• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem sevgilimi istemiyor

Bide eger bundan sonra sirf laf olsun diye "ya oturmasini bilmiyor, yemek yeme sekli tuhaf,...." gibi laflar edecekse, bence hic ograsma bile. Yoksa cok yipranirsin.

En iyisi gercekten evlilige dair adimlar atilcaksa, söz, nisan gibi, o zaman bulussunlar. Nisanida kisa tutarsiniz, annenin laflarina fazla maruz kalmazsiniz.
yarın bir gün adamla bir anlaşmazlık çıksa veya bir sıkıntı olsa o zaman da anne haklıymış aslında durumu olacak..
bilemedim bu benim görüşüm anne istemedi diye elbet ayrıl diyemem çok çok zor bir durum..

Egitime bir sey diyemem ilkokul mezunu olup kendini nasil gelistiren insanlar var ama çok kardeş olmasi sorun olabilir. Bence sende iyi düşün ince ele

Kızı çok güzel :p Şaka yapıyorum da o beni çok güzel görüyor sanırım anne yüreği. Onun haricinde sizde insanları mesleklerine göre yargılamayın. Doktor mühendis olup insan olamayan çok.
Canim benim kimseyi meslegine yaşına kazandigi paraya gore yargilamam. Annenin lafina karsilik olarak soyledim. Sen doktor mühendismisin ki sevgilin öyle olacak diyorum. İnsan kendinde olanin fazlasini baskalarinda aramamali. Annende hatalı burada seni savunuyorum farkindamisin bilmem. Sevgilinizde bir ananin evladi oda annesine göre cok yakisiklidir bir tanedir.

Ben normalde bu tür konularda anneler haklısır düşüncesinde olurum, aşık ve genç insanlar kör olabiliyor.
Ama burda annen hatalı zengin olsun, doktor olsun, yakışıklı olsun. Baban nasıl biri? Annen zengin ve yakışıklı koca bulabilmiş mi? Bulamadığı için sende mi kendini tatmin etmek istiyor?
Bence erkek arkadaşını annenle tanıştırma, etiket meraklısı ve insanları sosyo ekonomik durumuna göre ayırıp aşağlayan biriyle karşı karşıya getirilsem, bundan haberim olmadan o insana hürmet etsem öğrendiğimde ortalığı yıkar sevgilim de terkederdim.
Allah akıl fikir versin annene.

Ben normalde bu tür konularda anneler haklısır düşüncesinde olurum, aşık ve genç insanlar kör olabiliyor.
Ama burda annen hatalı zengin olsun, doktor olsun, yakışıklı olsun. Baban nasıl biri? Annen zengin ve yakışıklı koca bulabilmiş mi? Bulamadığı için sende mi kendini tatmin etmek istiyor?
Bence erkek arkadaşını annenle tanıştırma, etiket meraklısı ve insanları sosyo ekonomik durumuna göre ayırıp aşağlayan biriyle karşı karşıya getirilsem, bundan haberim olmadan o insana hürmet etsem öğrendiğimde ortalığı yıkar sevgilim de terkederdim.
Allah akıl fikir versin annene.

Babam yakışıklı biri ama eve bakmaz. Yani pek evi gecindirme cocuklariyla ilgilenme derdinde değil. Bende onlari karşı karşıya getirmek istemezdim ama hem sevgilimden dolayi hem de sevgilimin arkadaşlarından dolayı baskı altında tutuluyorum. Sevgilimin arkadaşları bu kız annesiyle tanıştırmıyor o zaman seni sevmiyor diyorlar. Sevgilimin aklında soru işaretleri kalıyor. Annem gerçekten takıntılı olmasa neden tanıştırmayayım. Arkadaşının kızı evlenirken bile kadına, neden ona verdin zengin degiller, okumamış diye laflar sıraladı. Çok üzülüyorum.

Babam yakışıklı biri ama eve bakmaz. Yani pek evi gecindirme cocuklariyla ilgilenme derdinde değil. Bende onlari karşı karşıya getirmek istemezdim ama hem sevgilimden dolayi hem de sevgilimin arkadaşlarından dolayı baskı altında tutuluyorum. Sevgilimin arkadaşları bu kız annesiyle tanıştırmıyor o zaman seni sevmiyor diyorlar. Sevgilimin aklında soru işaretleri kalıyor. Annem gerçekten takıntılı olmasa neden tanıştırmayayım. Arkadaşının kızı evlenirken bile kadına, neden ona verdin zengin degiller, okumamış diye laflar sıraladı. Çok üzülüyorum.
Bence problem annende dediğim gibi. Onları tanıştırma, sevgiline de evlenme kararı almadan tanıştıramam sıcak bakmazlar de. Doğrusu da o zaten, anneni iyice telkin edip fikrini değiştirmezsen onları tanıştırdığın anda her şey ters gider. Allah akıl fikir versin.

Bence problem annende dediğim gibi. Onları tanıştırma, sevgiline de evlenme kararı almadan tanıştıramam sıcak bakmazlar de. Doğrusu da o zaten, anneni iyice telkin edip fikrini değiştirmezsen onları tanıştırdığın anda her şey ters gider. Allah akıl fikir versin.

Sevgilimle anlaştık. Her şey rayına girince tanistiracagim. Şuan daha kötü olur dedim. O da korkmuş olacak ki kabul etti.

Back
X