- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- Konu Sahibi acembuselik
benim hiçbir zaman annemle iyi ilişkilerim olmamıştır her zaman her yerde beni ezer kötü sözlerde bulunurdu bikaç örnek vermem gerekirse veli toplantısında bi öğretmen çok sessiz derse iyi işte sesi soluğu çıkmasın der bi gün okula geldiğinde öğretmenim çok edepli bi kız ve kendi işini kendi hallediyor dediğinde aaaa bu mu karıştırmış olmayasınız gibi laflar ederdi ve bunun gibi bi sürü şey babam olduğunda iyi babam olmadığında beni ağlatana kadar bağırıp çağırır hatta küçük yaşlarda dayak atar sonra babamın gelmesine yakın bir de huzurumu bozacaksın deyip kızardı ağladım diye. bu baskılardan dolayı ve çok sevdiğim için 4 ay önce evlendim 21 yaşındayım. annem nişanlandıktan sonra kanat taktı resmen öyle iyi biri oldu bana karşı anneannem bile gidecek kız şimdi anladın kıymetini dedi. bu zamana kadar iyiydi ama 3 ay önce bi kedi aldım o hiç sevmez hayvan falan. ben kedimi çok seviorum başlarda bişi demiyodu ama iki aydır o kediyi atacaksın deyip duruyo bugün çok ağır konuştu. dediklerini aynen yazıyorum
"o kediyi at evin hiç yeni gelin evi gibi mi eskitti tüm eşyalarını kurtul ondan ver birine gitsin zaten çocuğun olunca o kedi evde olursa vermem sana bebeğini yada ben atarım onu o evden her tarafı kıl tüy babanda aynı şeyi düşünüyo ama söylemiyo ben söyleyince darılır deme öyle diyo ama biliyosun iyiliğin için diyorum ben sana pisletti mahvetti her yerini" akşamüstü tekrar bu muhabbeti açmak için aradı gene aynı tantanalar biz şarka gidicez bende dalgaya verdim moraliim bozulduğunu belli etmemek için şarka gidince geliceniz dimi anne dedim laf değişince bayramda biz yokuz siz gelirsiniz artık dedim o kedi oldukça gelmem at onu dedi yok atmıcam dedim ya dedim bende o zaman sen tercihini yaptın sokağa döndü evin herkes babanda böyle düşünüyo sen kedilerle yaşa bizi unut o zaman dedi bende bişi diyemeden kapadım...
nasıl tepki vermem gerekiyo iki haftadır gülüp geçiyorum ama burama kadar geldi artık yeter. gene eski haline dönüyo sanırım rüya bitti
kedi istememesi normal, bazı insanlar kılı ve tüyü sevmez, benim ablamda öyle ve bunda bir şey yok, iyiliğiniz için demiş kendince bence kafaya takılacak bir durum yok, kediyi göndermek istemezseniz göndermezsiniz