- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.054
- 198
- Konu Sahibi Yesimkhrnn
-
Anneniz galiba en iyiyi bulma çabasında en iyi de hiçbir zaman bulunamaz çünkü bulundugu zaman hep daha iyisi istenir bu döngü bitmez, yüksek universiten mezun olsa bu seferde başka bahane bulur gibi geldi bana illa ki dediğiniz gibi bir kişi de mesleğe göre sevilemez ama işinin olması lazım inşallah kısa zamanda da bulurTabii ki endişelenmesi normal fakat birini mesleğine göre nasıl seveyim ki :/ aa yüksek mühendis hadi aşık olayım diyemem. Biz iyi arkadaştık başta öyle bişey olmaz diyodum, oldu. İnsan sevecegi kisiyi secemiyor, keşke secebilse. Yok o da üniversite mezunu ama annem bu sefer iyi kötü üniversite diye ayırıyor.
34 yaşına kadar hala bir düzen kuramamış mı kendine? bu yaşta mı memurluk düşünmek için işsiz geziyor 7 aydır?Memurluk düşündüğü için ara verdi. İş bakmaya devam ediyor ama
Evet kuramamis.. herkesin hayat yolu başka..34 yaşına kadar hala bir düzen kuramamış mı kendine? bu yaşta mı memurluk düşünmek için işsiz geziyor 7 aydır?
Annenin dedektif gibi takip etmesi de saçma geldi ama adamı da sevmedim
Şaka yollu dedim o kadar celallenince ne diyecek merak ettim
Yok o da üniversite mezunu ama annem bu sefer iyi kötü üniversite diye ayırıyor.
bu sorumsuzluk, kararsızlık, hayat yoluyla alakası yok.kazık kadar adamEvet kuramamis.. herkesin hayat yolu başka..
"Yok ama Esra Erol izlemisligi cok" dese,yikilirim burada :)Annenizin diplomasi var mi?
Annem anasınıfı öğretmeniAnnenizin diplomasi var mi?
Adamın 34 yaşında işsiz olması sıkıntı, herkes memur olacağım dşye tırmalıyor ama o imkansıza yakın artık, memurluğu bahane edip yatmıyor gerçekten iş arıyora bu bir artı olabilir. Bunca yıda birikim yapıp yapmadığı da onun hakkında ip ucu verir. Eğr hiçbir şeyi yoksa bence çok da gelecek beklemeyin.Tabii ki endişelenmesi normal fakat birini mesleğine göre nasıl seveyim ki :/ aa yüksek mühendis hadi aşık olayım diyemem. Biz iyi arkadaştık başta öyle bişey olmaz diyodum, oldu. İnsan sevecegi kisiyi secemiyor, keşke secebilse. Yok o da üniversite mezunu ama annem bu sefer iyi kötü üniversite diye ayırıyor.
Şu söz genellikle olan kötü durumu kabul etmede kullanılır annenizin tavrını tasvip etmiyorum ama statülerin maddi manevi eşit olması taraftariyim .Egitimimiz denk değil ama ne önemi var artık. Ben de öyle düşünüyordum, benden kötü bir üniversite bitirmemiş olsun diyordum. Allah da gosterdi işte doktoru mühendisi de gördüm beş para etmezlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?