21 yaşındasın kaç yıldır böyle bir aşk arıyorsun ben anlamadım.
anneye de mi böyle cevaplar veriyorsunuz?biraz empati kurarak cevap verirseniz mutlu olurum. onun haricinde cevap vermeniz gerekmez.
biliyorum bunları bende düşündüm haklısınız ama kendisinden itmeden bunu bana anlatmanın başka yolu yokmudur ki ben gerçekten çok üzülüyorum kırılıyorum çünkü. keşke anlatma şekli biraz daha iyi olabilseydiAnnen senin iyiliğini düşünüyor.
Bu kadar birisine körü körüne bağlı olmanın sakıncalı olduğunu biliyor.
Senin üzülmeni istemiyor.Çünkü bu kadar bağlanman anneni tedirgin ediyor..
Lütfen kimseyi kendinizden fazla sevmeyin ve alışmayın.
haklısın :) daha yeni olduğu için canım çok sıkıldı buraya geldim hemen bende işteseninki de dert miiiii
yanlış anlıyorsunuz beni belkide ben oraya not düşmeliydim annem beni düşünüyor farkındayım fakat bunu bana anlatma şekli beni çok kırıyor gerçektenAnnen icin uzuldum dogrusu. Kadin demekki gormus senin sipsevdi hallerini ki bi daha bi erkek icin bagir cagir aglarken gormek istemiyo seni. Cocuga deger verdiginin ceyregini annene verseydin onun senin mutsuzlugunu gormek istemediginiigini anlardin
Anneni dinlemerhabalar..
ben 21 yaşında üni. öğrencisiyim 22 yaşındada bi sevgilim var. benim hayatımda aşkın çok önemli bir yeri var şimdiye kadar hep benim onu sevdiğim kadar beni sevecek fedakarlıklar yapabilcek birini aradım bilirsinizki bulmak çok zor. çoğu işine gelmediği an kaçıp gidiyor. sözleri yalan oluyor. Fakat sanıyorumki artık buldum. ben hayatımda böyle birini tanımadım benim kadar muhtaçtı oda sevilmeye. ona baktığımda kendimi görüyorum. 6 aydır birlikteyiz hiçbirşeyimiz ayrı gitmiyor.. mutluyuz da Allah'ıma bin şükür. fakat annem.. annemde tanıştı onunla seviyor onu normalde hiç görüştüğüm birini sevmemişti ama bunu onayladı ama son günler benim canımı çok sıkıyor. hergün görüşülmez çocukmusunuz evcilikmi oynuyorsunuz diyor tamam çok olgun değiliz henüz ama sanki hala lise öğrencisiymişiz gibi davranıyor o kadar sıkıyor ki bu canımı. resmen beni evden ve kendinden itiyor. evet nerdeyse hergün görüşüyoruz tüm günü birlikte geçirmiyoruz 1 saatlik görüşmeler ama bana iyi geliyor onu görmek konuşmadan öyle bakmak bile kendimi çok iyi hissettiriyor. çünkü beni her konuda anladığını biliyorum hissettiriyorum kimse kendimi bu kadar iyi hissettirmemişti. ama gelde bunu anneme anlat. annem niye böyle içimden çok kızıyorum ama çokta üzülüyorum. kızının mutluluğu onu mutlu etmiyormu. birde yarın bigün ayrıldığınızda bağıra çağıra ağladığında görürüm seni diyor. anlamıyorum benim üzülmem onu mutlu edecek gibi konuşuyornolur birşey diyin benim mi suçum var niye böyle benim annem
yok yok okuluma özellikle bölümüme aşık bir kızım tabiri caizse :) ailemde farkında bunun. büyük ihtimal üzülmemden korkuyor daha öncesinde bunu yaşadığımız için. dediğiniz gibi bağlandığımın farkında olduğu için böyle bir uyarıda bulunuyor fakat uyarıda bulunma şekli...annenizin sizle alakalı korkuları olduğunu düşündüm ben okuyunca.. mesela sevgilinize kapılıp okulu bırakmanızdan korkuyor olabilir..
Hergün görüşmek tabiki doğal, buna kızdığını düşünmüyorum ama anneniz sevgilinize kısa sürede çok bağlandığınızı düşünüp size bir şekilde uyarıda bulunuyor olabilir
teşekkür ediyorum.. tamda dediğiniz gibi anlatım tarzı olması gerekenden sert geliyor bana. benim iyiliğimi istiyor fakat bu sırada beni kırıyor. hergün görüşmeye gelincede şimdilik böyle fakat sonrasında böyle olmayacak biliyorum nasılsa memleketine gitcek gelince işe gircek sonrasında tekrar okul var böyle gitmeyecek yani bunun annemde farkında ama işte bilmiyorum.annedir korkuyordur haklıdır
belki anlatma tarzı sert olmuş olabilir
annene de kızma boşver
bu arada hergün görüşmek bana da biraz gereksiz geldi