annem özüne mi dönüyor

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
benim hiçbir zaman annemle iyi ilişkilerim olmamıştır her zaman her yerde beni ezer kötü sözlerde bulunurdu bikaç örnek vermem gerekirse veli toplantısında bi öğretmen çok sessiz derse iyi işte sesi soluğu çıkmasın der bi gün okula geldiğinde öğretmenim çok edepli bi kız ve kendi işini kendi hallediyor dediğinde aaaa bu mu karıştırmış olmayasınız gibi laflar ederdi ve bunun gibi bi sürü şey babam olduğunda iyi babam olmadığında beni ağlatana kadar bağırıp çağırır hatta küçük yaşlarda dayak atar sonra babamın gelmesine yakın bir de huzurumu bozacaksın deyip kızardı ağladım diye. bu baskılardan dolayı ve çok sevdiğim için 4 ay önce evlendim 21 yaşındayım. annem nişanlandıktan sonra kanat taktı resmen öyle iyi biri oldu bana karşı anneannem bile gidecek kız şimdi anladın kıymetini dedi. bu zamana kadar iyiydi ama 3 ay önce bi kedi aldım o hiç sevmez hayvan falan. ben kedimi çok seviorum başlarda bişi demiyodu ama iki aydır o kediyi atacaksın deyip duruyo bugün çok ağır konuştu. dediklerini aynen yazıyorum
"o kediyi at evin hiç yeni gelin evi gibi mi eskitti tüm eşyalarını kurtul ondan ver birine gitsin zaten çocuğun olunca o kedi evde olursa vermem sana bebeğini yada ben atarım onu o evden her tarafı kıl tüy babanda aynı şeyi düşünüyo ama söylemiyo ben söyleyince darılır deme öyle diyo ama biliyosun iyiliğin için diyorum ben sana pisletti mahvetti her yerini" akşamüstü tekrar bu muhabbeti açmak için aradı gene aynı tantanalar biz şarka gidicez bende dalgaya verdim moraliim bozulduğunu belli etmemek için şarka gidince geliceniz dimi anne dedim laf değişince bayramda biz yokuz siz gelirsiniz artık dedim o kedi oldukça gelmem at onu dedi yok atmıcam dedim ya dedim bende o zaman sen tercihini yaptın sokağa döndü evin herkes babanda böyle düşünüyo sen kedilerle yaşa bizi unut o zaman dedi bende bişi diyemeden kapadım...

nasıl tepki vermem gerekiyo iki haftadır gülüp geçiyorum ama burama kadar geldi artık yeter. gene eski haline dönüyo sanırım rüya bitti

Hayir hayvanin agzi dili olsa annenize ters bisey dedi dedikodu etti dicem. Bu ne nefret bu ne kin.. bir kediyle ne alip veremediği varmis ya

ev sizin ve eşinizin evi sırf anneniz istiyo diye bı canlıyı sokaga atmayın tabikide

"Ya kedi ya biz" demis resmen. kusura bakma ama cok gülüncler.

Inan kafaya takmana degmez. Ev senin kedi senin. Dileyen gelir oturur, dilemeyen gelmez. kedi bu ya. Sanki evde canavar besliyosun. Abartmaninda bi siniri olmali bence.
aynen bende iki haftadir aman konusur konsur susar daha bu ne ki ne laflar etti diyodum ama evin pis gelmeyiz deyince bl tuhaf oldum acikcasi

Benim kedimin bir bacagi sakat ve kronik bir hastaligi var. Kayinvalidem hep nerden aldin bu hastalikliyi at gitsin olecek zaten derdi, bir gun dayanamadim, bir cocugum olur da sakat dogarsa onu da sokaga at der misin dedim. Bidaha gikini cikaramadi. Siz de damardan girin, kedimin gunahina giriyorsun o da bir canli, seni biri istemese sokaga atsa nasil hissedersin, eden bulur vs diyin cidden ise yariyor.

Esin birsey demedikten sonra annenin evine karışması biraz tuhaf ufacık bir hayvanın ne gibi bir zararı olabilir ki ona böyle davranıyor .

aynen bende iki haftadir aman konusur konsur susar daha bu ne ki ne laflar etti diyodum ama evin pis gelmeyiz deyince bl tuhaf oldum acikcasi
Benim odamda 4 tane muhabbet kusu var. Sen düsün artik ne hale geliyo oda. Onlar kadar pis olamazlar ya. Hem kedi temiz hayvandir.

guler misin aglar misin bilemedim ki
Ben olsam annemi alttan alirdim
O konusunca gulerdim isi ciddiyete bindirmemek adina.
"Sen ne dersen de takmiyorum anne,o kedi bu evde kalacak,kabullensen iyi olur"izlenimi verirdim.
Cok laf soylersede,esim asla istemiyor der topu esime atardim.Boylece zordada kalmazdim.

Benim odamda 4 tane muhabbet kusu var. Sen düsün artik ne hale geliyo oda. Onlar kadar pis olamazlar ya. Hem kedi temiz hayvandir.

valla o pisligi annemden baska goren yok ben sevdigim icin gormuyomusum boyle deyince o da oyle diyo tamam mamasinda ve kumun olduge yerde az koku var ama oda spreyiyle halloluyo tuylerini tariyorum zaten uzerimde kazara bi tuyunu gorse direk kil yumagina donmussun diye basliyo

Ne kadar gereksiz bir şey ya çok komik kusura bakma ama. Sakın öyle bir şey yapma bırakma kedini onlar çok hassaslar terk edilince çok kötü oluyorlar. Şu hayvanları neden sevmiyorlar anlamıyorum ya Allahın bize emaneti onlar

Kedicik seni hiç mutsuz etmemiş uzmemis huzursz etmemiş onunla mutlusun ama annen hep uzmus ezmis sonradan değişmiş ama neye yarar. Kedicikle mutlu ol hayvanlari sevmeyen insanlarida sevmez

Benim annemde istemiyor evimde kedimi hatta eşimin aklınada girdi ama başaramadı ben kedim olmadan uyuyamıyorum bile minigime alıstılar sımdı ya kedı ya ben dıyene dıyecek bır lafım yok Allah vicdan versın

Benim annemde istemiyor evimde kedimi hatta eşimin aklınada girdi ama başaramadı ben kedim olmadan uyuyamıyorum bile minigime alıstılar sımdı ya kedı ya ben dıyene dıyecek bır lafım yok Allah vicdan versın

ben gulup gectikce iyice konusmaya basliyo hayir o geldiginde sirt gormesin diye baska odada tutuyorum hayvani ama yok tum evi mahvetmis koltuklarinin uzeri ortulu duruyo yeni gelin evi gibi diyo bana halbuki o aldigi ortuler yataga kucuk geldi kendi orttu koltugu allah sabir versin bana ne diyim

Baktın cok konusuyor ev benım esya benım anne yenısını alırım ne olacak de para ıle yerıne konulacak seyler için benimle tartısma de belki ile yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…