- 7 Şubat 2015
- 3
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi elizabethTAYLOR
Hayır henuz girmediKac yasında annen meneğoza gırmiş olabılır.
Ozaman giriyor olabilir bazı kadınlar çok sinirli oluyor. Annemden az cekmedik resmen deli oldu kadın herşeye kızar bagırır temizlik hastası olmuştu.aşırı terlemeler karda kışta kombiyi kapatıp pencere acardı kabus gibi ama bir iki seneye geçti .şimdi guluyoruz ozamanfa guluyorduk cunkş menopoz hem ruhen hemde fizikende kadın için çok ağır.oyuzden anlayış lazım sakin olun siz.Hayır henuz girmedi
aslında emin olamıyorum çok bişey yok eskiden yakın olduğu bir arkadaşıyla araları bozuldu başkada bişey yok bu arada annem 42 yaşında yani menepoz için erken bir yaş sanki o yüzden menepoz durumu pek mantıklı gelmiyoKaç yaşında ki? Türk kadınların ortalaması 48-52. Bi de hemen şak diye girilmez bi süreç bu. Başka bişey var mı hayatında değişen fiziksel ya da manevi yönden?
aslında emin olamıyorum çok bişey yok eskiden yakın olduğu bir arkadaşıyla araları bozuldu başkada bişey yok bu arada annem 42 yaşında yani menepoz için erken bir yaş sanki o yüzden menepoz durumu pek mantıklı gelmiyo
menepoz olabilir benimde diğer arkadaslar gibi aklıma ilk gelen bu oldu. erken diyorsun ama benim annem 30 yaşında girdi ve çok uzun zaman sürdü bu durum. benzer durumlar yaşadık bizde ama çok şükür bitti. başka bir sorun yoksa bunun cevabı büyük ihtimal budur.aslında emin olamıyorum çok bişey yok eskiden yakın olduğu bir arkadaşıyla araları bozuldu başkada bişey yok bu arada annem 42 yaşında yani menepoz için erken bir yaş sanki o yüzden menepoz durumu pek mantıklı gelmiyo