Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Anneniz de benim gibi karşı cinsin ilgisine ve sevgisine muhtaç.O yüzden şu an mantıklı düşenmiyor bu konuda.Adam bana çelişkili geldi.

Ay mutlaka size bahsettiğim diziyi izleyin. İnsanın adamın yaptıklarını izledikçe sinirden tırnaklarını kemiresi geliyor.

Gerçek hayat hikayesi olduğu için belki nasıl mücadele edebiliceginizi de görmüş olursunuz. Böyle insanlar varlar ve mağdur ettikleri kişiyi köru körüne inandirabiliyorlar.
Sagol tavsiyen icin, diziye baktim ve gercek bir hikaye olmasi ve henüz 5 sene önce bu olay yasanmis olmasi dahada korkunc!
Kadin adamin dolandirici yalanci pislik oldugunu bildigi, hayatinin tehlike altinda oldugunu bile bile ve tüm ailesi karsi geldigi halde adamla tekrar beraber oldu, inanilir gibi degil! Birde dikkatimi cekti, kadinda annem gibi hiristiyan inancina siginarak adam kötülük yapmis olabilir ama affedici olmak lazim, onun hayatini kurtarmak lazim düsüncesiylede ilerledi. Ve ayni annem gibi 5 hafta icinde evlilik karari aldi. Bu evlilik dolandiricilari demek hepsi ayni ilerliyor, ama maskeleri düsüyor zamanla, is icten geciyor tabiiki hemen paralari yedirdikleri icin. Igrenc, parazit, kene gibi adamlar, dünya maalesef dolu bunlardan, Allah belalarini versin!

Anneniz de benim gibi karşı cinsin ilgisine ve sevgisine muhtaç.O yüzden şu an mantıklı düşenmiyor bu konuda.Adam bana çelişkili geldi.
Evet, kendi yasayip kendi görmesi gerek, zaten uzun zaman rol yapamaz, dayak atma huyuda varmis, huylu huyundan vazgecmez asla. Keske gercek sevgiyi bulsa ama dini sayfalarda kadin avina cikmis hapisten yeni cikmis adamla olmaz bu is. Hayati boyunca bir baltaya sap olmamis, hic bir iliskisini yürütememis ve hep kadinlari suclayan, hala eski karim bana asik hep benim pesimde, bu yüzden gecmisimde kimseyle görüsmeni istemiyorum diyen, bir gercek dostu olmayan, kendi kizini sosyal hizmetlere verip, internetden kandirdigi kadinlarin parasini yiyen, sürekli es degistiren, hapise defalarca girmis cikmis, dosyasi uzaklastirma kararlari ve dolandiricikla dolu olan, lakabi it olan, 50 yasina gelmis ama bir meslegi bile olmayan, hic bir is yapmamis calismamis, birde eskiden restorant bar isletiyordum diye yalan söyleyen, atheist olmasina ragmen kendini hiristiyan gibi tanitan, gözünü parasi mali mülkü olan akli dengesi bozuk 60 yasinda kadina diken adamdan ne hayir gelir?!

Evet, kendi yasayip kendi görmesi gerek, zaten uzun zaman rol yapamaz, dayak atma huyuda varmis, huylu huyundan vazgecmez asla. Keske gercek sevgiyi bulsa ama dini sayfalarda kadin avina cikmis hapisten yeni cikmis adamla olmaz bu is. Hayati boyunca bir baltaya sap olmamis, hic bir iliskisini yürütememis ve hep kadinlari suclayan, hala eski karim bana asik hep benim pesimde, bu yüzden gecmisimde kimseyle görüsmeni istemiyorum diyen, bir gercek dostu olmayan, kendi kizini sosyal hizmetlere verip, internetden kandirdigi kadinlarin parasini yiyen, sürekli es degistiren, hapise defalarca girmis cikmis, dosyasi uzaklastirma kararlari ve dolandiricikla dolu olan, lakabi it olan, 50 yasina gelmis ama bir meslegi bile olmayan, hic bir is yapmamis calismamis, birde eskiden restorant bar isletiyordum diye yalan söyleyen, atheist olmasina ragmen kendini hiristiyan gibi tanitan, gözünü parasi mali mülkü olan akli dengesi bozuk 60 yasinda kadina diken adamdan ne hayir gelir?!
Ooof Allah sabır versin size ,şunu okurken benim nefesim daraldı 😑

Vallahi bademcim annen bildiğin 18 yaşında aşık sonu hüsran olacak toplamak size kalacak bu net
Anne yolunu şaşırmışcasina nasıl bu kadar rahat anlayamadım hicmi insan anlamaz hicmi uyanmaz duruma bu gidişin dönüşü var nasılsa sabredin bakalım mahcup olan o olacak siz kardesler birbirinize sıkı tutunun anneden fayda yok size
Üzülüyoruz sonra ama neye yarar bı müge anlı in tam dolandırıcılık kısmını izlermisiniz gayet kibar bir dille demedigini bırakmadı ama ANLAYANA...!!!
Bende cok üzülüyorum kardeslerime, onlarin akli ermiyor, bu gidisle dolandirici bunlarin elinde kalacak, olan benim kardeslerime olacak. Daha iki gün önce kardeslerimin psikolojilerininde komple bozuldugunu gördüm, buraya yazamiyorum herseyi ama baya olaylar oldu, konustum konustum sakinlestirdim, sahsen ben korktum, elim ayagim titredi resmen, agladim, üzüldüm, dua ettim. Allah görüyor, kimsenin ahi kimsede kalmaz.

Kimse annemin tekrar evlenmesine karsi cikmadi zaten, ama simdi herkese birde yalan söylüyormus ben martdan beri bu adamla yazisiyorum diye. Öyle olsa bile yanlis! 3 ay da uzun zaman degil bir insani tanimak icin. Ama kocaman yalan. Ben kendi gözümle gördüm, bana mesajlari okutmustu ve ilk mesajlari 28.5. Indeydi.
Ve bu adam dolandiriciliktan sabikali!
Sanki dogru dürüst ama fakir fukara birini bulduda ben kiskanclik yapiyormusum gibi yansitiyordu herkese.
Allahtan akrabalarim uyandi, kardeslerime biraz moral oldu onlarinda sözleri ve destegi.

Bende cok üzülüyorum kardeslerime, onlarin akli ermiyor, bu gidisle dolandirici bunlarin elinde kalacak, olan benim kardeslerime olacak. Daha iki gün önce kardeslerimin psikolojilerininde komple bozuldugunu gördüm, buraya yazamiyorum herseyi ama baya olaylar oldu, konustum konustum sakinlestirdim, sahsen ben korktum, elim ayagim titredi resmen, agladim, üzüldüm, dua ettim. Allah görüyor, kimsenin ahi kimsede kalmaz.

Kimse annemin tekrar evlenmesine karsi cikmadi zaten, ama simdi herkese birde yalan söylüyormus ben martdan beri bu adamla yazisiyorum diye. Öyle olsa bile yanlis! 3 ay da uzun zaman degil bir insani tanimak icin. Ama kocaman yalan. Ben kendi gözümle gördüm, bana mesajlari okutmustu ve ilk mesajlari 28.5. Indeydi.
Ve bu adam dolandiriciliktan sabikali!
Sanki dogru dürüst ama fakir fukara birini bulduda ben kiskanclik yapiyormusum gibi yansitiyordu herkese.
Allahtan akrabalarim uyandi, kardeslerime biraz moral oldu onlarinda sözleri ve destegi.
Vallahi Allah sabır versin size aklı başında bir insansınız dediğim gibi kardeşler birarada kalın birbirinize sahip çıkın nasıl olsa anne ağlaya ağlaya gelecek o zaman kusura bakmiycak herkes yerini haddini bilecek herşeyin bir bedeli var yani

Okudum son gelişmeleri. Yani gerçekten akıl alır gibi değil. Hadi anneniz hasta,aklı dengesi yerinde değil, ancak kardeşlerimiz, akrabalarıniz? Çok afedersiniz ama nasıl bu kadar salak olabilirler? Ortada hiçbisey yoksa bile insan der ki ya bu kız kendini niye yırtıyo bu kadar, acaba gerçekten bişey mi var, hiç yalan söylemeyen insan neden bu konuda yalan söylesin. Yok. Annenizin rahatsız olduğunu bile bile annenize inanmaya devam etmişler, sanki evlensin de gitsin başımızdan der gibi. Yerinizde olsam kardeşleriniz dahil hiçbirinin yüzüne bakmazdim. Beş kuruş da vermezdim borçları icin

Kizlar sabah annem mesaj atmis kardesime "benim hasliga ihtiyacim var göndermeni istiyorum"

Sadece bukadar.
Kardesimde Annecim vergi daireye cok ödemem var, ben kendim zor geciniyorum sag soldan topluyorum daha iki ay böyleyiz yazmis.

Annemde sen kredi cekmistin gecenlerde, ayliklarda gelmistir, neden böyle oldu gibi seyler yazmis son cümlesi: !!!

"Bademe söyle göndersin zamaninda ben onlara cok verdim"

Olduuuu. Daha neler!!! Hicbirseyde vermedi, asil ben ailemden herkese destek ciktim para verdim kendim zor duruma düstüm hep. Resmen hayal dünyasinda yasiyor!!!

Son düzenleme:
Kizlar sabah annem mesaj atmis kardesime "benim hasliga ihtiyacim var göndermeni istiyorum"

Sadece bukadar.
Kardesimde Annecim vergi daireye cok ödemem var, ben kendim zor geciniyorum sag soldan topluyorum daha iki ay böyleyiz yazmis.

Annemde sen kredi cekmistin gecenlerde, ayliklarda gelmistir, neden böyle oldu gibi seyler yazmis son cümlesi: !!!

Olduuuu. Daha neler!!! Hicbirseyde vermedi, adil ben ailemden herkese destek ciktim para verdim kendim zor duruma düstüm hep. Resmen hayal dünyasinda yasiyor!!!
Şaka gibi anneniz valla:110::KK43:

Şaka gibi anneniz valla:110::KK43:
Aynen, ama annemin yazis sekli degil dolandirici yazdiriyor tahminim. Ben türkiye numerasinida bloke ettim simdi, hatta komple kendime yeni numera alacagim, bu ne ya! Sabah sabah cinlerim tepeme cikti yine.

Türkiyedeki teyzemde diyorki, adam bas bas bagirmisti telefonda ben sana bakarim, on işe gider yine bakarim diye, diyor. Hem zaten kardesime banka hesabindan para cekememesi icin noterden haber yollamistiya. Kardesimi dolandiramadi bir türlü, bakti annemdede para yok, mal mülkde yok, simdi neye ugradigini sasirdi. Bence o annemin yine gizli sakli vardi diye düsündü, tükenmez ayakli banka hesabi gibi görüyor.
50 yasina gelmis, daha milleti sömürmeye calisiyor asagilik herif ya!

Annemi öyle kandirdi zaten, bizi ve akrabalarimi düsman, kendini tek annemi seven insan gibi gösterdi. Yok annem icin 20 yil hapise girmeye bile raziymis diyordu birde. Utanmaz, Allahtan kitaptan korkmaz!

Annenizin akıl ve ruh sağlığı yerinde değil ise ben müge anlı ya çıkın derin. Taşıyın bu olayı o adamın da resmini verin . Rezil olsun adı herif. Anneniz de artık ya zorla ya da gönül rızasıyla hastaneye gider

Para bitti diye Turkiye'deki yazligi satmaya kalkmasin annen? Satabilir mi? Onun ustune mi?

Ay cok kotu yaaa. Sonunda yiyecegi darbe cidden cok kotu olacak. Bunu nasil kaldiracak annen :KK43:

Sadece bukadar.

Olduuuu. Daha neler!!! Hicbirseyde vermedi, asil ben ailemden herkese destek ciktim para verdim kendim zor duruma düstüm hep. Resmen hayal dünyasinda yasiyor!!!
Para biter aşk biter adama güzel yaz tatili yaptırmış olur

Annenizin akıl ve ruh sağlığı yerinde değil ise ben müge anlı ya çıkın derin. Taşıyın bu olayı o adamın da resmini verin . Rezil olsun adı herif. Anneniz de artık ya zorla ya da gönül rızasıyla hastaneye gider

Para bitti diye Turkiye'deki yazligi satmaya kalkmasin annen? Satabilir mi? Onun ustune mi?

Ay cok kotu yaaa. Sonunda yiyecegi darbe cidden cok kotu olacak. Bunu nasil kaldiracak annen :KK43:
Hayir satamaz, hicbirsey üstünde degil Allahtan. Aslinda dolandiricinin planlarini cok bozdum ben. Plan söyleydi: Kardesimi dolandiracakti ilk önce onu borclandiracakti, annemin istegiyle ona kredi cektirecekti, 10 bin demisler kardesim nerdeyse 4 veya 5 bin kredi cekiyordu. Beni bankadan aramisti faizlere ne diyorsun diye! Bende sasirmistim, hic annemin öyle facebookdan biriyle yazistigini falan bilmiyorum cünki! Dedimki kardesim, annemi türkiyede kandirirlar, madem yazligi yenilemek istiyor acelesi yok, sen gidince kendin yaparsin dedim. Harclik olarakda cok fazla para verme türkiyeye giderken demistim, zaten burdaki para türkiyede degerli.

Ilk kez burda bozuldu dolandiricinin plani.

Sonra kardeslerime siz su su islerle ugrasiyormusunuz, bende burda insaat sektöründeyim, iste 25 milyarlik makine var onu bana bulabilirseniz almanyadan, milyon dolarlik olursunuz beraber is yapalim demis dolandirici kardeslerime. Kardesimde basmis küfürü, enayi saniyor gerizekali almanyadakileri sanki. Hatta kardesime bunlari söylemeden önce beni kötülemisti iliskilerine karsi geldigim icin bana psikopat, ablanizi tedavi ettirin, mahkemeye verecegim onu benim özel hayatimi arastirdigi icin demisti. Benim kardeslerime ben abladan cok hep anne oldum, ben sakin bir insan olmasam dolandiricinin simdiden coktan ipi cekilmisti haberi yok.

Burda ikinci kez bozuldu plani.

Annemle türkiyeye geldiginde yazlik evini tamir edip satariz, izmirden ev aliriz diye plan yapmislar. Tabii birde yildirim nikah. Bu yüzden annem ailesinden kimseye izmire gidecegini söylememisti, herseyi gizli yapacakti.

Buda bozuldu tabii.

Sadece ayin 26sinda cok para bekliyorum dedigi plani tuttu. Anneme is yapiyorum diye anlatti, param olmazsa ailenin karsisina böyle cikamam diye. Askindan kör olmus annemde giderken ne yapip edip parasini götürdü. Annem bir kurus bile vermedim diyormus akrabalara, ama cok hırçın davrandigi ve herkese yalan söyledigi icin kimsede inanmiyor tabii. Birde ozaman niye hala para istiyor onuda anlamak zor, daha türkiyeye gideli bir ay olmadi.

Annemle evlenip paraya konmakta hayal oldu dolandiricinin, cünki öyle birsey yaptigi anda yakayi ele vermis olacak. Akli dengesi yok, nikaha ikna etmis, dolandirma amacli ve hatta irzina gecmis diye mahkeme acabilirmisiz. Tabii ben öyle düsünüyorum, kardeslerim cok daha farkli seyler düsünüyor öyle bir durumda. Sahsen ozaman dolandirici bile acinacak hale düser.

Tek yapabilecegi annemi borca sokmakti, onuda yapmis zaten. Daha fazla kimseden para alamaz artik, bankada vermez.
Saka bir yana, annem almanyaya döndügünde emekliligini halledemezse gecinemiyecek duruma düsecek sosyal yardim almak mecburiyetinde kalacak. Üstüne üstlük kardesime demislerki, anneniz 5.8. Ine kadar dönmezse 40 bin Euro cezada alacak devleti dolandirdi diye, cünki akli dengesi bozuk olan insan 6 haftadan fazla kendinden sorumlu oldugu kisiden uzakta yasiyamaz, yasak. Sorumluda hala kardesim.

Annem kardesime diyormuski ben iyiyim, sen benim sagligimi bozuk gösterdin erken emekli olayim diye. Gülermisin aglarmisin! Bin tane doktordan raporu var, 20 senedir psikolojik tedavi görüyor, belgeler var, okadar kolaymi erken emekli olmak? Hasta oldugunu kabul etmek istemiyor. Saniyorki biz mutlu olmasina evlenmesine karsiyiz, sirf adam fakir diye istemiyoruz saniyor.

Anneme cok aciyorum ama yolu yol degil. Cok ciddi terapiye ihtiyaci var ve bu dolandirici gibi adamlarda hapiste cürümeleri gerek. Para yok, dolandirici yok. Maalesef baska sekilde anlamadi, insallah parasiz kalinca dolandiricinin ona hep yalan söyledigini kendi anliyacak. Kendi anlamasi lazim, ayni o bes sene önce amerikada gercekten olmus olayda gibi, burdan tavsiyeyle bakmistim netflixde "Dirty John" dizisindeki gibi.
Kadinin önüne hertürlü ispati getirdiler inanmadi, ama kendine kötü davranmaya baslayinca anlamisti dolandiriciya ve cok tehlikeli bir adama dek geldigi.

Gözleri doymaz istemeye başlamışsa yakında tehditlerde gelmesinden korkuyorum birşey yapma bahanesiyle burası Türkiye herşey mümkün
Valla söyleyecegi varsa işitecegi var. Simdiye kadar zaten benden ve bir kardesimden haric kimse karismadi. Ama öyle bir durumda boyut degisir. Aslinda bekliyorum, cünki diger dolandirdigi kadinlar ve aileleride paralarini isteyincede tehditler yagdirmis.

Uzaklastirma kararlarini, hapis yatmasi hep böyle olaylardan olmus.

Zaten size sunu yazmamistim daha önce: bulgar pasaportum var ama almanyada bir yil kaldim begenmedim yasamam orda, izmire yerlesiriz demistiya anneme?
Kendi arkadasindan ögrendim, meger yurtdisina cikamiyormus suc dosyasindan dolayi giris cikis yapamiyormus. Almanyadayken kimi dolandirdiysa artik, sinirdan gectigi anda polis onu hapise tikarmis zaten.

Ben vicdanli insanim, kardeslerimi zor bela ikna ettim saygili kalmalarina. Düsman annem degil, düsman dolandirici dedim. Anneme bir acik kapi birakin, o kandirilmis, asik, ne yaptigini bilmiyor, sonra cok pisman olacak cok üzülecek, elli kötü olsun anne annedir, gelmek isterse bilet parasini yollariz dedim. Ama o seref yoksunu dolandiriciyi kafaya koydum. Sadece kardeslerimin basina bir is gelsin istemiyorum, ama sonucta saldirirsa yapacak birsey yok.

Valla söyleyecegi varsa işitecegi var. Simdiye kadar zaten benden ve bir kardesimden haric kimse karismadi. Ama öyle bir durumda boyut degisir. Aslinda bekliyorum, cünki diger dolandirdigi kadinlar ve aileleride paralarini isteyincede tehditler yagdirmis.
Uzaklastirma kararini ozaman almis. Zaten size sunu yazmamistim daha önce: vulgar pasaportum var ama almanyada bir yil kaldim begenmedim yasamam orda, izmire yerlesiriz demistiya? Kendi arkadasindan ögrendim, yurtdisina cikamiyormus suc dosyasindan dolayi giris cikis yapamiyormus. Almanyadayken kimi dolandirdiysa artik, sinirdan gectigi anda polis onu hapise tikarmis zaten.

Ben vicdanli insanim, kardeslerimi zor bela ikna ettim saygili kalmalarina. Düsman annem degil, düsman dolandirici dedim. Anneme bir acik kapi birakin, o kandirilmis, asik, ne yaptigini bilmiyor, sonra cok pisman olacak cok üzülecek, elli kötü olsun anne annedir, gelmek isterse bilet parasini yollariz dedim. Ama o seref yoksunu dolandiriciyi kafaya koydum. Sadece kardeslerimin basina bir is gelsin istemiyorum, ama sonucta saldirirsa yapacak birsey yok.
En yakın zamanda anneniz dönme kararı alır ama bilet parası gönder dese bile nasıl inanacaksınız birinin elinde şuan kukla misali ne denirse yapıyor zararsız atlatır nneniz bu durumu ne diyim diyecek pek birşey de kalmadı o şeref yoksunu elbet birinin eline düşecek ozaman tüm kandırıp üzdüğü kadınların da hakkı ortada kalmıycak inşallah

Annenizle sakince konuşmayı denediniz mi? Kusura bakmayın cevabınızı daha yeni gördüm bende böyle benzer bir olaydan son anda kurtuldum.Adam alkolik, ona buna borç takan ve pavyondan çıkmayan biri çıktı halbuki başta bende şüphe etmiştim ama sevgiye muhtaçlığım yüzünden inanayazdım.Muhtemelen anneniz de benim durumumda ama böyle bir insanla da olmaz ki ya da dedektif tutacaksınız.

En yakın zamanda anneniz dönme kararı alır ama bilet parası gönder dese bile nasıl inanacaksınız birinin elinde şuan kukla misali ne denirse yapıyor zararsız atlatır nneniz bu durumu ne diyim diyecek pek birşey de kalmadı o şeref yoksunu elbet birinin eline düşecek ozaman tüm kandırıp üzdüğü kadınların da hakkı ortada kalmıycak inşallah

Kardesim bileti aliyor hep, sadece ismini söylüyor havaalaninda öyle giriyor ucaga, yani para veya baska birsey yollamasina gerek yok.

Annem bana türkiyeye gitmeden önce, Badem biz aramiza mesafe koyduk! Birak ugrasma artik su adami rahat birak! Diye bagiriyordu.

Bende anne tamam hadi diyelimki sen dogru söylüyorsun, ki ben sana hic inanmiyorum, ama madem öyle kimsenin gücü yetmemis yazik degilmi onca kandirilmis kadinlara, senden sonra kandiracak olanlara? Evli kadini bile bosatmis, bu adam insanlarin hayatini mahvetmeye adamis kendini demistim.

Annemde kadinlarda akilli olsun dolandirmasinlar kendilerini demisti :silah:

Kendini onlarla bir görmüyor, adam daha önce kadinlarin parasini yemis ama beni seviyor diye düsünüyor. Ya yemin ediyorum, kendi ellerimle evlendirecegim bir hayirli kismeti cikarsa, yazik ya.
Dolandirici her sabah anneme günaydin günesim gibi mesaji yaziyormus, bir gün yazmadi gec yazdi diye nasil morali bozulmustu. Kadinlar para pul derdinde degil, sadece ask yasamak istiyorlar bu adilerde bunu iyi kullaniyor.
Sadece bir insanin psikolojisi düzgünse bu oyunu anlayabilir, kendi degerini anlar, terapi sart. Bazi seyleri kendin yasamanda bir nevi terapi, yasaya yasaya kendi doktorumuz olmuyormuyuz zamanla?
Birde söyle birsey var, kardesimden tatil fotograflarini istedim ve hicbirinde bu dolandirici yokmus. Annemin hala konustugu bir tanidigi var, oda diyorki yok annen adamla tatilde degil, size inat öyle yaziyor.
Tabii neyin ne oldugunu anlariz yakinda, su an her kafadan baska ses cikiyor.

Benim annemi bu konuda destekleyen ve beni cileden cikartan bir kizkardesim var hatirlarsiniz. Kendisi benden genc, londrada yasiyor, oda ani bir kararla bu aksam ziyarete geliyor almanyaya. Bence annem cekiniyor geri dönmeye ve kizkardesiminde burda bulunmasini istiyor, üc hafta kalacakmis, tam annemin dönme zamanina dek geliyor yani. Bekleyip görecegiz.

Annenizle sakince konuşmayı denediniz mi? Kusura bakmayın cevabınızı daha yeni gördüm bende böyle benzer bir olaydan son anda kurtuldum.Adam alkolik, ona buna borç takan ve pavyondan çıkmayan biri çıktı halbuki başta bende şüphe etmiştim ama sevgiye muhtaçlığım yüzünden inanayazdım.Muhtemelen anneniz de benim durumumda ama böyle bir insanla da olmaz ki ya da dedektif tutacaksınız.
Ben hep sakindim, anneme bir kere ne hakaret ettim, ne bagirdim. Ama annem bana küfürler beddualar ettikce üstüme vardikca dolandiriciya sardim, dedektif derneginden, avukatdan, akrabalarindan arkadaslarindan cevresinden ögrendim hakkinda herseyi. Buda annemi cileden cikartti. Sonra dogrulari belgelerle gönderdigimde beni engelledi annem heryerden.

Düsünsenize, kendi abisiyle yazismam var, abisi evli o diyor. Megersem ayni annemi esim diye tanittigi gibi en son yasadigi kadini ve cocugunuda ailem, esim diye tanitmis. Yani herkes nikahli karisi saniyormus. Sakin sakin bunu anlatiyorum ve karsiligi agzini alinmiyacak küfürler tehditler, beni polise verecegini bile söylemisti. Bende versin, evlilik öncesi arastirmak sünnetdir dedim. Her hakim güler buna. Sucum annemin 5 hafta önce tanidigi ve eline 10 bin Euro teslim etmek ve yildirim nikah yapmak istedigi adami arastirmak. Ne büyük suc! Neymisim ben tövbe tövbe.

Ama kardesim simdi onla cok sakin konusuyor. Allah razi olsun, Allah sabir versin ona. Ama o bile kendine ayri ev ariyor, annemle yasamak istemiyor artik. Hepimizin psikolojisi alt üst oldu.
Merhametli olmak iyidir ama merhameti kendine zarar vermiyecek sekilde göstermeyi ögrenmemiz gerek maalesef.

X