annem öldü pisikolojim çok bozuk

başın sağolsun,rabbim sabırlar versin canım.çok zor,çok üzücü,üzülmemek elde değil,ama isyan etmeden.bende daha cuma günü anneannemi kaybettim,ki benim anneannemken ben çok üzüldüm,sen anneni kaybetmişsin hiç kolay değil.tek yapacağımız şey bol bol dua etmek,kuran biliyorsak kur'an-ı kerim okumak.
mekanı cennet olsun,rabbim kabir genişliği versin.senin anneciğinede,benim anneannemede.

başın sağolsun seni o kadar iyi anlıyorumki bende annemi kaybedeli 6 yıl oldu yeni yeni kendimi toparlayabildim sana sabır dilerim annen için bol bol dua et insanı rahatlatan tek şey bu oluyorannenede allah rahmet eylesin

basiniz sagolsun, ne söylenebilirki bu durumda.
mekani cennet olsun annenizin. size de Allah sabirlar versin.

başın sağolsun güzelim. üzülmen yanlış falan değil sadece isyan etmen yanlış olurdu ama sende isyan etmiyorsun anladağım kadarıyla. zaman geçecek acılar küllenecek unutmayacaksın tabiki ama hayat devam ediyor. yaradılışımız böyle bir süre sonra gülüyor eğleniyoruz. hayat bu alışıyoruz bütün acılara. allah anacığına rahmet eylesin inşallah. geride kalanlara uzun ömür versin inşallah.

öncelikle başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin diyorum canım.
bende 2.5 sene önce annemi kanser hastalığından kaybettim nasıl bir duygudur
nasıl bir acıdır bilirim. anne diyememek boynuna sarılamamk kokusunu duyamamak
çok kötü. ama ne yaparsın takdiri ilahi.
insan unutmuyor zamanla sadece alışıyor ara sıra burnunun kemiği sızlıyor ağlamak geliyor içinden çünkü o ana anneni aklından geçiriyorsun evet şuan annem olsaydı böyle yapardı diye.

onlar meleklerimiz bizlere bakıyorlar bizleri görüyorlar üzüldüğümüzde onlarıda üzüyoruz. bizim yapmamız gereken şuan onlara bol bol dua etmek yattıkları yerde eminimki çok rahattır anneciğin.
isyan etmekle ağlamakla sızlamakla eline hiç birşey geçmez yaşadım biliyorum. hepimizin gideceği yer orası. möutlaka birgün ama birgün sevdiğimiz insanlarla kavuşacağız.
allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun canım arkadaşım. üzülme sakın bol bol dua et sende kendince faydasını göreceksin. dualardır bizi ayakta tutan.

seni anlıyorum bende bu uyguları yaşadım.
annemi kaybettim 3 sene oldu...
evine giderken bana balkona çıkıp el sallardı
giderkende balkona çıkıp el sallardı ben sokağı dönene kadar birbirimize el sallardık...
onu kaybettikten sonra annemin evinin yokuşunu çıkarken genç yaşımda kendimi çok yaşlı hissetmiştim
çıkamıyordum yürüyemiyordum
senin hissettiklerin gibi bende bana pencereden yine el sallayacak sandım.
ama bu hisler yerini zamanla durgun ama dokunduğunda sızlayan soğuk ve derin bir acı olarak kalacak.
biz evi taşıdık çünkü her eve girişimiz,o sokağa girişimiz bile acı veriyordu.
Allah yerini mekanını cennet etsin...
sanada Allahtan sabır diliyorum.
ama unutma yalnız değilsin ve yine unutma bizler ölümsüz değiliz kavuşacağız...

annem öldü pisikolejim çok bozuk

--------------------------------------------------------------------------------

annem öldü çok pisikolejim bozuldu boğazımda kocaman bir düğüm yutkuntukça kütürdüyor kocaman dünya beni sıkıyor yaşamakta hiç gözüm kalmadı nasıl atlatıcam ne yapmalıym içim yanıyor onun evine gidince kapıyı çalınca bana açıcakmış gibime geliyor ama yok öldüğünü düşününce aklımı kaçıracak gibi oluyorum ALLAHa yalvarıyorum bana yardım et diye aslında ölümün ALAHtan geldiğini hepimizin bir gün ona gideceğimizi biliyorum bu kadar üzülmemin doğru olmadığını da biliyorum ama elimde olmayan bir şey

Allahım sabır versın guc versın yardımcın olsun canım.. onun ıcın yapacagın tek sey dua etmek..
Allah mekanını cennet eylesın, basın sagolsun.. cok uzuldum.

başınız sağolsun arkadaşım...
böyle bir acının tesellisi yok maalesef...
allahtan sabır diliyorum size...
sevgiler...

başın saolsun cnm rabbim annenin mekanını cennet etsin ölümlü dünya hepimiz oraya gitcez rabbim bol bol sabır versin

Basiniz sagolsun :-(( hayatta ki en buyuk aci sanirim anacigini kaybetmek

Allah'tan sizlere bol sabir diliyorum

Yattigi mekan cennet olsun anaciginizin....çok çok uzuldum

Bende annemi kaybettim. 3 ay oluyor. Hayata çabuk adapte oldum aslında kimse benden bu kadar hızlı hayata dönüş beklemiyordu. 2 sene kanserle mücadele ettik. gece gündüz baktım ona. kan kustu temizledim. Yıkadım. Yedirdim. Ama yokluğu hiç biri kadar acı gelmedi. Gittikten 6-7 gün sonra görmeye başladım onu rüyalarımda. Hemen hemen günaşırı gördüm. Ama dün gece gördüğümde nasılsın anne dedim iyiyim ama biraz yoruldum dedi. ölmüş olduğunu bilmeme rağmen konuştum onunla. Sanki babamla ölmesine rağmen tedavi ediyoruz hala. Sonra ben gidiyorum dedi. Hala ağlıyorum. Sanki ikinci kez kaybettim onu. :5:

Back