Annem niye böyle :(

biraz empati kurarak cevap verirseniz mutlu olurum. onun haricinde cevap vermeniz gerekmez.
anneye de mi böyle cevaplar veriyorsunuz?
tam olarak bir olay anlatmamışsın bile neye empati kurayım..
annen evcilik mi oynuyorsunuz dedi diye mi bu konu..
ben anlamadım işte bana anlat zor mu ne istediğini tam olarak söylemen.?

annen haklı canım..senin iyiliğini istiyor..bukadar kısa zamanda bukadar fazla bağlanma..birşey olur ayrılırsan çok üzülürsün diyor annen...ki hergün hergün görüşmekte iyi deil..

biliyorum bunları bende düşündüm haklısınız ama kendisinden itmeden bunu bana anlatmanın başka yolu yokmudur ki ben gerçekten çok üzülüyorum kırılıyorum çünkü. keşke anlatma şekli biraz daha iyi olabilseydi

Annen icin uzuldum dogrusu. Kadin demekki gormus senin sipsevdi hallerini ki bi daha bi erkek icin bagir cagir aglarken gormek istemiyo seni. Cocuga deger verdiginin ceyregini annene verseydin onun senin mutsuzlugunu gormek istemediginiigini anlardin

annenizin sizle alakalı korkuları olduğunu düşündüm ben okuyunca.. mesela sevgilinize kapılıp okulu bırakmanızdan korkuyor olabilir..
Hergün görüşmek tabiki doğal, buna kızdığını düşünmüyorum ama anneniz sevgilinize kısa sürede çok bağlandığınızı düşünüp size bir şekilde uyarıda bulunuyor olabilir

Annen icin uzuldum dogrusu. Kadin demekki gormus senin sipsevdi hallerini ki bi daha bi erkek icin bagir cagir aglarken gormek istemiyo seni. Cocuga deger verdiginin ceyregini annene verseydin onun senin mutsuzlugunu gormek istemediginiigini anlardin
yanlış anlıyorsunuz beni belkide ben oraya not düşmeliydim annem beni düşünüyor farkındayım fakat bunu bana anlatma şekli beni çok kırıyor gerçekten

Anneni dinle

yyaaa insan annesinden itilir mi hiçç o mükemmel dediğin insan seni üzdüğünde aradığın gerçek aşkı bulursun seni anlayan her koşulda seven kim görürsün

yok yok okuluma özellikle bölümüme aşık bir kızım tabiri caizse :) ailemde farkında bunun. büyük ihtimal üzülmemden korkuyor daha öncesinde bunu yaşadığımız için. dediğiniz gibi bağlandığımın farkında olduğu için böyle bir uyarıda bulunuyor fakat uyarıda bulunma şekli...

annedir korkuyordur haklıdır
belki anlatma tarzı sert olmuş olabilir
annene de kızma boşver

bu arada hergün görüşmek bana da biraz gereksiz geldi
teşekkür ediyorum.. tamda dediğiniz gibi anlatım tarzı olması gerekenden sert geliyor bana. benim iyiliğimi istiyor fakat bu sırada beni kırıyor. hergün görüşmeye gelincede şimdilik böyle fakat sonrasında böyle olmayacak biliyorum nasılsa memleketine gitcek gelince işe gircek sonrasında tekrar okul var böyle gitmeyecek yani bunun annemde farkında ama işte bilmiyorum.

Anennen kendini cok kaptirmani, buyuk beklentiler icine girmemeni istiyor. Hayatimin aski dersin ama gercekten omur boyu beraber mi olursunuz yoksa ayrilir misiniz bu henuz belirsiz.
Sen adimlarini saglam at annenin cok gozune batma. Kendini bu kadar kaptirma biraz geri cekilir.
Once okullarinizi bitirin ondan sonra gerekli adimlari atarsiniz. Onceliginiz dersleriniz olsun. Meslek sahibi oldugunuzda kimse size karismaz.

merak ettim annene kendinden uzaklaştırıyosun beni falan dedin mi? sonuçta onlarda kadın kırılıp daha da kızıp sataşıo olmasın sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…