annem sebepsizce kriz geçiriyor!!!

elizabethTAYLOR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
3
0
29
Meraba benim sorunum annemin son zamanlarda herşeye aşırı derecede sinirlenip artık psikolojik problem olarak değerlendireceğim derecede tepkiler vermesi hatta tabiri caizse cinnet geçirmesi. ilk olarak bu olaylar 2 hafta önce annemin kardeşimle ilgili bir duruma çok sinirlenmesiyle başladı aslında olay çok aşırı dozda tepki verilecek kadar büyük olmasada annem bir anda çok sinirlendi ve bağırmaya başladı sonrada kendi üstündeki kazağı yırtıp parçaladı bir anda ne yapacağımızı şaşırdık daha önce hiç böyle bişey yapmamıştı şimdide bugün kardeşimle benim odamızı ve oturma odasını toplamamış olmamıza aşırı sinirlendi aslında odada aşırı bir dağınıklık yoktu yataklar falan topluydu sadece çalışma masasının üstünde kitaplar saçılmıştı bi de oturma odasında dağınıklık vardı başta çok tepki vermesede 1-2 dakika sonra evi toplamıyo oluşumuza bir anda resmen kriz geçirerek tepki verdi aşırı şekilde bağırıp çağırmaya başladı bizim odadaki sandalyeyi fırlattı kitapları fırlattı sonra oturma odasına gelip kapıyı kırarcasına açtı bu süre zarfında hiç durmadan bize bağırmaya devam ediyodu oturma odasındada masa yastık artık eline ne geçerse fırlatmaya başladı bizi kolumuzdan tutup sertçe iterek odaya yolladı yaklaşık 20-25 dakika boyunca hiç durmadan devam etti bende bu durumda ne yapacağımı gerçekten hiç bilmiyorum aranızda anne olan varsa sizce bu normalmi sizde böyle şeylere bu kadar sinirlenip böyle aşırı tepkiler veriyormusunuz yada annelerinizden böyle şeyler gördünüzmü? bu aşırı doz öfke kontrolsüzlüğü mü? psikolojik bir sorun mu? ne yapılmalı? lütfen yardımcı olun

Anneniz mutasyon geçirmiş resmen :) belki menepoza falan giriyodur. Sıkıntıları vardır, sıcak basıyodur, hormonları değişiyodur, dayanamayıp size çatıyodur.

Hayır henuz girmedi
Ozaman giriyor olabilir bazı kadınlar çok sinirli oluyor. Annemden az cekmedik resmen deli oldu kadın herşeye kızar bagırır temizlik hastası olmuştu.aşırı terlemeler karda kışta kombiyi kapatıp pencere acardı kabus gibi ama bir iki seneye geçti .şimdi guluyoruz ozamanfa guluyorduk cunkş menopoz hem ruhen hemde fizikende kadın için çok ağır.oyuzden anlayış lazım sakin olun siz.
Yınede durum netleşmesi için bi doktora gorunsun

aile durumunuzu anlatın biraz.babanız evde mi annenizle arası iyi mi.anneniz çalışıyor mu.maddi veya manevi bir sıkıntı yaşadınız mı.ben de annemden biliyorum böyle benzer durumları

anne olan sizin durumunuzdan pek anlayamz yeni bi durum diyorsunuz
babanizla faaln sorunlari olbailirmi ?
kitap daginik diye yarim saaat sinir krizi geçirilmezki
belliki baska sorunlar var onlari bastiryim derken size patlamis ..

Kaç yaşında ki? Türk kadınların ortalaması 48-52. Bi de hemen şak diye girilmez bi süreç bu. Başka bişey var mı hayatında değişen fiziksel ya da manevi yönden?

Kaç yaşında ki? Türk kadınların ortalaması 48-52. Bi de hemen şak diye girilmez bi süreç bu. Başka bişey var mı hayatında değişen fiziksel ya da manevi yönden?
aslında emin olamıyorum çok bişey yok eskiden yakın olduğu bir arkadaşıyla araları bozuldu başkada bişey yok bu arada annem 42 yaşında yani menepoz için erken bir yaş sanki o yüzden menepoz durumu pek mantıklı gelmiyo

38 yaşında menapoza girenleri gördüm ben erken menapoz diye bir şey var. Ama bir doktora görünsün zaten menapoza girse bile destek alması lazım.

Ailesel bi durum menepoz yaşı. Belki olabilir. Ancak bi dahiliyeye, nörolojiye görünse iyi olur. Aniden olması şaşırtıcı. Babanızla falan da konuşsanız durumu belki o nedenini biliyodur.

menepoz olabilir benimde diğer arkadaslar gibi aklıma ilk gelen bu oldu. erken diyorsun ama benim annem 30 yaşında girdi ve çok uzun zaman sürdü bu durum. benzer durumlar yaşadık bizde ama çok şükür bitti. başka bir sorun yoksa bunun cevabı büyük ihtimal budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…