- 12 Ekim 2013
- 424
- 124
- 53
Merhaba kızlar. Benim 4 yılı aşkın hayatımda olan biri var. Beni çok seviyor buna eminim. Bende onu çok seviyorum. Bu sene askere gitti 3 ayı kaldı gelmesine. Gelince nişan falan yapmak istiyor direk söylemedi ama evlenecegiz gibi bir şeyler söyledi ve annemle tanışmak istedi. Annem başından beri biliyor sevgilimi. Başlarda bir sey demiyordu. Şimdilerde çok katı bana karşı. Sevgilim ön lisans mezunu bende lisans okuyorum son yılım. Ama annem okuluna ve cok kardeşi olmasına falan takmış durumda. Bölümü de çok iyi aslında. Anneme iyi biri oldugunu bolumunun iyi oldugunu falan anlatamıyorum. Tutturmuş doktor, muhendis, zengin vb olsun diye. Televizyondaki bazi adamlar gibi yakışıklı olmaliymis. Bana zaten cok yakışıklı görünüyor, anneme anlatamıyorum. Her seye cevabi var. Ben çok ısrar edince zar zor kabul etti, goruselim o zaman yemek yiyelim ama kararim degismeyecek biliyorum dedi. Cok kati davranıyor bana karşı. Sonra ben onu gozlemleyecegim dedi. Bana yanlışını bulmaya çalışacak gibi geliyor. Biz ne yapmalıyız sizce? Annemle şimdiden görüşmeleri doğru olur mu?