- Konu Sahibi gulcehre35
-
baştan söylemek istiyorum inanmadım
1-6 yıldır birlikteliğim var demişisn
2- ailen 8 yıldır istemiyor demişsin inanmadım be güzelim valla hiç inandırıcı olmamış
Anlayamiyorum....Böyle dört dörtlük bir es adayini evladini ve evladinin gelecegini düsünen bir anne göbek ata ata kabul eder....CADIARZU
Diger yorumlari okumadim...fakat anladigim kadariyla ortada sevgilinin istenilmemesi icin hicbir sebeb yok...o yüzden sorun sevgilinde degil annende canim...
Üzülerek söylüyorum belkide egoistlik yapip senin evlenmeni istemiyor...hem maddi hem manevi acidan yanliz kalacagini düsünüyor olabilir...
Olmaz molmaz demeyin....öyle bir oluyorki...var öyle annelerde...
Tabikide ne olurs olsun annenin gönlünü mutlaka yapmaya calis güzelim...cocuk degilsin yasinda gayet uygun...8 sene dile kolay...bunca yildir berabersiniz ve birbirnizi seviyorsunuz allah bozmasin
Ha baktin gördün annen kararindan vazgecmiyor ve sana gecerli bir sebebde sunamiyor...o zaman sende artik benden günah gitti der ve basinin caresine bakarsin...
Umarim hersey yine annenin rizasi ile olur...Allah yardimciniz olsun:teselli:
Geçen sene ağustosta kardeşimin bilgisayarını yenileyecektim o da abla şimdilik dursun ilerde alırız idare ediyorum bununla dedi. Oysa ben siparişini vermiştim süpriz yapacaktım öyle olunca vazgeçtik annemde çeyiz al kendine o parayla dedi gittik çeyiz bakmaya. Bir yandan sevgilimle telde konuşuyoruz annem sevgilime uzaktan şunu söyledi bak biz çeyizleri alıyoruz hazırlıklarını hızlandır dedi. Sevgilim annemle konuşurken madem böyle katı bir şekilde istemiyorsunuz neden siz kızınızı istemeye gelebilirsiniz tarzında bir cümle kurdunuz neden ümit verdiniz demiş. O zaman öyleydi demiş.
herseyin bir sebebi vardir...
Evt anlasıldı
tum konuyu yorumları okudum ılk basta hep eksık bır seyler var nedır nedır dedım du rdum hihoyyyt anlasıldı bana göre,
aslında annenız o cocugun sızıınle oynayıp bırakmasını ıstemıyor
o yuzden ıyıııce zora koşuyor
ılk once ıstemıs sonra ıstememıs ıyıce zorluyor benım rahmetlı annanem de annemı vermemek ıcın bır ara bayagı ugrasmıs hemde gorucuyle vermısler nıişan olms sonra bır ara vermemeye dırenmıs annem sasırmıs falan ama adam daha guclu ıstesın dıye yapıyorum a kızım sen sus demıs hihoyyyt
ayrıyetten sız gıdınce kadın yanlız kalacak ona da korkuyordur..
---------
bır de cok acayıp bır nokta var kı bunu pas gecmeyın
cocuk annenız arayınca o şamda kayısı bulunmaz hınt kuması eş adayınız annenızın telefonunu kayda almıs :1shok: bu bıraz sasırtıcı mı :jeyyar:
demekkı kayda almadıgında arıyor ve ılgınc seyler mı soylyor?
kızını alıcam goruceksın kaynana sırf sana ınat tarzı -tatlicadiarzu-
Neden bılıyor musun, benı de bır görucu ıstıyor yıllardır ve anneme ınat ıstemeye devam edıyor annem cocugu hıc sevmedı gozü tutmadı dıye cocuk daha da ınada bındırdı dunya ıyısı davranıyor hele bana !! ne zaman gorse bınbır sevgı topu davranısta bulunuyor annemee ınat....
bence acele etme bu durumda... CADIARZU cunku anneler cok zaman haklı olabılıyor... bekle bakalım, sevıyorsa bekler o da sositososito
Annenin evlenmeni istemiyorum demesi neden bu kadar önemli anlamadım. Kendisi evlenmeyecek ki. Ne bu yani, tamam aile de, anne baba çocuğunun mutluluğunu ister. Anneme erkek arkadaşımla evlenmek istiyorum dicem, annem de istemiyorum diyecek, ben de kara kara annem istemiyor diye düşüncem, üstelik de olgun bir yaştayım.-tatlicadiarzu-
Nikahı basar, balayında telefonla bildiririm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?