- Konu Sahibi gulcehre35
-
üle kızım sen hala düşünüyon mu
böylesine bi herif bulmuşsun niye kaçmıyon
deli misin nesin
bugunden tezi yok topla pılını pırtını vınnn
Kızlar anlattığım şeylerde yani erkek arkadaşımın nasıl biri olduğu yönünde hiçbir şekilde abartılmış övülmüş bir tarafı yok gerçekten böyledir. Annem bunu biliyor ve kabul ediyor -babam yıllar önce vefat etti zaten annemle ayrıydılar- hatta telefon konuşmasında annem sevgilimin söylediği herşeyi kabul ediyor. Yani bu saydığım herşeyi annemde görüyor biliyor ben ayrıca soruyorum kardeşim ayrıca soruyor neden istemiyorsun diye istemiyorum diyor sadece neden belirtmiyor çok efendi çok saygılı bilgili kültürlü bir çocuk diyor ama istemiyorum diyor. Sen evliliğe hazır değilsin diyor sevgilimde buna karşılık telde peki hayatında ciddi biri olmadıkça ciddi bir şeyler olmadıkça evliliğe nasıl hazır olmasını bekliyorsunuz diye söylüyor. Sakladığım herhangi bir şey yok hatta şunu söyleyebilirim bu ilişkide ben çok daha fazla sorunluyum annemle asıl sorun yaşayan benim ama kalkıp bana söylemesi gerekirken sevgilime söylüyor ama dediğim gibi istememe nedeni diye birşey yok. Bir neden yok diyor ısrarla.
bence anneniz yalnız kalmaktan korkuyor. başka kardeşiniz var mı evde.Kızlar anlattığım şeylerde yani erkek arkadaşımın nasıl biri olduğu yönünde hiçbir şekilde abartılmış övülmüş bir tarafı yok gerçekten böyledir. Annem bunu biliyor ve kabul ediyor -babam yıllar önce vefat etti zaten annemle ayrıydılar- hatta telefon konuşmasında annem sevgilimin söylediği herşeyi kabul ediyor. Yani bu saydığım herşeyi annemde görüyor biliyor ben ayrıca soruyorum kardeşim ayrıca soruyor neden istemiyorsun diye istemiyorum diyor sadece neden belirtmiyor çok efendi çok saygılı bilgili kültürlü bir çocuk diyor ama istemiyorum diyor. Sen evliliğe hazır değilsin diyor sevgilimde buna karşılık telde peki hayatında ciddi biri olmadıkça ciddi bir şeyler olmadıkça evliliğe nasıl hazır olmasını bekliyorsunuz diye söylüyor. Sakladığım herhangi bir şey yok hatta şunu söyleyebilirim bu ilişkide ben çok daha fazla sorunluyum annemle asıl sorun yaşayan benim ama kalkıp bana söylemesi gerekirken sevgilime söylüyor ama dediğim gibi istememe nedeni diye birşey yok. Bir neden yok diyor ısrarla.
bence anneniz yalnız kalmaktan korkuyor. başka kardeşiniz var mı evde.
yada sizi kimseyle paylaşmak istemiyor.
8 yıllık bir beraberlikten sonra hala nasıl evliliğe hazxır değilsiniz der ki. 8 yıl. bence fazla bile beklemişsiniz. çok uzun bir beraberlik omuş bu. bence siz annenizi hiç dinlemeyin. ve evlenin. en doğrusu o.
Eee başka... asıl sebep nedir... seni maraşa gönderip
Bütün iletişim araclarını elinden almalarının nedeni nedir...:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?