- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol tavsiyen icin, diziye baktim ve gercek bir hikaye olmasi ve henüz 5 sene önce bu olay yasanmis olmasi dahada korkunc!Ay mutlaka size bahsettiğim diziyi izleyin. İnsanın adamın yaptıklarını izledikçe sinirden tırnaklarını kemiresi geliyor.
Gerçek hayat hikayesi olduğu için belki nasıl mücadele edebiliceginizi de görmüş olursunuz. Böyle insanlar varlar ve mağdur ettikleri kişiyi köru körüne inandirabiliyorlar.
Evet, kendi yasayip kendi görmesi gerek, zaten uzun zaman rol yapamaz, dayak atma huyuda varmis, huylu huyundan vazgecmez asla. Keske gercek sevgiyi bulsa ama dini sayfalarda kadin avina cikmis hapisten yeni cikmis adamla olmaz bu is. Hayati boyunca bir baltaya sap olmamis, hic bir iliskisini yürütememis ve hep kadinlari suclayan, hala eski karim bana asik hep benim pesimde, bu yüzden gecmisimde kimseyle görüsmeni istemiyorum diyen, bir gercek dostu olmayan, kendi kizini sosyal hizmetlere verip, internetden kandirdigi kadinlarin parasini yiyen, sürekli es degistiren, hapise defalarca girmis cikmis, dosyasi uzaklastirma kararlari ve dolandiricikla dolu olan, lakabi it olan, 50 yasina gelmis ama bir meslegi bile olmayan, hic bir is yapmamis calismamis, birde eskiden restorant bar isletiyordum diye yalan söyleyen, atheist olmasina ragmen kendini hiristiyan gibi tanitan, gözünü parasi mali mülkü olan akli dengesi bozuk 60 yasinda kadina diken adamdan ne hayir gelir?!Anneniz de benim gibi karşı cinsin ilgisine ve sevgisine muhtaç.O yüzden şu an mantıklı düşenmiyor bu konuda.Adam bana çelişkili geldi.
Ooof Allah sabır versin size ,şunu okurken benim nefesim daraldıEvet, kendi yasayip kendi görmesi gerek, zaten uzun zaman rol yapamaz, dayak atma huyuda varmis, huylu huyundan vazgecmez asla. Keske gercek sevgiyi bulsa ama dini sayfalarda kadin avina cikmis hapisten yeni cikmis adamla olmaz bu is. Hayati boyunca bir baltaya sap olmamis, hic bir iliskisini yürütememis ve hep kadinlari suclayan, hala eski karim bana asik hep benim pesimde, bu yüzden gecmisimde kimseyle görüsmeni istemiyorum diyen, bir gercek dostu olmayan, kendi kizini sosyal hizmetlere verip, internetden kandirdigi kadinlarin parasini yiyen, sürekli es degistiren, hapise defalarca girmis cikmis, dosyasi uzaklastirma kararlari ve dolandiricikla dolu olan, lakabi it olan, 50 yasina gelmis ama bir meslegi bile olmayan, hic bir is yapmamis calismamis, birde eskiden restorant bar isletiyordum diye yalan söyleyen, atheist olmasina ragmen kendini hiristiyan gibi tanitan, gözünü parasi mali mülkü olan akli dengesi bozuk 60 yasinda kadina diken adamdan ne hayir gelir?!
Bende cok üzülüyorum kardeslerime, onlarin akli ermiyor, bu gidisle dolandirici bunlarin elinde kalacak, olan benim kardeslerime olacak. Daha iki gün önce kardeslerimin psikolojilerininde komple bozuldugunu gördüm, buraya yazamiyorum herseyi ama baya olaylar oldu, konustum konustum sakinlestirdim, sahsen ben korktum, elim ayagim titredi resmen, agladim, üzüldüm, dua ettim. Allah görüyor, kimsenin ahi kimsede kalmaz.Vallahi bademcim annen bildiğin 18 yaşında aşık sonu hüsran olacak toplamak size kalacak bu net
Anne yolunu şaşırmışcasina nasıl bu kadar rahat anlayamadım hicmi insan anlamaz hicmi uyanmaz duruma bu gidişin dönüşü var nasılsa sabredin bakalım mahcup olan o olacak siz kardesler birbirinize sıkı tutunun anneden fayda yok size
Üzülüyoruz sonra ama neye yarar bı müge anlı in tam dolandırıcılık kısmını izlermisiniz gayet kibar bir dille demedigini bırakmadı ama ANLAYANA...!!!
Vallahi Allah sabır versin size aklı başında bir insansınız dediğim gibi kardeşler birarada kalın birbirinize sahip çıkın nasıl olsa anne ağlaya ağlaya gelecek o zaman kusura bakmiycak herkes yerini haddini bilecek herşeyin bir bedeli var yaniBende cok üzülüyorum kardeslerime, onlarin akli ermiyor, bu gidisle dolandirici bunlarin elinde kalacak, olan benim kardeslerime olacak. Daha iki gün önce kardeslerimin psikolojilerininde komple bozuldugunu gördüm, buraya yazamiyorum herseyi ama baya olaylar oldu, konustum konustum sakinlestirdim, sahsen ben korktum, elim ayagim titredi resmen, agladim, üzüldüm, dua ettim. Allah görüyor, kimsenin ahi kimsede kalmaz.
Kimse annemin tekrar evlenmesine karsi cikmadi zaten, ama simdi herkese birde yalan söylüyormus ben martdan beri bu adamla yazisiyorum diye. Öyle olsa bile yanlis! 3 ay da uzun zaman degil bir insani tanimak icin. Ama kocaman yalan. Ben kendi gözümle gördüm, bana mesajlari okutmustu ve ilk mesajlari 28.5. Indeydi.
Ve bu adam dolandiriciliktan sabikali!
Sanki dogru dürüst ama fakir fukara birini bulduda ben kiskanclik yapiyormusum gibi yansitiyordu herkese.
Allahtan akrabalarim uyandi, kardeslerime biraz moral oldu onlarinda sözleri ve destegi.
Şaka gibi anneniz vallaKizlar sabah annem mesaj atmis kardesime "benim hasliga ihtiyacim var göndermeni istiyorum"
Sadece bukadar.
Kardesimde Annecim vergi daireye cok ödemem var, ben kendim zor geciniyorum sag soldan topluyorum daha iki ay böyleyiz yazmis.
Annemde sen kredi cekmistin gecenlerde, ayliklarda gelmistir, neden böyle oldu gibi seyler yazmis son cümlesi: !!!
"Bademe söyle göndersin zamaninda ben onlara cok verdim"
Olduuuu. Daha neler!!! Hicbirseyde vermedi, adil ben ailemden herkese destek ciktim para verdim kendim zor duruma düstüm hep. Resmen hayal dünyasinda yasiyor!!!
Aynen, ama annemin yazis sekli degil dolandirici yazdiriyor tahminim. Ben türkiye numerasinida bloke ettim simdi, hatta komple kendime yeni numera alacagim, bu ne ya! Sabah sabah cinlerim tepeme cikti yine.Şaka gibi anneniz valla
Para biter aşk biter adama güzel yaz tatili yaptırmış olurKizlar sabah annem mesaj atmis kardesime "benim hasliga ihtiyacim var göndermeni istiyorum"
Sadece bukadar.
Kardesimde Annecim vergi daireye cok ödemem var, ben kendim zor geciniyorum sag soldan topluyorum daha iki ay böyleyiz yazmis.
Annemde sen kredi cekmistin gecenlerde, ayliklarda gelmistir, neden böyle oldu gibi seyler yazmis son cümlesi: !!!
"Bademe söyle göndersin zamaninda ben onlara cok verdim"
Olduuuu. Daha neler!!! Hicbirseyde vermedi, asil ben ailemden herkese destek ciktim para verdim kendim zor duruma düstüm hep. Resmen hayal dünyasinda yasiyor!!!
Gözleri doymaz istemeye başlamışsa yakında tehditlerde gelmesinden korkuyorum birşey yapma bahanesiyle burası Türkiye herşey mümkünPara biter aşk biter adama güzel yaz tatili yaptırmış olur
Annenizin akıl ve ruh sağlığı yerinde değil ise ben müge anlı ya çıkın derin. Taşıyın bu olayı o adamın da resmini verin . Rezil olsun adı herif. Anneniz de artık ya zorla ya da gönül rızasıyla hastaneye gider
Hayir satamaz, hicbirsey üstünde degil Allahtan. Aslinda dolandiricinin planlarini cok bozdum ben. Plan söyleydi: Kardesimi dolandiracakti ilk önce onu borclandiracakti, annemin istegiyle ona kredi cektirecekti, 10 bin demisler kardesim nerdeyse 4 veya 5 bin kredi cekiyordu. Beni bankadan aramisti faizlere ne diyorsun diye! Bende sasirmistim, hic annemin öyle facebookdan biriyle yazistigini falan bilmiyorum cünki! Dedimki kardesim, annemi türkiyede kandirirlar, madem yazligi yenilemek istiyor acelesi yok, sen gidince kendin yaparsin dedim. Harclik olarakda cok fazla para verme türkiyeye giderken demistim, zaten burdaki para türkiyede degerli.Para bitti diye Turkiye'deki yazligi satmaya kalkmasin annen? Satabilir mi? Onun ustune mi?
Ay cok kotu yaaa. Sonunda yiyecegi darbe cidden cok kotu olacak. Bunu nasil kaldiracak annen
Valla söyleyecegi varsa işitecegi var. Simdiye kadar zaten benden ve bir kardesimden haric kimse karismadi. Ama öyle bir durumda boyut degisir. Aslinda bekliyorum, cünki diger dolandirdigi kadinlar ve aileleride paralarini isteyincede tehditler yagdirmis.Gözleri doymaz istemeye başlamışsa yakında tehditlerde gelmesinden korkuyorum birşey yapma bahanesiyle burası Türkiye herşey mümkün
En yakın zamanda anneniz dönme kararı alır ama bilet parası gönder dese bile nasıl inanacaksınız birinin elinde şuan kukla misali ne denirse yapıyor zararsız atlatır nneniz bu durumu ne diyim diyecek pek birşey de kalmadı o şeref yoksunu elbet birinin eline düşecek ozaman tüm kandırıp üzdüğü kadınların da hakkı ortada kalmıycak inşallahValla söyleyecegi varsa işitecegi var. Simdiye kadar zaten benden ve bir kardesimden haric kimse karismadi. Ama öyle bir durumda boyut degisir. Aslinda bekliyorum, cünki diger dolandirdigi kadinlar ve aileleride paralarini isteyincede tehditler yagdirmis.
Uzaklastirma kararini ozaman almis. Zaten size sunu yazmamistim daha önce: vulgar pasaportum var ama almanyada bir yil kaldim begenmedim yasamam orda, izmire yerlesiriz demistiya? Kendi arkadasindan ögrendim, yurtdisina cikamiyormus suc dosyasindan dolayi giris cikis yapamiyormus. Almanyadayken kimi dolandirdiysa artik, sinirdan gectigi anda polis onu hapise tikarmis zaten.
Ben vicdanli insanim, kardeslerimi zor bela ikna ettim saygili kalmalarina. Düsman annem degil, düsman dolandirici dedim. Anneme bir acik kapi birakin, o kandirilmis, asik, ne yaptigini bilmiyor, sonra cok pisman olacak cok üzülecek, elli kötü olsun anne annedir, gelmek isterse bilet parasini yollariz dedim. Ama o seref yoksunu dolandiriciyi kafaya koydum. Sadece kardeslerimin basina bir is gelsin istemiyorum, ama sonucta saldirirsa yapacak birsey yok.
Annenizle sakince konuşmayı denediniz mi? Kusura bakmayın cevabınızı daha yeni gördüm bende böyle benzer bir olaydan son anda kurtuldum.Adam alkolik, ona buna borç takan ve pavyondan çıkmayan biri çıktı halbuki başta bende şüphe etmiştim ama sevgiye muhtaçlığım yüzünden inanayazdım.Muhtemelen anneniz de benim durumumda ama böyle bir insanla da olmaz ki ya da dedektif tutacaksınız.Evet, kendi yasayip kendi görmesi gerek, zaten uzun zaman rol yapamaz, dayak atma huyuda varmis, huylu huyundan vazgecmez asla. Keske gercek sevgiyi bulsa ama dini sayfalarda kadin avina cikmis hapisten yeni cikmis adamla olmaz bu is. Hayati boyunca bir baltaya sap olmamis, hic bir iliskisini yürütememis ve hep kadinlari suclayan, hala eski karim bana asik hep benim pesimde, bu yüzden gecmisimde kimseyle görüsmeni istemiyorum diyen, bir gercek dostu olmayan, kendi kizini sosyal hizmetlere verip, internetden kandirdigi kadinlarin parasini yiyen, sürekli es degistiren, hapise defalarca girmis cikmis, dosyasi uzaklastirma kararlari ve dolandiricikla dolu olan, lakabi it olan, 50 yasina gelmis ama bir meslegi bile olmayan, hic bir is yapmamis calismamis, birde eskiden restorant bar isletiyordum diye yalan söyleyen, atheist olmasina ragmen kendini hiristiyan gibi tanitan, gözünü parasi mali mülkü olan akli dengesi bozuk 60 yasinda kadina diken adamdan ne hayir gelir?!
En yakın zamanda anneniz dönme kararı alır ama bilet parası gönder dese bile nasıl inanacaksınız birinin elinde şuan kukla misali ne denirse yapıyor zararsız atlatır nneniz bu durumu ne diyim diyecek pek birşey de kalmadı o şeref yoksunu elbet birinin eline düşecek ozaman tüm kandırıp üzdüğü kadınların da hakkı ortada kalmıycak inşallah
Ben hep sakindim, anneme bir kere ne hakaret ettim, ne bagirdim. Ama annem bana küfürler beddualar ettikce üstüme vardikca dolandiriciya sardim, dedektif derneginden, avukatdan, akrabalarindan arkadaslarindan cevresinden ögrendim hakkinda herseyi. Buda annemi cileden cikartti. Sonra dogrulari belgelerle gönderdigimde beni engelledi annem heryerden.Annenizle sakince konuşmayı denediniz mi? Kusura bakmayın cevabınızı daha yeni gördüm bende böyle benzer bir olaydan son anda kurtuldum.Adam alkolik, ona buna borç takan ve pavyondan çıkmayan biri çıktı halbuki başta bende şüphe etmiştim ama sevgiye muhtaçlığım yüzünden inanayazdım.Muhtemelen anneniz de benim durumumda ama böyle bir insanla da olmaz ki ya da dedektif tutacaksınız.