- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
-
- Konu Sahibi acembuselik
"Ya kedi ya biz" demis resmen. kusura bakma ama cok gülüncler.
ev sizin ve eşinizin evi sırf anneniz istiyo diye bı canlıyı sokaga atmayın tabikide
Inan kafaya takmana degmez. Ev senin kedi senin. Dileyen gelir oturur, dilemeyen gelmez. kedi bu ya. Sanki evde canavar besliyosun. Abartmaninda bi siniri olmali bence.guler misin aglar misin bilemedim ki
aynen bende iki haftadir aman konusur konsur susar daha bu ne ki ne laflar etti diyodum ama evin pis gelmeyiz deyince bl tuhaf oldum acikcasiInan kafaya takmana degmez. Ev senin kedi senin. Dileyen gelir oturur, dilemeyen gelmez. kedi bu ya. Sanki evde canavar besliyosun. Abartmaninda bi siniri olmali bence.
Benim odamda 4 tane muhabbet kusu var. Sen düsün artik ne hale geliyo oda. Onlar kadar pis olamazlar ya. Hem kedi temiz hayvandir.aynen bende iki haftadir aman konusur konsur susar daha bu ne ki ne laflar etti diyodum ama evin pis gelmeyiz deyince bl tuhaf oldum acikcasi
Ben olsam annemi alttan alirdimguler misin aglar misin bilemedim ki
Benim odamda 4 tane muhabbet kusu var. Sen düsün artik ne hale geliyo oda. Onlar kadar pis olamazlar ya. Hem kedi temiz hayvandir.
Benim annemde istemiyor evimde kedimi hatta eşimin aklınada girdi ama başaramadı ben kedim olmadan uyuyamıyorum bile minigime alıstılar sımdı ya kedı ya ben dıyene dıyecek bır lafım yok Allah vicdan versın
Baktın cok konusuyor ev benım esya benım anne yenısını alırım ne olacak de para ıle yerıne konulacak seyler için benimle tartısma de belki ile yararben gulup gectikce iyice konusmaya basliyo hayir o geldiginde sirt gormesin diye baska odada tutuyorum hayvani ama yok tum evi mahvetmis koltuklarinin uzeri ortulu duruyo yeni gelin evi gibi diyo bana halbuki o aldigi ortuler yataga kucuk geldi kendi orttu koltugu allah sabir versin bana ne diyim
Baktın cok konusuyor ev benım esya benım anne yenısını alırım ne olacak de para ıle yerıne konulacak seyler için benimle tartısma de belki ile yarar