğüm an polisi ararım bidaha bana yanaşamaz sanırım

Adam yıllardır yapmadığını birakmamis ozgeye maddi manevi somurmuş, annesine de dayak atmaya başlamış son zamanlarda, tamam evlat duygularına yenik düşersin ama Özge evlat değil mi? Yıllardır tek başına korkudan yüreği ağzında ayakta durmaya çalışıyor bu çocuk da, yazık değil mi?
Yazık, ben zaten bunu anlatmaya calisiyorum hatta bu konuda en çok özgeye yazık.
Özgede işte evlat, abla kardeş olmanın verdiği yükle çırpınıyor ama ona işte başka annelerin yol göstermesi llazım kendi annesi dogru secimi yapamiyor çünkü.

Adam yıllardır yapmadığını birakmamis ozgeye , maddi manevi sömürmüş, annesine de dayak atmaya başlamış son zamanlarda, tamam evlat duygularına yenik düşersin ama Özge evlat değil mi? Yıllardır tek başına korkudan yüreği ağzında ayakta durmaya çalışıyor bu çocuk da, yazık değil mi?
Bir de bu süreçte evleneceğiz diye elin ş…zinin beni 3 4 yıl oyalamasına müsaade ettim yalnızlık korkusundan, 1 senedie yalnızım bunu da aştım çok şükür

Artık başka çarem de kalmadı tehdit de edilmeye başladım ondan dayak yemeyeceğim gçrdüğüm an polisi ararım bidaha bana yanaşamaz sanırım
Aslında sandığiniz kadar cesur değil, çokda korkaklar biliyomusun.
Bütün o beylikler efelikler size, polis hemen gelirmi bilmem sen önce kendi kişisel güvenligini sagla biber gazımı alirsin kendini naparsın bilmiyorum hatta bence evinide taşı işinide bulamasinlar seni.
sen kendin aramak istediginde arar, gorusmek istediginde gorusursun

Bütün o beylikler efelikler size, polis hemen gelirmi bilmem sen önce kendi kişisel güvenligini sagla biber gazımı alirsin kendini naparsın bilmiyorum hatta bence evinide taşı işinide bulamasinlar seni.
Bilmez miyim aklı gidiyor dışarda, tam bir beyefendi

Yazık, ben zaten bunu anlatmaya calisiyorum hatta bu konuda en çok özgeye yazık.
Özgede işte evlat, abla kardeş olmanın verdiği yükle çırpınıyor ama ona işte başka annelerin yol göstermesi llazım kendi annesi dogru secimi yapamiyor çünkü.
Anne olunca anladın sana yapılan haksızlığın büyüklüğünü değil mi?🥺

Çok şükür ki birkaç sağlam dostum var durumdan haberdarlar, her türlü destek verdiler gece 3 5 demeden ara polisle geliriz istersen bizde kal dediler

Bilmez miyim aklı gidiyor dışarda, tam bir beyefendi
maalesef, bizimkine akrabalar dahil komşular dahil kimse inanamadı herkese göre sorunlu bendim evde sorun cikaran ergen gozuyle baktilar bana öyle diyeyim.
Bir allahın kuluda yahu şu kıza hiç degilse bir el atalım da o kendini kurtarsın hic degillse demedi herkes kafasını kuma gömdü.

maalesef, bizimkine akrabalar dahil komşular dahil kimse inanamadı herkese göre sorunlu bendim evde sorun cikaran ergen gozuyle baktilar bana öyle diyeyim.
Bir allahın kuluda yahu şu kıza hiç degilse bir el atalım da o kendini kurtarsın hic degillse demedi herkes kafasını kuma gömdü.
İnsanlar görse de anlasa da erkeklerden çekiniyor üzerlerine sıçramasın diye kafalarını kuma gömüyorlar

Çok şükür ki birkaç sağlam dostum var durumdan haberdarlar, her türlü destek verdiler gece 3 5 demeden ara polisle geliriz istersen bizde kal dediler
evini vs degisemezmisin ? bunu söyleme sebebim sana her istediklerinde ulaşamasınlar

evini vs degisemezmisin ? bunu söyleme sebebim sana her istediklerinde ulaşamasınlar
Değiştiririm zaten tahliye davam var, aslında amacım az daha nakit biriktirip ev almaktı ama 6 ay kadar daha bir süreye ihtiyacım var üzerini krediyle tamamlayacağım

İnsanlar görse de anlasa da erkeklerden çekiniyor üzerlerine sıçramasın diye kafalarını kuma gömüyorlar
parklarda bahcelerde oturup zırıl zırıl agladigimı bilirim ben. İşw giderdim telefon çalsa aklım çıkardi ya anneme bisey yaptiysa diye şimdi diyorum ki aynı endişeyi o benim için yaşamışmı acaba?

parklarda bahcelerde oturup zırıl zırıl agladigimı bilirim ben. İşw giderdim telefon çalsa aklım çıkardi ya anneme bisey yaptiysa diye şimdi diyorum ki aynı endişeyi o benim için yaşamışmı acaba?
Allahım aynısı aynısı, tlfn çalmasından kalbim duracak gibi oluyor senelerdir sessizde kullanıuorum

Allahım aynısı aynısı, tlfn çalmasından kalbim duracak gibi oluyor senelerdir sessizde kullanıuorum
o yüzden diyorum ya seni ben çok iyi anlarım, hala bazen rüyamda babamı görünce kalbim agzimdan cikacak gibi carparak uyaniyorum.
rüyamda dahi görsem anneme bir şeymi yaptı diye annemi ariyorum rüyalarımda.
Sen kendini kurtar yol yakınken

Bir gün sana geleceğim diye tutturdu ben de iş için İzmirdeyim dedim tamam konum at dedi, atamam işim var dedim, annemle babamı salona oturtmuş o konum atana kadar bana kızınız ne iş çeviriyor anlatacaksınız demiş, annem bana mesaj attı kızım nerdesin diye, eğer izmirden konum atmazsan olacakalrdan sen sorumlusun yazdu şarjım biityor atıcam bir dk işim bitsin bi dedim, uçağa bindim ağlaya zırlaya kusa kusa izmire gidip konum attım, şimdi diyorum ki neden o zaman önlem almadılar neden
Ve bu kişi aptal mı o kadar sürede izmire gittiğim zaten belli değil mi ne saçma şeyler yaşadım

o yüzden diyorum ya seni ben çok iyi anlarım, hala bazen rüyamda babamı görünce kalbim agzimdan cikacak gibi carparak uyaniyorum.
rüyamda dahi görsem anneme bir şeymi yaptı diye annemi ariyorum rüyalarımda.
Sen kendini kurtar yol yakınken
Yol umarım yakındır, babanın yapması biraz daha ağır geliyor, benim babamda bipolar ve ben çocukken nöbet geçirdi, neler yaptı anlatsam ağlarım anlatmayacağım, o tedaviyi kabul etti kendine gelinve özürler diledi vr ağladı size bidaha bunu yaşatmayacağım dedi ve yaşatmadı da, ama işte bir gün salona toplayıp bu gece burda uyayacaksınız dedi ben de sandım ki kafamızı kesecek de kurtulayacağız, meğer dışarsa silahlı adamlar varmış da ona gçre bizi koruyacakmış

Ben aslında 3 kere annemin yanında kriz geçirdim, anlamsız çığlıklar atıp kendimi tokatladım ellerim uyuştu, öldüğümü nefes alamadığımı düşündüm, bunlaro gördü ve yine de zorla hastaneye yatırmadı
Canim benim, Allah tez vakitte çarenizi versin inşallah 🙏

Bir süre araştırmıştık ama doktor zorla yatırılcak durumu yok diyince ailem işin peşini bırakmıştı, ama şiddet göstermesi belki de yeterli olurdu yatırılmasına
Şiddeti ispatlasaniz ne bileyim darp raporu, şahit vb.bir şekilde. O zaman belki farklı bir prosedür uygulanır. Bildiğim bir durum değil ama aklıma geleni yazmak istedim. Yani göz göre göre zarar verilmesi mi beklenecek, yok mu bir yolu, iyice araştırılmalı. Allah yardım etsin, tez vakitte bir kapı açsın inşallah 🙏

Back