Annem niye böyle :(

Anennen kendini cok kaptirmani, buyuk beklentiler icine girmemeni istiyor. Hayatimin aski dersin ama gercekten omur boyu beraber mi olursunuz yoksa ayrilir misiniz bu henuz belirsiz.
Sen adimlarini saglam at annenin cok gozune batma. Kendini bu kadar kaptirma biraz geri cekilir.
Once okullarinizi bitirin ondan sonra gerekli adimlari atarsiniz. Onceliginiz dersleriniz olsun. Meslek sahibi oldugunuzda kimse size karismaz.

Bu güzel fikirleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. :KK36: Haklısınız..

20li yaşlarda bir kiz gelmis burada fikir istiyor. Yine dalga gecer gibi cevaplar laf sokma cabalari baslamis.
Okudugum her konuda boyle yorum sahipleri var. Amaciniz ne gercekten merak ediyorum.
Bu sitede faydali yorumlardan cok can sıkıcı cümleler yer almaya başladı.

yanlış anlıyorsunuz beni belkide ben oraya not düşmeliydim annem beni düşünüyor farkındayım fakat bunu bana anlatma şekli beni çok kırıyor gerçekten

ama canım eğer bir defa uyardıysa ve sen tekrarladıysan sürekli o da sert bir şekilde söylemiş olabilir, ama anneni dinle gerçekten, çok muhabbet tez ayrılık derler, zaten çok sağlıklı değil hergün görüşmek, kim olsa yadırgar, bak herkes anneni dinlemeni söylüyor aklın yolu bir canım

Benim bildiğim tek şey var, çok muhabbet tez ayrılık getirir... Annen de bunun farkında muhtemelen.
bu sözü ondanda duydum fakat benim napmam gerek engel olamıyorum boş zamanlarımız ortak olunca evlerde yakın olunca yarım saatte olsa görüşmek istiyoruz ikimizde :KK43:

annenin abes bir davranisini gormedim, ama actigin konuda 'annem niye böyle' diyorsun.
anlattigin seylerin hepsi abes halbuki. 21 yasinda gencecik bir kizsin. nekadar omrun olmuski uzuuun aramalar sonucu sonunda guvendigin sevdigin birini bulmussun. ne guzel tamam keyfini cikarin. ama yasinizi yasayin arkadas birazcikta.
o yuzden; sen niye boylesin?

annenin abes bir davranisini gormedim, ama actigin konuda 'annem niye böyle' diyorsun.
anlattigin seylerin hepsi abes halbuki. 21 yasinda gencecik bir kizsin. nekadar omrun olmuski uzuuun aramalar sonucu sonunda guvendigin sevdigin birini bulmussun. ne guzel tamam keyfini cikarin. ama yasinizi yasayin arkadas birazcikta.
o yuzden; sen niye boylesin?
dediğim gibi herkesin değer verdiği şeyler farklıdır aşkta bu dünyada beni çok mutlu eden şeylerden biri. aynı zamanda zayıf noktam. annem bundan korkuyor ama fazla takıp fazla kırıcı oluyor anlatmaya çalıştığım nokta buydu. dediğinize gelirsek; ben niye böyleyim. niyesini bilmem ama yaşıtlarıma bakınca, şükürler olsun ki böyleyim.

20li yaşlarda bir kiz gelmis burada fikir istiyor. Yine dalga gecer gibi cevaplar laf sokma cabalari baslamis.
Okudugum her konuda boyle yorum sahipleri var. Amaciniz ne gercekten merak ediyorum.
Bu sitede faydali yorumlardan cok can sıkıcı cümleler yer almaya başladı.
buranın amacından sapanlar onlar.. görmemezlikten gelmek gerekiyor maalesef. Ya da onları utandırmak..

anneniz aslında doğru söylüyor. ve bunları annenden başka kimse söylemezdi. dost acı söyler lafı var ya. annen icin geçerli. annen o kadar seviyor ki seni , uzulmeni istemior fazla baglanıp kaptırmanı da istemiyor.

anneniz aslında doğru söylüyor. ve bunları annenden başka kimse söylemezdi. dost acı söyler lafı var ya. annen icin geçerli. annen o kadar seviyor ki seni , uzulmeni istemior fazla baglanıp kaptırmanı da istemiyor.
doğrusunuz evet ama niye düşünmüyor düzgünce konuşayım anlatayım diye :KK43: yazarak tam anlatamıyorum bana davranış şeklini. genelde bağırarak konuşur zaten bunlarıda bağırarak söyledi üstümdeki etkisini tam anlatamıyorum maalesef.

bende anne olucam dua et erkek arkadaşına onay vermiş..biraz ağırdan al sende..hergün görüşülmez tabi

ben sahsen anne olsam kızım evde sürekli birinden bahsetse en ufak boşlukta buluşsa ki bunun evde msjlaşması konuşması var kızar bagırır cagırırım sanırım :KK70: birazcıkta annene vakit ayırsan sözlerine kulak veriyo gibi davransan? bakalım yine aynı mı olucak tavrı

doğrusunuz evet ama niye düşünmüyor düzgünce konuşayım anlatayım diye :KK43: yazarak tam anlatamıyorum bana davranış şeklini. genelde bağırarak konuşur zaten bunlarıda bağırarak söyledi üstümdeki etkisini tam anlatamıyorum maalesef.

belki anneniz anlatamadı doğru düzgün, o da öle bağırarak çözmeyi denemiş, biraz annenizle vakit geçirseniz her gun hergun erkek arkadaşınızla görüşmeseniz olmaz mı ? erkek arkadaşınızla vakit geçirdiğiniz icin annenize değer vermediğini düşünmüştür. o sinirle bağırmıştır. erkek arkadaşınız nasılsa bi yere gitmior , ama annen icin öyle deil. onunla evlenince ayrı kalacaksınız annenle. ki tek onemli olan bu deil. hayat erkek arkadaşınızdan ibaret deil. evlensenmiş olsan da yine deişmezdi bu durum. hayat erkek arkadaşınız, eşinizden ibaret deil.

ben sahsen anne olsam kızım evde sürekli birinden bahsetse en ufak boşlukta buluşsa ki bunun evde msjlaşması konuşması var kızar bagırır cagırırım sanırım :KK70: birazcıkta annene vakit ayırsan sözlerine kulak veriyo gibi davransan? bakalım yine aynı mı olucak tavrı

belki anneniz anlatamadı doğru düzgün, o da öle bağırarak çözmeyi denemiş, biraz annenizle vakit geçirseniz her gun hergun erkek arkadaşınızla görüşmeseniz olmaz mı ? erkek arkadaşınızla vakit geçirdiğiniz icin annenize değer vermediğini düşünmüştür. o sinirle bağırmıştır. erkek arkadaşınız nasılsa bi yere gitmior , ama annen icin öyle deil. onunla evlenince ayrı kalacaksınız annenle. ki tek onemli olan bu deil. hayat erkek arkadaşınızdan ibaret deil. evlensenmiş olsan da yine deişmezdi bu durum. hayat erkek arkadaşınız, eşinizden ibaret deil.

ben bu yönden pek düşünmemiştim aslında, teşekkür ediyorum sizlere. dedikleriniz aklımın bir köşesinde olacak. deneyeceğim..

Sizde bir gün anne olacaksınız. O zaman anlarsınız.Ama empati kurmanız yeterli. Üstelik önceden birşeyler olduğunu soylemissiniz. Sizi yine ayni hale gelmenizi istemiyordur.Hergün buluşmak abartı. Umarim ilerde başka konuyla gelmezsiniz. Ayrıca bu hayatta hiç kimse mükemmel değil..

Valla cnm ailesiyle öyle dertleri olan kişiler var ki senin ki yanında toz kalır,mesela ben ailemi 2 aydır görmüyorum,benimle küsler,sebepse sevdiğim kişiyle evlenmem,ama sana sunu soyleyeyim ki kalpkırma,onların yerını hiç birşey dolduramaz,:KK43:özleyip seslerini bile duyamamak inan bana çok kötü :KK42:

X