• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem sevgilimi istemiyor

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
53
Merhaba kızlar. Benim 4 yılı aşkın hayatımda olan biri var. Beni çok seviyor buna eminim. Bende onu çok seviyorum. Bu sene askere gitti 3 ayı kaldı gelmesine. Gelince nişan falan yapmak istiyor direk söylemedi ama evlenecegiz gibi bir şeyler söyledi ve annemle tanışmak istedi. Annem başından beri biliyor sevgilimi. Başlarda bir sey demiyordu. Şimdilerde çok katı bana karşı. Sevgilim ön lisans mezunu bende lisans okuyorum son yılım. Ama annem okuluna ve cok kardeşi olmasına falan takmış durumda. Bölümü de çok iyi aslında. Anneme iyi biri oldugunu bolumunun iyi oldugunu falan anlatamıyorum. Tutturmuş doktor, muhendis, zengin vb olsun diye. Televizyondaki bazi adamlar gibi yakışıklı olmaliymis. Bana zaten cok yakışıklı görünüyor, anneme anlatamıyorum. Her seye cevabi var. Ben çok ısrar edince zar zor kabul etti, goruselim o zaman yemek yiyelim ama kararim degismeyecek biliyorum dedi. Cok kati davranıyor bana karşı. Sonra ben onu gozlemleyecegim dedi. Bana yanlışını bulmaya çalışacak gibi geliyor. Biz ne yapmalıyız sizce? Annemle şimdiden görüşmeleri doğru olur mu?

Her anne çocuğu için en iyisin ister.Ama her anne çocuğuna sormaz senin için iyi mi diye.Yaşınız küçükse zaten evlilik için vs acele etmeyin.Önce tanışsınlar,iş bulsun çalışsın,sonra bakarsınız.Ciddiyete atılmayın hemen.

Merhaba kızlar. Benim 4 yılı aşkın hayatımda olan biri var. Beni çok seviyor buna eminim. Bende onu çok seviyorum. Bu sene askere gitti 3 ayı kaldı gelmesine. Gelince nişan falan yapmak istiyor direk söylemedi ama evlenecegiz gibi bir şeyler söyledi ve annemle tanışmak istedi. Annem başından beri biliyor sevgilimi. Başlarda bir sey demiyordu. Şimdilerde çok katı bana karşı. Sevgilim ön lisans mezunu bende lisans okuyorum son yılım. Ama annem okuluna ve cok kardeşi olmasına falan takmış durumda. Bölümü de çok iyi aslında. Anneme iyi biri oldugunu bolumunun iyi oldugunu falan anlatamıyorum. Tutturmuş doktor, muhendis, zengin vb olsun diye. Televizyondaki bazi adamlar gibi yakışıklı olmaliymis. Bana zaten cok yakışıklı görünüyor, anneme anlatamıyorum. Her seye cevabi var. Ben çok ısrar edince zar zor kabul etti, goruselim o zaman yemek yiyelim ama kararim degismeyecek biliyorum dedi. Cok kati davranıyor bana karşı. Sonra ben onu gozlemleyecegim dedi. Bana yanlışını bulmaya çalışacak gibi geliyor. Biz ne yapmalıyız sizce? Annemle şimdiden görüşmeleri doğru olur mu?
Sırf maddi durumu yüzünden istemiyorsa çok yanlış

doktor mühendis olup karakteri bozuk olsa ne yapacak seni dövüp aldatsa

kötü alışkanlıkları olsa

Annenle görüşsünler bakalım. Fikri değişebilir. Yanlışı varsa da söyler. Anneler kızlarının mutsuz olmasını istemez

Her anne çocuğu için en iyisin ister.Ama her anne çocuğuna sormaz senin için iyi mi diye.Yaşınız küçükse zaten evlilik için vs acele etmeyin.Önce tanışsınlar,iş bulsun çalışsın,sonra bakarsınız.Ciddiyete atılmayın hemen.

24 olacağız ikimizde ayni yastayiz. Askerden gelince benim de okulum bitmiş olacak. Aslinda daha 2 sene falan var evliliğe. Annenle taniscagim beni bilsin diyor.

Annenle görüşsünler bakalım. Fikri değişebilir. Yanlışı varsa da söyler. Anneler kızlarının mutsuz olmasını istemez

Haklısınız belki annem goruselim derken bir şans vermistir.

24 olacağız ikimizde ayni yastayiz. Askerden gelince benim de okulum bitmiş olacak. Aslinda daha 2 sene falan var evliliğe. Annenle taniscagim beni bilsin diyor.
Tanışsınlar tabi ki.2 yıl da iyice tanımak ve annenin tanıması için yeterli bir süre.Umarım hayırlısı olur hakkınızda.

Sırf maddi durumu yüzünden istemiyorsa çok yanlış

doktor mühendis olup karakteri bozuk olsa ne yapacak seni dövüp aldatsa

kötü alışkanlıkları olsa

Evet sadece maddi durum için istemiyor.Ailesi de okumuş olacakmış. Aslinda maddi durumlari da güzel. Annem zengin birini istiyor.

ŞİMDİ anne ya yapacak yapacağını ;)
Siz birazdaha sabırlı olun,anneler en iyisini ister yavruları için,
Bazen kafaları durur gözleri görmez illa doktor olsun da ne olursa olsun
Peki ya sonrası dr olur adam olmaz aldatır döver söver bunu pek düşünemiyebilirler işte...
Ha terside olabilir o ayrı tabi :)
AMA siz eğer istedğinizden eminseniz dik durun oda yumuşucak elbet
Hakkınızda hayırlısı olsun....

Anneler tabiki her zaman haklıdır ancak daha tanımamış bile adamı sadece eğitim durumu kardeşlerinin çok olması,bu ilişkinin olup olmayacağı için karar vermek adına bir kriter olamaz asla.Annen ne mezunu?yada baban doktor yada mühendismiydi yada çok mu zengindi acaba babanız anneniz babanızla evlenmiş?bence bunlar olmaması için yeterli değil önce bi tanı zaman ver karşıdakine ondan sonra onay ver yasa verme.anneniz insanlığa değil maddiyata takılmış,ne acı..

ŞİMDİ anne ya yapacak yapacağını :KK66:
Siz birazdaha sabırlı olun,anneler en iyisini ister yavruları için,
Bazen kafaları durur gözleri görmez illa doktor olsun da ne olursa olsun
Peki ya sonrası dr olur adam olmaz aldatır döver söver bunu pek düşünemiyebilirler işte...
Ha terside olabilir o ayrı tabi :)
AMA siz eğer istedğinizden eminseniz dik durun oda yumuşucak elbet
Hakkınızda hayırlısı olsun....

Sagolun yorumunuz için. İnsallah

Annenizi biraz önyargili buldum acikcasi. Niye illa doktor, zengin, yakisikli. Öncelikli kriterler farkli olur benim bildigim. Yasiniz kücükte anneniz herseye bir kulup mu bulmaya calisiyor

Anneler tabiki her zaman haklıdır ancak daha tanımamış bile adamı sadece eğitim durumu kardeşlerinin çok olması olup olmayacağı için karar vermek adına bir kriter olamaz asla.Annen ne mezunu?yada baban doktor yasa mühendismiydi acaba ki anneniz babanızla evlenmiş?bence bunlar olmaması için yeterli değil önce bi tanı zaman ver karşıdakine ondan sonra onay ver yasa verme.

Ikisi de lise mezunu ama annem memur. Babam da sorumluluk sahibi degil. Bu yuzden benim zorluk cekmemi istemiyor. Tanisacaklar bakalim ne olacak. Belki de annem yasadiklari yuzunden oyle bir kanıya vardı. Tanıdıkça sevecegine inanmak istiyorum ama aklimda ya onyargi ile bakarsa ya sevmezse düşünceleri var.

Back
X