• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem şiddet görüyor

Gece beni 12de arıyor kardeşim babanı gebertirim dediğümi yapacaksınız diye, bana zehir ettiler bu hayatı, iyilik dönüp dolaşıp sahibini s…miş bunu çok iyi anladım

Engelle gitsin bir daha konusma. Annen de sacmaliyor artik, adma hepinizi kesecek hala da hastaneye yatirmam diyorsa basina gelecekleri hak ediyor maalesef. Sen kendini ve babani kurtar kafi.

Ha bı de polisi arayan sen olduğun için çıkışta sana saldırısın iyice 😳 Kız insan evladına bunu nasıl yapar ? üstelik evladı uğruna elini kirletmemek için canını tehlikeye attığı da diğer evladı 😮
Siz derken bahsettiğü babammış, babana söyle o yapsın diyor, babam yapacakken de engel oluyor

Annem hep mağdur babandan çektim zorla evlendirdiler şimdi bunla uğraşıyorum napim diyor, yapılacakları söyleyinve burnunun dikine gidiyor, ben durmadan kavga ediyprum hastayım diyor, ve hasta da bir sürü hastalığı da var
Kenara çekilemez ki böyle ya
Özge ben 46 yaşımdayım, ağır kronik hastalıklarım var , buna rağmen it gibi çalışıyorum, evliliğim de bok gibi tatlım ama kızım için dünyayı yakar, bagdattan sırtımda hekim getiririm , çocugum bırak benim hastalığımı, yorulduğumu bile bilmez...Yeme bu hastalık numaralarını ...

Özge ben 46 yaşımdayım, ağır kronik hastalıklarım var , buna rağmen it gibi çalışıyorum, evliliğim de bok gibi tatlım ama kızım için dünyayı yakar, bagdattan sırtımda hekim getiririm , çocugum bırak benim hastalığımı, yorulduğumu bile bilmez...Yeme bu hastalık numaralarını ...
Haklısın, benle baş edemeyince başından savuşturmak için hastayım diyor, işine gelmiyor söylediklerim, oğluna kıyamadın bana nasıl kıydın ben senin çocuğun değil miyim diyorum ben neler çekiyorum diyor, e önlem al

Engelle gitsin bir daha konusma. Annen de sacmaliyor artik, adma hepinizi kesecek hala da hastaneye yatirmam diyorsa basina gelecekleri hak ediyor maalesef. Sen kendini ve babani kurtar kafi.
Kesinlikle katılıyorum hemen muhattabını kesmelisin bu zamana kadar hayatını karartmışlar, bundan sonra kendin için çabala lütfen 😔 annen kendi yolunu seçmiş bende anneme asla kıyamam ama bu tarz durumda bilemiyorum çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ve sabır versin 🙏😔😔

Bana sarılıyormuşsun gibi
Hissettim 😢
Koccaman hem de.... Bu gece bişey olmaz, kapat telefonunu , varsa evde bı yatıştırıcı, papatya çayı filan doldur iç vur kafayı uyu...Yarın sağlam kafayla bakarsın duruma ama baba birkaç gün daha senin yanında kalsın bence, şu anda korunmaya ihtiyacı olan anne değil sensin.

Kocaman hem de.... Bu gece bişey olmaz, kapat telefonunu , varsa evde bı yatıştırıcı, papatya çayı filan doldur iç vur kafayı uyu...Yarın sağlam kafayla bakarsın duruma ama baba senin yanında kalsın bence, şu anda korunmaya ihtiyacı olan anne değil sensin.
Aynen öyle yapacağım çok sağol iyi ki
Varsın
Allah sana da kızınla upuzun sağlıklı huzurlu bir ömür kısmet etsin

Kardeşim bipolar,narsist, okb ve epilepsi tedaviyi reddediyor yine, bir süredir anneme tokat atıyormuş, babam kanser hastası yeni iyileşti sayılır, buna ek olarak kardeşim beni de tehdit etmeye başladı seni de döveceğim bana aylık para vereceksin diye, vermezsen anneni burda döverim dedi bende tamam yarın veririm dedim, annem polise gitmeye korkuyor veya çekiniyor daha sonra ne olacak diyor ve onu terk etmeye karar verdi, sabah valizini alıp annesinin evine gidecek ona da kadın sığınma evine gittim diyecek, kardeşim 30 yaşında kendine bakamıyor kendi başına evde kalamıyor,harçlığını babamdan benden alıyor ona tüm maddi yardımı sona erdireceğiz, bana gelmeye çalışacak ama beni tehdit ettiği mesajlarla yarın kendisine uzaklaştırma aldırcağım, bu sefer de intihar ediyorum diyecek edersen et diyeceğim, peki annemi ilaç içtim düzeldim diye kandırır annemi eve döndürdükten sonra daha kötü birşey yaparsa diye endişe ediyorum, nasıl emin olacağız ilaç içtiğine, doğru yolda mıyız aklım durdu, annem polise gitmiyorsa o evi terk edeceksin diye baskı yapan hergün annemle kavga eden benim çünkü, babam şimdi benim yanımda ama onu da annemin yanına yollayacağım annem gidince, aklım durmuş durumda durmadan titriyorum, anneme bu kadar bekleme diye yalvardım her seferinde bu son tamam gideceğim dedi ve gitmedi eğer yarın da gitmezse polise ben şikayet edeceğim
Allah yardımcınız olsun. Neresinden tutsak elde kalacak bir konu. Allah kardeşinizi de ıslah etsin şifa versin.

Ben eskiden anne olmak çok isterdim, artık korkulu rüyam anneme babama kardeşime ebevyn oldum ve çok yoruldum

Ben eskiden anne olmak çok isterdim, artık korkulu rüyam anneme babama kardeşime ebevyn oldum ve çok yoruldum
Evet öyle oldu maalesef, her doğuran ana baba olamıyor çünkü, sayelerinde hiç haketmedigin zor zamanlar yaşadın ama geçecek...Hepsi Geçecek.... Pırlanta gibi güçlü akıllı bir kızsın, senin gibi evlat da kadın da zor bulunur, biz şahidiz tüm yaşadıklarına, emeklerine, güzel günlerine de şahit olacağız inşallah....Sabah ola hayrola , uyu dinlen şimdi ❤️

Son düzenleme:
Evet öyle oldu maalesef, her doğuran ana baba olamıyor çünkü, sayelerinde hiç haketmedigin zor zamanlar yaşadın ama geçecek...Hepsi Geçecek.... Pırlanta gibi bir kızsın, senin gibi evlat da kadın da zor bulunur, biz şahidiz tüm yaşadıklarına, emeklerine, güzel günlerine de şahit olacağız inşallah....Sabah ola hayrola , uyu dinlen şimdi ❤️
Çok teşekkür ederim, amin 🙏

Kardeşim bipolar,narsist, okb ve epilepsi tedaviyi reddediyor yine, bir süredir anneme tokat atıyormuş, babam kanser hastası yeni iyileşti sayılır, buna ek olarak kardeşim beni de tehdit etmeye başladı seni de döveceğim bana aylık para vereceksin diye, vermezsen anneni burda döverim dedi bende tamam yarın veririm dedim, annem polise gitmeye korkuyor veya çekiniyor daha sonra ne olacak diyor ve onu terk etmeye karar verdi, sabah valizini alıp annesinin evine gidecek ona da kadın sığınma evine gittim diyecek, kardeşim 30 yaşında kendine bakamıyor kendi başına evde kalamıyor,harçlığını babamdan benden alıyor ona tüm maddi yardımı sona erdireceğiz, bana gelmeye çalışacak ama beni tehdit ettiği mesajlarla yarın kendisine uzaklaştırma aldırcağım, bu sefer de intihar ediyorum diyecek edersen et diyeceğim, peki annemi ilaç içtim düzeldim diye kandırır annemi eve döndürdükten sonra daha kötü birşey yaparsa diye endişe ediyorum, nasıl emin olacağız ilaç içtiğine, doğru yolda mıyız aklım durdu, annem polise gitmiyorsa o evi terk edeceksin diye baskı yapan hergün annemle kavga eden benim çünkü, babam şimdi benim yanımda ama onu da annemin yanına yollayacağım annem gidince, aklım durmuş durumda durmadan titriyorum, anneme bu kadar bekleme diye yalvardım her seferinde bu son tamam gideceğim dedi ve gitmedi eğer yarın da gitmezse polise ben şikayet edeceğim
Zorla hastaneye yatırmak için savcılıktan yazı olması gerekiyor sanırım. Araştırdınız mı hiç
Allah yardımcınız olsun ☹️

Back