annem öldü pisikolojim çok bozuk

canım benim başın sağolsun çok iyi bilirim ölüm acısını
mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın anneciğin
bol bol dua etmekten başka çaremiz yoksenağlamasenağlamasenağlama

Allah annenin mekanını cennet etsin canım başın sağolsun Çok üzüldüm gözlerim doldu. Hayatta herşey biz insanlar için söyleyecek söz bulamıyorum. Kendini toparlaman için rabbimin sana güç vermesi için dua edicem..

Allah rahmet eylesin mekanı iiyi olsun.
insanın ailesinden anne ,baba ,kardeş, eş, cocugunu kaybetmesi bunlar acı dolu ve aslada unutulmuyor. 9 ay once 25 yasında erkek kardeşimi kaybettim trafik kazası sonucu dünya başımıza yıkıldı.insanın en yakınlarının ölmesi dünyaya olan bakış açınızı her seyı degiştiriyior..

ama Allahdan geldik Allaha geri dönecegiz. imanımız ii olsun.. bigun kavuşacagız onlara.. bizi bekliyorlar böle düşünüyorum

başınız sagolsun....ana ve baba kaybetmek insanı depresyona sokuyor.ama hayat böle bizde elbet bir gün toprak olacagız.ve bizi sevenlerde bizim için aglayacaklar.ALLAH RAHMET EYLESİN...malesef bende 7 sene önce babacıgımı kaybettim.babacıgım hayattayken ona bişey olursa yaşayamam diyordum.zaman acıları alıyor yerine özlemi bırakıyor....hayat böle işte acımasız sevdiklerimizi bir bir yanına alıyor...senağlama

hayatta sahip olduğumuz her şeyi bir gün kaybetmek üzere kiralıyoruz...

bizler, ne kadar renkli çiçekler görüp seversek sevelim, nihayetinde sonu siyah çelenkle arkadaşlık oluyor.

başınız sağolsun,güçlü olmalısın,çok zor bir süreç,allah yardımcınız olsun..

basin sagolsun canim.
Rabbim her insana bir ömür bicmis, az yasa cok yasa sonumuz yine ayni.
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.
Bol bol dua edip anne'nin ruhuna hediye edersen hem sen hemde annen cok rahatlar insallah.

Allah mekanini cennet etsin ..basin sag olsun
ben babami kaybetigimde senin gibi kendimi hissediyordum inanmak istemiyordum sanki bir ruya goruyorum ve bunlar uyaninca gecicek diyordum ..
ve hep allaha sigindim babama soz verdim ona layik bir evalt olmaya calisacagim hep yanimdaymis gibi dusunecegim ..suan bile bogazim dugumleniyor unutulmaz atalarimiz onlar ..
ama allahdan sabir dile ve unutma annen herzaman senin yaninda ..

bazen cikmaza girerim ve babamin varligini hissederim isler bir yerden yola girer ..
bizlerde misafiriz su yalan dunyada bizlerde teker teker gidecegiz o yolculuga..

Allah sabir versin sana ve cok uzuldugunde yasin suresini oku annenin ruhuna beni cok rahatlatiyordu ..
suan evimin bir kosedinde babama ayit bir kose yaptim onun resimlerini astim onun sevdigi esyalarida orda...uzulmemeye calis cunki sen cok uzulursen annenide uzmus olursun ..
Allah rahmet etsin guzel kardesim basin sag olsun ...

başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun
bide şöyle düşün annesi sadece kaybeden sen değilsin
annesi doğum yaparken bile vefat edenler var
yüzünü bile göremeden onu kaybedenleri düşün
Babamda annesi babası kardeşi ve yeğenini bi gecede sel felaketi ile kaybedince psikolojisi bozuldu sinir hapları kullandı yapmadığı kalmadı babam deli gibiydi ruh gibi dolaşıyordu
bi hocaya gitmişti hoca namaza başla Allah'tan sabır dile demiş
o gün bu gündür namazını kılar ve doktorun verdiği ilaçlarla uyuşmuştu uyuşturucu kullanıo gibiydi şimdi ise çok iyi Allah'a şükürler olsun
sadece sana yardım edecek sabrını verecek Allah'tır
Allah yardımcın olsun...........

canım başınız sağolsun bende annemi kaybettim seni okadar cok ii anlıyorumki ama kabullenmekten başka hiç çaremiz yok seninn acın sanırım cok taze alışıcaksınn zamanla ben annemi kaybettimde 18 yaşındaydm o kadar ihtiyacım vardıki ve küçük kardeşimde vardı ama allah büyük hepimiz alıştık allah kimseye kaldıramayacagı yük vermez cok zor cok acı cok ii biliyorum ama sadece sana zaman lazımm

ALLAH yardımcın olsun canım.mekanı cennet olsun çok zor bir durum ama unutma rabbim hiç bir kuluna kaldıramaycağı yükü yüklemez sabrını verir inşallah.

canım basın saolsun.benım babam olelı 12 yıl bıttı.hala kapıdan gelecek dıye beklıyorum.cunkı bu hıs hep kalıyo.gecmıyo.cok ozluyorum ama bellı bır sure sonra yasamaya devam edıyosun.nasıl bır dayanma akıl almaz.Allah yardım edıyo cunkı.ama alısmak dıye bısey yok asla alısmıyorsun.yalnız kalma kafanı dagıtacak seyler yap canım.

başın sağolsun bekar olsaydınız dahada çok yalnız hissederdiniz şimdi aileniz var şükredin iyi yönünden bakın ölüm kötü değil hepimiz allaha gideceğiz gidenlerde çok mutlu oluyolarmış zaten

hepinizden rabim razı olsun belkide bu kadar üzülmemin sebebi çok küçük yaşta babamı kaybetmekten tek onun sevgisiyle büymekten iki acıyı bir arada yaşıyorum evet evliyim iki çocuğum var ama anne insanın hayatında çok çok önemli sizi doğuruyor büyütüyor hep onunlasın o varkaen sizde var oluyrsunuz ama siz yaşarken o bırakıp sizi gidiyor çok acı tabi hepimizin gideceği yer orası her canlı ölümü tadacak ama gel bunu ateş düştüğü yere anlat ben bir cenaze görünce yeni bir hayata başlangıç yapıyor diye düşünüyordum ama insan kendinde olunca inan bunları düşünemiyor tabiki ALLAHAsığınıyorum zaten böyle olmasa insan aklını kaçırır rabim hepimizin yardımcısı olsun tekrar sizlerden ALLAH RAZI OLSUN

Back