Annem şiddet görüyor

Gece beni 12de arıyor kardeşim babanı gebertirim dediğümi yapacaksınız diye, bana zehir ettiler bu hayatı, iyilik dönüp dolaşıp sahibini s…miş bunu çok iyi anladım

Engelle gitsin bir daha konusma. Annen de sacmaliyor artik, adma hepinizi kesecek hala da hastaneye yatirmam diyorsa basina gelecekleri hak ediyor maalesef. Sen kendini ve babani kurtar kafi.

Siz derken bahsettiğü babammış, babana söyle o yapsın diyor, babam yapacakken de engel oluyor

Özge ben 46 yaşımdayım, ağır kronik hastalıklarım var , buna rağmen it gibi çalışıyorum, evliliğim de bok gibi tatlım ama kızım için dünyayı yakar, bagdattan sırtımda hekim getiririm , çocugum bırak benim hastalığımı, yorulduğumu bile bilmez...Yeme bu hastalık numaralarını ...

Haklısın, benle baş edemeyince başından savuşturmak için hastayım diyor, işine gelmiyor söylediklerim, oğluna kıyamadın bana nasıl kıydın ben senin çocuğun değil miyim diyorum ben neler çekiyorum diyor, e önlem al

Engelle gitsin bir daha konusma. Annen de sacmaliyor artik, adma hepinizi kesecek hala da hastaneye yatirmam diyorsa basina gelecekleri hak ediyor maalesef. Sen kendini ve babani kurtar kafi.
Kesinlikle katılıyorum hemen muhattabını kesmelisin bu zamana kadar hayatını karartmışlar, bundan sonra kendin için çabala lütfen annen kendi yolunu seçmiş bende anneme asla kıyamam ama bu tarz durumda bilemiyorum çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ve sabır versin

Bana sarılıyormuşsun gibi
Hissettim
Koccaman hem de.... Bu gece bişey olmaz, kapat telefonunu , varsa evde bı yatıştırıcı, papatya çayı filan doldur iç vur kafayı uyu...Yarın sağlam kafayla bakarsın duruma ama baba birkaç gün daha senin yanında kalsın bence, şu anda korunmaya ihtiyacı olan anne değil sensin.

Aynen öyle yapacağım çok sağol iyi ki
Varsın
Allah sana da kızınla upuzun sağlıklı huzurlu bir ömür kısmet etsin

Allah yardımcınız olsun. Neresinden tutsak elde kalacak bir konu. Allah kardeşinizi de ıslah etsin şifa versin.

Ben eskiden anne olmak çok isterdim, artık korkulu rüyam anneme babama kardeşime ebevyn oldum ve çok yoruldum

Ben eskiden anne olmak çok isterdim, artık korkulu rüyam anneme babama kardeşime ebevyn oldum ve çok yoruldum
Evet öyle oldu maalesef, her doğuran ana baba olamıyor çünkü, sayelerinde hiç haketmedigin zor zamanlar yaşadın ama geçecek...Hepsi Geçecek.... Pırlanta gibi güçlü akıllı bir kızsın, senin gibi evlat da kadın da zor bulunur, biz şahidiz tüm yaşadıklarına, emeklerine, güzel günlerine de şahit olacağız inşallah....Sabah ola hayrola , uyu dinlen şimdi

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim, amin

Zorla hastaneye yatırmak için savcılıktan yazı olması gerekiyor sanırım. Araştırdınız mı hiç
Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…