- Konu Sahibi gulcehre35
-
acaba babanız vefat ettiği için anneniz kendisini yalnız hissedeceğini mi düşünüyor?
ya da aranızda bir kültür farklılığı(mezhep,din vs.)gibi bir ayırım mı var?
sormak ayıp olmasın ama yaşınız kaç?
anneniz hazır değilsin"demiş olduğu için sorma gereği duydum da,
bu kadar yıllık ilişki hiçe sayılamaz bence...anneniz biraz bencilce davranıyor gibime geldi,umarım mutlu bir evlilikle birleştirirsiniz hayatınızı...
sevgiler...
tüm yorumları okumadım o yüzden daha önce soruldumu bilmiyorum ama sevgiliniz konuşmayı neden telefonuna kaydetmiş
yani konuşmayı kaydetmeyi o anda nasıl akıl edebilmiş,sonuçta anneniz bir anda arayıvermiştir sevgilinizin aklına bir anda b nasıl geldi ve nasıl yaptı bunu?
bende üşenmeden yorumları okudum yazdıklarınızı da okudum ama eksik anlatmadığınız bişeyler var arkadaşalrıma katılıyorum 4/4 bir insanı anne neden istemesin ki madem hiç bir sorun yokken beni ailem eşime vermek istemed, annem tel konuştu ama eşim hiç kaydetme olayı yapmadı ama benşn annemin haklı sebepleri vardı evet annemde efendi iyi çoçuk derdi eşim için bizim sorunuımuz ev meselesiydi neyse konu ben değilim erkek arkadaşınızın hiç mü köyü tarafları yok hep böyle mükemmel mi anneniz bu kadar olumsuz konuştuğu halde annenizle ilgili hep bir pit yeniği var bu işin içinde kusura bakmayın ama
26 yaşında çalışan okuyan kısaca kendi ayakları üstünde durabilen bir bireysin....
( yıl boyunca annen istememiş, 6 yıldır ilişkini devam ettiriyorsun...
Annenin sözünden çıkmayan biri olsan zaten 6 senedir bu ilişkiyi yürütmezdin, annenin istememesi senn ilişkini bitirmene sebep olmadıysa evlenmene de engel olmaz....
Açıkça konuş annenle, biz kartrar verdik evleniyoruz, 15 gün sonra istemeye gelecekler de bakalım, nasıl bir tepki verecek...
Kabul etmiyorum gelmesinler derse, " ben de senin kabul etmemeni kabul etmiyorum, bana sevgilimle evlenmemem için mantıklı bir sebep söylemediğin sürece de kabul etmiycem"de...
Mantıklı bir sebep söylerse bunun üzerinde düşünürsün, yok söyleyemezse evliliğinizi kabuletmek zorunda kalır...
Hatta ilave olarak yazayım hangi ilaçlara alerjim var, hangi yemeği içeceği içersem mideme dokunur, hangi hallere kızarım hangi durumlarda mutlu olurum hepsini çok ama çok iyi bilir. Birbirimize danışmadan gömlek dahi almayız fikrimizi sorarız. Aylardır iş durumum çok kötü gidiyor maaşımı gününde alamıyorum haliyle sağa sola borçlar birikti ve bu süreç içerisinde evimizin bir kaç defa alışverişini kendi bizzat karşılaşmıştır bir çok şeyimizi ama bu yaptıklarına karşı hiçbir kelime dahi etmemiştir ben bunları yapıyorum ama annen hala istemiyordur diye. Bunlar olmasına rağmen hala annemi arar halini hatrını sorar.
Gülçehrecim benim yorumm hakkında ne düşünüyorsun...
Sevgilinin kötü huyu olabileceğine dair tüm yorumlara anında cevap verip sevgilini savunmaya geçiyorsun ama yapılan diğer yorumlara hiç fikir belirtmiyorsun...
annen galiba bir insan bu kadar mükemmel 4x4 lük olamaz,bu kadar şeye rağmen beni bile arıyor yapmacık mı davranıyor ,var bunda birşey diye mi düşünüyor ki acaba
Sevgilin için demiyorum ama etrafta o kadar melek gibi ,bu devirde kaldı mı böyle insan dedirtecek insanlar var ama daha sonra maskeleri düşünce gerçek yüzleri görünüyor.
Cevap olarak sevgilini savunacaksındır ama ben annenin düşüneceği ihtimali söylüyorum...
Hatta ilave olarak yazayım hangi ilaçlara alerjim var, hangi yemeği içeceği içersem mideme dokunur, hangi hallere kızarım hangi durumlarda mutlu olurum hepsini çok ama çok iyi bilir. Birbirimize danışmadan gömlek dahi almayız fikrimizi sorarız. Aylardır iş durumum çok kötü gidiyor maaşımı gününde alamıyorum haliyle sağa sola borçlar birikti ve bu süreç içerisinde evimizin bir kaç defa alışverişini kendi bizzat karşılaşmıştır bir çok şeyimizi ama bu yaptıklarına karşı hiçbir kelime dahi etmemiştir ben bunları yapıyorum ama annen hala istemiyordur diye. Bunlar olmasına rağmen hala annemi arar halini hatrını sorar.
Sevgilimi savunmadığımı hala söylüyorum ayrıca bunu defalarca yazdım bu sitede sevgilimin bu yönünü ben anneme oturup anlatmıyorum annem bizzat kendi görüyor yaşıyor diyorum daha ne diyeyim yahu anlatamıyor muyum benim anneme zorla birşey anlattığım YOK kendi gördüğü kendi bildiğini söylüyorum annemin bildiği şeyleri yazıyorum sevgilimi övmek için yazmıyorum diyorum ısrarla öyle olduğunu söylüyorsunuz lütfen daha önceki yorumları okuyun ya lütfen ama artık dönüp dönüp temcit pilavı gibi aynı şeyleri söylüyorsunuz ilk önce tüm yazılanları OKUYUN OKUYUN OKUYUN... Annemin kabul ettiği şeyleri yazıyorum lütfen ya lütfen artık konuyu paylaştığıma paylaşacağıma pişman ettiniz yemin ediyorum lütfen daha düzgün okuyun öyle yorum yapın rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?