- 8 Kasım 2016
- 963
- 609
- 29
- Konu Sahibi lanadelmilav
hep böyleANnen hep bu tarzmıydı sana karşı ?
Yoksa nişan gerginliği mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep böyleANnen hep bu tarzmıydı sana karşı ?
Yoksa nişan gerginliği mi?
çok teşekkür ederim.. benimde gönlüm orda yapmamaktan yana..El içine karışmak olayını resmileştireceğiniz nişanınızı annenizin evinde yapmamalısınız.Nişanlınız ve ailesi konuları yazılı olarak yada sizin agzınızdan işittiler. Anneniz bir patavatsızlık olumsuzluk yaparsa bu nişanlınızın ailesiyle sınırlı kalmayıp nişanlınızın akrabalarınada yayılacak. hoş olmayacak. çok üzülürsünüz. bütçenizin el verdiği kadarıyla bir cafe pastahane lokal gibi bir yerde nişanınızı yapın derim ben. ilk intiba çokkkk önemlidir ve ardından mükemmeli bile yapsanız ilk nasıl göründüyse öyle hatırlanır. hırçın bir kadın anneniz anladığım kadarıyla. babanızın yanında yaşıyor olmanız belki babanıza duyduğu öfke belki babanız hakkında yaptığınız olumlu birkaç yorum onu bu tarz tepkileri yapmaya itiyordur. öfkeli gibi size. varsayım tabiki benimkiler.çünkü hayatınızı yaşantınızı bilemiyorum. olma olasılığını düşünüyorum. bu şartlarda nişanı o evde yapmamalısınız. hayırlı uğurlu bereketli mutlu bir ömür dilerim size hayat arkadaşınızla
altınlar dedende kalsın deden saklasın deme ben kendim saklamak istiyorum dedimAnnemi bu sefer çok kırdım derken nerede kırmışsınız ki?
Tam aksi anneniz nasıl hareketlerde böyle ya.
Dua edin de nişan günü, gününüzü bir şekilde bozmasın, ben o potansiyeli gördüm annenizde.
Bu arada hayırlı olsun, mutluluklar...
altınlar dedende kalsın deden saklasın deme ben kendim saklamak istiyorum dedim
o da babamında benimde senin altınlarında gözümüz yok dedi kırdım galiba
altınlar dedende kalsın deden saklasın deme ben kendim saklamak istiyorum dedim
o da babamında benimde senin altınlarında gözümüz yok dedi kırdım galiba
kırıcı buldu galiba tüm aileye anlatmış ağlaya ağlayaHayır senin dediğin doğru, neden deden veya annende kalsın ki?
kırıcı buldu galiba tüm aileye anlatmış ağlaya ağlaya
ananem ve teyzeme anlatmış ikiside çok üzülmüş ananem aradı beni
dedenin senin altınlarına ihtiyacı olmaz falan dedi
ne gerek varyani herkesi arayıp aramızdaki mevzuyu anlatıyorsun
evet sabah ananem aradı 1 saat konuştukYok artık gerçekten bunu da mı yaptı?
Ben olsam anne evinde nişan yapmazdım, çok riskli bir kadın bence anneniz.
Çok şaşkınım
ananem ve teyzem konusunda ne yapmalıyım peki?canım anne çok alıngan bunu artık biz bile biliyoruz, sen bir şey dememişsin üzülme ama alınganlık işte... yemek mevzusunda küsüp gitmesinden belliydi. orta yolu bulayım demiyor herkes beni hoş etsin diyor. annedir dediğim gibi suyuna git ama dolduruşa gelip nişanlınla aranı bozma.
evet sabah ananem aradı 1 saat konuştuk
teyzeme de anlatmış
amiinAllah yardımcın olsun gerçekten.
ananem ve teyzem konusunda ne yapmalıyım peki?
istemede o gün olacak..annene hak veriyorlar bu durumda tabii, öyle anlatınca onlar da şimdiden altınların peşine düştün gibi bir izlenim yaratmış. bir şey yapamacaksın aradıklarında söymeişsindir zaten. kim ne düşünmek istiyorsa düşünsün. sen işe mi gideceksin nişan hazırlıkları ile mi uğracaksın yoksa milletin nazını kahrını mı çekeceksin? şu an naz yapması gereken strese girmsi gereken sensin. ama neden nişan işine girdin ki madem durumlar böyle karışık, istemede yüzükleri taksaydınız olsaydı bitseydi.