Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Adamın tadilat için yazlıkta çalıştığını yazmıştınız ama.
Planlari öyleydi ve annem ona adreside vermis, yöneticide anahtarida vardi. Arkadaslarini yazliga cagirmis, ben calisirken siz tatil yaparsaniz diye. Örnegin birisi orda tatil yapmak isterse annem yöneticiye akrabam gelecek anahtari verin diyordu hep. Annem türkiyeye gittigi siralari dolandirici Hakkaride diye haber geldi, Facebookdada öyle fotograflar var. Ama kardesim delirmisti türkiyeye gidip öldürecegim demisti. Akrabalarinda haberi olduktan sonra yazliga benim bildigim kimse gitmemis, ama tabii ben kac tane anahtar var bilmiyorum, yönetici annemi korumak icin kimse yok burda diye yalan söylermi bilmiyorum. Ben en son o yazliga gittigimde 20 yasindaydim.

Annenizin durumuna rağmen ne kadar güçlü kalmışsınız, hiç kolay değil yaşadıklarınız anneye annelik etmek zorunda olmak, yanlış okumadıysam babanizla ayrildiklarinda da daha çocukmuşsunuz.

Içinde bulunduğunuz krizde en kısa sürede çözümlenir ve anneniz kurtulur insallah. Kardesler ve akrabalar destek olacaklari yerde isinizi daha da zorlastirmislar çok sinir bozucu, iyi dayaniyorsunuz.

Amin, Allah razi olsun. Evet, ben bu olayda nekadar herseye tek basima mücadele ettigimi anladim, cok aci oldu benim icin. Ama her şerde bir hayir varmis, bende bundan . sonra cok farkli davranacagim, cok sıtkım sıyrıldı herkese karşı.

Para puldan ümidi kesince sinirlenip annenize zarar vermesin?
Cevresinin yalancisiyim, ben ilk basta anneme iskence edermi, öldürürmü diye korktigumda, onu taniyanlar yok okadar degil, okadar kötü bir insan degil, ben cocuklugumdan beri taniyorum aslinda iyi biri ama kadinlara zaafi var, paraylada nasil gecinecegini bilmiyor, calisirken istikrarli olmayan ve sinirlenince "eli kayan" biri demislerdi. Zaten anneme öyle kötü davransa hemen geri almanyaya dönmek ister.

Dün annem kardesimden tekrar para istemis, hic param kalmadi cok ihtiyacim var ve biletimide 3.8. veya 4.8 al diye yazmis.

Kardesimde abla annem türkiyeye giderken ona para istediginde bin Euro yolluyacagimi söz vermistim, sonucta kendi parasi, kendimi hic iyi hissetmiyorum, sanki hakliyken haksiz duruma düsecegim dedi.
Bende kendini kötü hissetmene gerek yok, cünki o sözünde durmadi ve yalan söyledi, arkadasinin dügününe, anneanneme akrabalarina gidecegini söyledi, dolandiriciyla ayrildim dedi ama simdi yeri bile belli degil dedim. Cok zordaysa ailesinin yanina gitsin dedim.
Kardesimde onlardan utaniyor gitmez dedi.

Yani bence kesinlikle para yollama, parasi bittiyse dönsün hic beklemesin augustosu dedim. Sonucta para yolluyacaksin, ondan sonra nikah yaparsa ne olacak dedim. Kardesime duygusal olma, dürüst olmak istiyorsun sözünü tutmak istiyorsun ama karsindakine iyilik yapiyorum diye düsünürken kötülük yapacaksin, uyusturucu bagimlisi insana para yollanmaz, dolandirici uyusturucudan beter su anda dedim.

Bu dolandiricidan kurtulmanin tek yolu muslugu kesmek, baska yolu yok dedim.
Bugünde diyorumki okadar karismasammi, sonucta hala beraber yasiyorlar, annem dönecek kötü olan ben olacagim, herseyi ben yapmis olacagim.
Gerci su andada öyle, yeminle biktim, kendi tatilimde burnumdan geldi

Dün annem kardesimden tekrar para istemis, hic param kalmadi cok ihtiyacim var ve biletimide 3.8. veya 4.8 al diye yazmis.

Kardesimde abla annem türkiyeye giderken ona para istediginde bin Euro yolluyacagimi söz vermistim, sonucta kendi parasi, kendimi hic iyi hissetmiyorum, sanki hakliyken haksiz duruma düsecegim dedi.
Bende kendini kötü hissetmene gerek yok, cünki o sözünde durmadi ve yalan söyledi, arkadasinin dügününe, anneanneme akrabalarina gidecegini söyledi, dolandiriciyla ayrildim dedi ama simdi yeri bile belli degil dedim. Cok zordaysa ailesinin yanina gitsin dedim.
Kardesimde onlardan utaniyor gitmez dedi.

Yani bence kesinlikle para yollama, parasi bittiyse dönsün hic beklemesin augustosu dedim. Sonucta para yolluyacaksin, ondan sonra nikah yaparsa ne olacak dedim. Kardesime duygusal olma, dürüst olmak istiyorsun sözünü tutmak istiyorsun ama karsindakine iyilik yapiyorum diye düsünürken kötülük yapacaksin, uyusturucu bagimlisi insana para yollanmaz, dolandirici uyusturucudan beter su anda dedim.

Bu dolandiricidan kurtulmanin tek yolu muslugu kesmek, baska yolu yok dedim.
Bugünde diyorumki okadar karismasammi, sonucta hala beraber yasiyorlar, annem dönecek kötü olan ben olacagim, herseyi ben yapmis olacagim.
Gerci su andada öyle, yeminle biktim, kendi tatilimde burnumdan geldi

Ben nedense parayı yollarsanız dönmeyeceğini düşünüyorum. Sanki size dönecek imajı yaratıp para yollatmaya çalışıyor gibi. Ama tabi siz bilirsiniz.
Bu arada kardeşinizin içi rahat olsun sözler karşılıklı tutulur sonuçta.

Kardeşiniz bileti yakın bir tarihe alsin madem paran yok geri dönüyorsun biletini 20 temmuza alıyorum bin gel desin yani tarihi örnek verdim ama bence daha fazla orada tehlike altinda durmasina izin vermeyin
Cocuk gibi düşünüp kota koyun, ipler sizin elinizde olsun bir daha da bizden habersiz Türkiyeye gitmek yok deyin
Istediği kadar sanalda konussun anca konuşur para vermeyin, göndermeyin gerekirse biri gidip yazlığın da kontrolünü alsın yani bir akrabaniz goz kulak.olsun o adam ya da baskasi gelemesin sınır koyun
Siz annenizi ancak sınırlar koyarak tutabilirsiniz şu aşamada.
Adamla.konusmasini da psikolojik tatmin olarak düşünün o kisimlara takmayin

Kardeşiniz bileti yakın bir tarihe alsin madem paran yok geri dönüyorsun biletini 20 temmuza alıyorum bin gel desin yani tarihi örnek verdim ama bence daha fazla orada tehlike altinda durmasina izin vermeyin
Cocuk gibi düşünüp kota koyun, ipler sizin elinizde olsun bir daha da bizden habersiz Türkiyeye gitmek yok deyin
Istediği kadar sanalda konussun anca konuşur para vermeyin, göndermeyin gerekirse biri gidip yazlığın da kontrolünü alsın yani bir akrabaniz goz kulak.olsun o adam ya da baskasi gelemesin sınır koyun
Siz annenizi ancak sınırlar koyarak tutabilirsiniz şu aşamada.
Adamla.konusmasini da psikolojik tatmin olarak düşünün o kisimlara takmayin
Yazdiklarini ekran kayidi alip kardesime yolladim, bence en iyi fikir bu sekilde cok da iyi olur, hem onunda artik fazla kafasi agrimaz en iyisi

Yazdiklarini ekran kayidi alip kardesime yolladim, bence en iyi fikir bu sekilde cok da iyi olur, hem onunda artik fazla kafasi agrimaz en iyisi
Elbette agrimasin artik
Inanin tum.mesajlari okudum ve bir ayi gecti sanirim konu acmaniz
Burada herkes sizin için üzüldü dil.doktu
Hic birimizin bir çıkarı yok ama sizin de ne kadar çabaladığınızı ve yıprandığınızı görüyoruz
Umarim annenizi bir an önce şu dolandiricinin elinden kurtarirsiniz
Ayrica siz baya olgun ve öngörülü bir insansiniz, annenize annelik yapiyorsunuz resmen
O yüzden de lütfen annenizi kurtardiktan sonra etrafınızla.olan iliskinize sınır koyun herkes sizi deli ilan etti ama kimse de elini sizin kadar taşın altina koymadı
Hayirli haberlerinizi aliriz inşallah

Son durum nedir annenize ulaştınız mı
Son durum söyle, kardesim biletini aldi Augustosda gelecek.
Tesekkür etmis kardesime biletini aldigi icin.

Kardesim bundan bir kac ay önce türkiyedeki teyzeme 500 Euro hediye olarak yollamisti, teyzem ailemizin bir cok kagit kürek isini hallettigi icin jest olsun diye. Annemde bu teyzemin yanindan kacmisti. Ona mesaj atip, o para hediye degildi, benim ihtiyacim var bana yolla demis. Teyzemde kardesime sormus, demiski yine cok ihtiyaci varsa yollayim demis. Kardesimde para sonucta dolandiriciya gidecek, parasi yoksa dönsün demis. Yani teyzem bizim bildigimiz yollamamis.

Birde dün dayim türkiyeye ucmus. Dayima birsey anlatmamistik, artik orda anneannem teyzemler anlatacakmis. Nasil davranir kestiremiyorum, sinirlenecegi kesin.

Bundan haric ailem beni nekadar daha sasirtir diye düsünürken yine bir yasima daha girdim.

Dün aksam kizkardesim ziyaret etmis kardesimi evinde. Cok agresif davranmis, ayni daha önce bana yaptigi gibi. Kizkardesimin yasida 32. Ne söylemis: Annem cok mutlu, mali mülkünü ona vermedigin icin sen... --küfür--, annem onlari satip türkiyede kalip dükkan acmak istiyor".

Kardesimde ona acmis agzini yummus gözünü, bukadar enayi nasil olabiliyorsun, annem 60 yasinda, son 20 senedir kadin dogrudürüst calismiyor bile, hayatinda dükkan acmis insan degil. Dolandiriciya is kursun diye seninde hakkin olan mirasimi yedireyim demis. Kardesim biktim artik ben konusamiyorum bunlarla ne bicim insan bunlar diyor.

Bende dedimki sonucda miras biri ölünce olur. Hersey durdugu yerde duruyor, kimse birsey satmiyor vesaire. Annem simdi 60 yasinda, belki ilerde 70 yasinda ihtiyaci olacak ozaman satilir edilir. Kimse miras derdinde degil!

Ama Allah askina, kim daha annesinin 6 hafta önce facebookda tanistigi adama dükkan acsin diye malini mülkünü satmaya kalkar?!
Birde diyormuski onlar belki evlendi ne biliyorsun. Kardesimde demiski, eger öyle birsey varsa ve siz benden bunu sakliyorsaniz hepinizi bitiririm demis. Bana telefonda abla annemi döverim ozaman elimden kimse alamaz dedi. Bende hakliyken haksiz duruma düsersin, dövülecek adam varsa oda dolandirici dedim. Evlendigini sanmiyorum dedim, cünki alinan bileti sonucta ismi üzerine, degismis olsa bilet gecerli olmaz. Hem döndükten sonra evlenecek olursada bu seni artik alakadar etmez, sen ayri eve cikarsin, annemde emekliligini kimle yemek istiyorsa yer dedim. Artik bende biktim kizlar ya, gina getirdiler artik.

Bukadarda olmazki! Bukadarda nankör olunmaz. Ben ve kardesim okadar para derdinde olsak, bir kere ailemize kardeslerimize herzaman kiralarina kadar ödemeyiz, dünyanin parasini harcamayiz. Sanki o baba olmus, ben anne olmusum, tüm roller degismis. Dayanilir gibi degil artik cileden cikartiyorlar insani.

Ne yani, annem hapisden cikmis dolandiriciyla mutlu diye simdi tamam ozaman türkiyedeki evini satsin, adama dükkanmi acsin diyecegim? Sonucta cocuk bile inanmaz annemin kendi kendine bunu istedigi.

Türkiyede bu isler kolayda degil, benim teyzemle kocasi emekli olunca kiyafet üzeri dükkan acmislardi bayada paradan ciktilar ama yürümedi.

Ya normal insanlar emekliliginin keyfini cikartir, bunlar nasil bir dolandiriciya elimizdeki avucumuzdakini veririz derdindeler.

Üstüne üstlük dün kardesime devletden mektup gelmis, direk avukatina gitmis onunla, devlet 22 bin Euro ceza kesmis annem tek basina türkiyeye gitti, demek okadarda ruh sagligi bozuk degil diye. Tek yaptiklari sey kafa agritmak. Avukatda anneniz dönünce sorumlulugundan cekilin, zaten sizi dinlemiyor demis.

Yani son durumlar böyle.

Son düzenleme:
Son durum söyle, kardesim biletini aldi Augustosda gelecek.
Tesekkür etmis kardesime biletini aldigi icin.

Kardesim bundan bir kac ay önce türkiyedeki teyzeme 500 Euro hediye olarak yollamisti, teyzem ailemizin bir cok kagit kürek isini hallettigi icin jest olsun diye. Annemde bu teyzemin yanindan kacmisti. Ona mesaj atip, o para hediye degildi, benim ihtiyacim var bana yolla demis. Teyzemde kardesime sormus, demiski yine cok ihtiyaci varsa yollayim demis. Kardesimde para sonucta dolandiriciya gidecek, parasi yoksa dönsün demis. Yani teyzem bizim bildigimiz yollamamis.

Birde dün dayim türkiyeye ucmus. Dayima birsey anlatmamistik, artik orda anneannem teyzemler anlatacakmis. Nasil davranir kestiremiyorum, sinirlenecegi kesin.

Bundan haric ailem beni nekadar daha sasirtir diye düsünürken yine bir yasima daha girdim.

Dün aksam kizkardesim ziyaret etmis kardesimi evinde. Cok agresif davranmis, ayni daha önce bana yaptigi gibi. Kizkardesimin yasida 32. Ne söylemis: Annem cok mutlu, mali mülkünü ona vermedigin icin sen... --küfür--, annem onlari satip türkiyede kalip dükkan acmak istiyor".

Kardesimde ona acmis agzini yummus gözünü, bukadar enayi nasil olabiliyorsun, annem 60 yasinda, son 20 senedir kadin dogrudürüst calismiyor bile, hayatinda dükkan acmis insan degil. Dolandiriciya is kursun diye seninde hakkin olan mirasimi yedireyim demis. Kardesim biktim artik ben konusamiyorum bunlarla ne bicim insan bunlar diyor.

Bende dedimki sonucda miras biri ölünce olur. Hersey durdugu yerde duruyor, kimse birsey satmiyor vesaire. Annem simdi 60 yasinda, belki ilerde 70 yasinda ihtiyaci olacak ozaman satilir edilir. Kimse miras derdinde degil!

Ama Allah askina, kim daha annesinin 6 hafta önce facebookda tanistigi adama dükkan acsin diye malini mülkünü satmaya kalkar?!
Birde diyormuski onlar belki evlendi ne biliyorsun. Kardesimde demiski, eger öyle birsey varsa ve siz benden bunu sakliyorsaniz hepinizi bitiririm demis. Bana telefonda abla annemi döverim ozaman elimden kimse alamaz dedi. Bende hakliyken haksiz duruma düsersin, dövülecek adam varsa oda dolandirici dedim. Evlendigini sanmiyorum dedim, cünki alinan bileti sonucta ismi üzerine, degismis olsa bilet gecerli olmaz. Hem döndükten sonra evlenecek olursada bu seni artik alakadar etmez, sen ayri eve cikarsin, annemde emekliligini kimle yemek istiyorsa yer dedim. Artik bende biktim kizlar ya, gina getirdiler artik.

Bukadarda olmazki! Bukadarda nankör olunmaz. Ben ve kardesim okadar para derdinde olsak, bir kere ailemize kardeslerimize herzaman kiralarina kadar ödemeyiz, dünyanin parasini harcamayiz. Sanki o baba olmus, ben anne olmusum, tüm roller degismis. Dayanilir gibi degil artik cileden cikartiyorlar insani.

Ne yani, annem hapisden cikmis dolandiriciyla mutlu diye simdi tamam ozaman türkiyedeki evini satsin, adama dükkanmi acsin diyecegim? Sonucta cocuk bile inanmaz annemin kendi kendine bunu istedigi.

Türkiyede bu isler kolayda degil, benim teyzemle kocasi emekli olunca kiyafet üzeri dükkan acmislardi bayada paradan ciktilar ama yürümedi.

Ya normal insanlar emekliliginin keyfini cikartir, bunlar nasil bir dolandiriciya elimizdeki avucumuzdakini veririz derdindeler.

Üstüne üstlük dün kardesime devletden mektup gelmis, direk avukatina gitmis onunla, devlet 22 bin Euro ceza kesmis annem tek basina türkiyeye gitti, demek okadarda ruh sagligi bozuk degil diye. Tek yaptiklari sey kafa agritmak. Avukatda anneniz dönünce sorumlulugundan cekilin, zaten sizi dinlemiyor demis.

Yani son durumlar böyle.
Bı donseydi hayirlisyla vallahi ergen kızlar gibj sizi hayattan bezdirdi ne zor böyle düşüncesiz insanlarla yaşamak illa başına kötü bişi gelecek onu istiyor gelirde bu şekilde hareket etmeye devam ederse 1 yada 2 aydır tanıdığın adama evladını değişmek akıl kârı değil dönünce de devam eder adam alacağını alamadiysa
Ayrıca e devletiniz varmı ordan nüfus kayıt örneğine bakın varmı evlilik falan yada ülkeye ait bu şekilde bir program vardır araştırın orda bilet alinmis olsa dahi evelenme cuzdaniyla çözülür o iş yada kimliğini degistirmezse o tarihe kadar bı sorun olmaz
Sizin anne çılgın yaparmi yapar yani o yüzden aklıma geldi

Dedektiflere güvenmeyin.Bunlarin da dolandırıcılari var.Parayi alıp yokoluyorlar sonrasında.Sizde hiçbirşey iddaa edemiyorsunuz yasal olarak.
Firmanın ofisinde görüşmeye öncelik verin (sabit bir ofisi, vergi levhası var mı kontrol edin), sabit telefon hattı olmasına, ve mutlaka firma sahibinin hesabına banka yolu ile ödeme yapın. Bu sektörde de maalesef art niyetli insanlar çıkıyor.

Konu sahibi sizin annenizin duygu durumu icin bir belgesi yokmu? Var demistiniz zaten olmasa vasi gibi parayi yonetemezsiniz sanirim
O belgeyi dayiniz yada akli basinda teyze hala artik kimse ona yollayin

Adamin sabikasi var diyorsunuz Turkiye kayitlarinda mevcuttur Karakola basvurup kendi kararlarini almada sikintisi var bu adamda yapisti birakmiyor sabikasi dolandiricilik uzerine derdi ask degil para siddetide varmis zarar vermesinden endiseliyiz anneniz icin adama uzaklastirma cikartilsin istiyoruz desinler

Mecbur doner Almanya ya doktoru ne diyor bir muddet klinige yatirsaniz toparlar insallah

taniyan eden guvendiginiz biri yokmu tanistirin siz bulun kendi bulmadan durmayacak bulduklarida sacma sapan insanlar

Allah yardimciniz olsun cok agir ya anne babaya annelik babalik yapmak

Merhaba herkese,

annem gece 2 de havaalanina inecekti, kardesim gitti almaya. Ben ondan önce baya konusmustum kardesimle sakin kalmasi icin, ne olursa olsun sinirlenme öfkelenme diye. Iyikide yapmisim. Annem evlenmis.
Evlilik cüzdaninida göstermis kardesime. 12 bin Euroda borc para istemis, dolandiriciyla cay bahcesi acmak istiyorlarmis.
Kardesimde sakin kalmis, annem harclik vermis 100 Euro, benden birsey istemeyin demis sonra annemi birakmis eve diger kardeslerimin yanina, kendide gitmis aglamis sinirlenmis üzülmüs banada sabah 5 e dogru mesajlar yollamis Whatsappden.
Kendini cok suclu hissediyor cünki ben ona yollama annemi demistim türkiyeye, ama türkiyedeki akrabalari dinleyip yollamisti. Ben tüm bu olaylar oldugunda biliyorsunuz herkes üstüme geldigi icin bloklamistim kizkardesimide, londrada yasiyor kendisi, almanyaya gelmisti, dün bana da gelmek istedi Bayram ve dogum günüm diye ben kabul etmedim, Allah razi olsun, ama ben görüsmek istemiyorum, Allah yolunu acik etsin diye haber yolladim.
Artik insanlara karsi okadar kirginimki, nasil yazsam, okadar biktim herseyden! Benim yatili misafirim var, kimseye anlatamadim tabii bu olaylari, o yüzden ancak aksama kardesimle konusabilirim. Annem dolandiriciyi seviyor, cok da güzel zaman gecirmisler tatil yapmislar. Sürekli para muhabbeti var ortada.
Ama kardesim eve para getiren insandi, o olmayinca annemin isi cok zor. Artik tedaviye devam edecek emekliliginin kesilmesini istemiyorsa, kardesim avukatina annemin sorumlulugunu artik istemedigini söyleyecek. Ben birseyler oldukca yazarim size.

Merhaba herkese,

annem gece 2 de havaalanina inecekti, kardesim gitti almaya. Ben ondan önce baya konusmustum kardesimle sakin kalmasi icin, ne olursa olsun sinirlenme öfkelenme diye. Iyikide yapmisim. Annem evlenmis.
Evlilik cüzdaninida göstermis kardesime. 12 bin Euroda borc para istemis, dolandiriciyla cay bahcesi acmak istiyorlarmis.
Kardesimde sakin kalmis, annem harclik vermis 100 Euro, benden birsey istemeyin demis sonra annemi birakmis eve diger kardeslerimin yanina, kendide gitmis aglamis sinirlenmis üzülmüs banada sabah 5 e dogru mesajlar yollamis Whatsappden.
Kendini cok suclu hissediyor cünki ben ona yollama annemi demistim türkiyeye, ama türkiyedeki akrabalari dinleyip yollamisti. Ben tüm bu olaylar oldugunda biliyorsunuz herkes üstüme geldigi icin bloklamistim kizkardesimide, londrada yasiyor kendisi, almanyaya gelmisti, dün bana da gelmek istedi Bayram ve dogum günüm diye ben kabul etmedim, Allah razi olsun, ama ben görüsmek istemiyorum, Allah yolunu acik etsin diye haber yolladim.
Artik insanlara karsi okadar kirginimki, nasil yazsam, okadar biktim herseyden! Benim yatili misafirim var, kimseye anlatamadim tabii bu olaylari, o yüzden ancak aksama kardesimle konusabilirim. Annem dolandiriciyi seviyor, cok da güzel zaman gecirmisler tatil yapmislar. Sürekli para muhabbeti var ortada.
Ama kardesim eve para getiren insandi, o olmayinca annemin isi cok zor. Artik tedaviye devam edecek emekliliginin kesilmesini istemiyorsa, kardesim avukatina annemin sorumlulugunu artik istemedigini söyleyecek. Ben birseyler oldukca yazarim size.
😳😳😳
Birsey sorucam yanlis anlamayin simdi sizin annenizin geliri ne? Bu kadin ruhsal hasta ve erken emekli olmadimi konuda surekli bir 10.000 euro 6.000 eur borc paralar geciyor

Tasinmaz mulku varmi kimin uzerinde kuserek olacak isler degil bunlar adam onunde sonunda birakacak maddi olarak guvenceye alin anneyi ve birakin kendi haline ne hali varsa gorsun

Cok kafam karisik kizlar, umarim bana akil verebilirsiniz cok endiseliyim.

Durum söyle, biz almanyada yasiyoruz, benim annem 56 yasinda. Annemin hic yüzü gülmedi hayatinda, benim babam cok döverdi ve annemi terketti. Sonra bir evlilik daha yapti cok asiklardi ama üveybabam anneme hic gün göstermedi ve annemin cok parasini yedi ve nihayet ondanda ayrildilar.

Annem facebookda dini bir sayfada yorumlar yapiyordu, ordan annemi gören izmirli bir adam anneme yazmis. Annemi türkiyede sanmis. Bu adamla iki haftadir konusuyorlarmis, birbirlerini cok begenmisler. Annem bana dün anlatti fotograflarini gösterdi.

Adam Ailesinden 80 yaslarinda annesiylede görüstürmüs, adam kendisi annemden 5 yas gencmis, ama görüntü olarak genc durmuyor.

Adamin durumu kötüymüs, hem coronadan dolayi, hemde bar ve restorant isletmis izmirde zamaninda, isyerisi batmis, sonra dans hocaligi yapmis ama artik belinden yapamiyormus.

Anneme yoga yapmayi, denizde dalmayi vesaire seviyorum demis ve annem adama toz kondurmuyor cok cok iyi bir insan diyor. Simdi tanismaya türkiyeye gidecekmis, biletini bile almis ayin sonuna. Annem maalesef adama bos bir yazligi oldugu (kiracisi 1 sene önce cikmisti) ve oraya gidip düzeltecegini anlatmis.

Adamda abisiyle beraber böyle isler yapiyormus insaatlerde ben yaparim demis. Anneme yolladigi fotograflarda asansör tamir ettigi, boya boyadigi hatta perde yikadigi görüntülerde vardi. Yani görünüste bencede kötü birine benzemiyor. Benim annem emekli, adamda türkiyeye gel evlenelim beraber yasayalim izmirde demis. Sende gün görmemisin bende hic görmedim beraber cok mutlu olacagimiza eminim ben hep senin gibi bir esim olsun istedim demis.

Ordaki insanlara annemi esim diye anlatiyormus.
Annemin para islerine erkek kardesim bakiyordu, ondan 4 veya 5 bin Euro istemis, hatta nakit olmadigi icin erkek kardesim borc cekmek istiyor. Türkiyede tamir icin ve tatil icin lazim demis.

Bu adam hakkinda bildigim sunlar: 51 yasinda, izmirde yasiyormus, Bulgaristan göcmeniymis ailesi bu yüzden avrupaya sorunsuz girebiliyormus bulgar pasaportuyla, ama avrupada 1 sene kalmis gencken begenmemis. Anneme izmirde yasayalim diyormus. Iki kere evlenmis bosanmis. Eski hanima hakkinda demiski, benden sonra 20 yas kücük biriyle evlendi, sonra bosandi 80 yasandi bir adamla evlendi, o adamda ölünce evi barki ona kaldi. Eski hanimla aram iyi degil, iki kizim var onlarda anneleri gibi menfaatci sadece para isteyince ariyorlar, demis. 6 sene kendinden 15 yas büyük bir bayanla beraber yasamis ama ailesi karsi geldigi icin evlenmeyip ayrilmislar. Annem cok dürüst biri hicbirseyini saklamiyor diyor. Bir tane abisi varmis insaat isleriyle ugrasiyormus oda abisiyle böyle islere gidiyormus. Anneme kimliginide önlü arkali yollamis evli degilmis.

Sizce bir detektifmi bulsam ne yapsam? Annemin arsalari var, anlatmadim ona diyor ama belkide anlatti utaniyor söylemiyor, sonucta evide anlatmis. Annemin kalbini kirmasindan cok korkuyorum, cok hassas bir kadin ve depresyondan defalarca hastaneye yatmis bir insan. Acikcasi onu cok mutlu görünce aman beraber yasayip annemin yazligini satip izmire yerlesirlerse yerlessinler sonucta annemin parasi dememisde degilim. Ama hadi daha kötü seylerde olabilir, simdi birsey yapmazsam sonra pisman olurum diyede korkuyorum.

Sabah erkek kardesimle konustum, ona zaten herseyi anlatmis, sadece yazlik evine gelip o adamin oranin tadilatini yapacagini söylememis, kardesim sadece tanisacaklar diye biliyormus. Kardesim sinirli biri hemen bagirdi köpürdü öldürecem o adami falan dedi zor sakinlestirdim, belkide biz vesvese yapiyoruz bir dur bakalim diye. Birde kardesime hemen gelince evlenelim dediginide söylememis. Bana diyorki, kizim hemem evlenmem ama nisan yapariz, cok iyi adam beni gelinlik icinde görmeden, benim dinime düskün oldugunu bildigi icin elimi bile tutmuyacakmis diyor.

Ne yapsam simdi? Hic karismasammi?
Devir kötü güvenme bence dedektif tut ben insanlara hiç güvenmiyorum pardonda annen niye yazlığını satıp izmire yerleşecek adam baksın annene erkek değilmi ben hiç iyi niyet görmedim aman dikkat

X