Annem nisamlima karsi surekli dolduruyor

Parolterafarvele

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
184
182
23
34
Ailesini sevmiyor nişanlımın sevemediği çok huyu var ,neden bunu yapmıyorlar neden bunu almıyor gibi genellikle maddi sebepler , en küçük bir hatasında bunu bırak bundan birey olmaz diyor mesela, bile bile kendini yakıyorsun diyor surekli ,sonra da ben bisey demiyorum ne istiyorsan onu yap diyor,

Nişanlım bi tartışma küçük bir laf geçse aramızda anneme anlatamıyorum artık, çünkü objektif bakamiyor,
Nisamlima gelince Benim sinirli öfkeli hırslı ve bazen kaba halimi çekiyor, geçmişimle ilgili herhangi bir yerden vurmaz ,o daha önce biriyle birliktelik yaşamamışti,benim yaşadığımı biliyordu sorun eder diye düşündüm asla sorun etmedi. Bazen kararsız olur tartışma sonrası ayrılığa lafı getiririm, gelir konuşur üzülür ayrılmayı düşünme hallederiz öyle demek istemedim diye tatlı dille konuşur anlatır özür diler ,benim hatam olduğunda bile öfkelenmez bağırmaz susar kendi kabuğuna çekilir sakinlesir kırmaz beni, hemen hemen hwrgun sevdiğini söyler yanımda durur sevgisini. Belli eder ,

Çok mu mükemmel değil tabii ben de değilim ki ,kimse de değil zaten , ne peki kötü huyları var ama bana davranışı ve hareketi tutumu böyle olan birinin hataları da affedilmeyecek hatalar değil, telefonu her daim yanımda şifresini bilirim açarım girerim saklamaz biseyi ailesinin yanında da kibar nezaketli bana karşı,
Evet belki şimdi öyle evlenince değişir mi bilmem ..sanmam ama...

Doğum günümde çiçek aldı hediye almadı diye kızmistim, düğünde güzel taki al dedim diye laf söylemişti param y3tmeseydi evlenemezdim yani dedi , e ben de o annenin kızıyım ya ,kendimi haklı bulurum ,sonra üzülürüm annem gibi davrandığım için.

İçimdeki benle annem gibi olan ben sürekli tartışır.

Bir tarafım özür diler bir tarafım yapsın erkek yapacak mecbur der. Kafamdaki sesle mücadelem zaten zorken annem daha da zorlaştırır.

Senin bunla işin zor herseyi sen öğreteceksin, sen bunların arasında ezileceksinr, şimdiden seni avuçlarına aldılar, bayramda aileyi ziyareti gezdim diye bu lafları saydırdı..

Annem Hep mi haksız, yok tabiki haklı olduğu yerlerde var ama biz onları çözüp yola devam ediyoruz eşimle, annemin takındığı tavır asla değişmiyor.
Eşimin yüzüne karşı çok tatlı dillidir ama arkasından herseye saldırır.

Ben kimyagerim nismaljm otomotiv sektöründe çalışıyor ikimizde 33 yasindayiz. Nisamlim çok çalışkan işsiz kalmadı hiç
Gerekirse sen çalışma rahat et der çok kazanmasa bile beni mecbur etmez .
Annem bunları da biliyor ama iyi taraflarını söylediğimde onu herkes yapıyor tabiki öyle diyecek yok bir de demesin yapmasın, diyor

Yoruldum ..bezdim .işin kötü tarafı etkileniyorum .ben o annenin kızıyım değerlerim çok da farklı değildi değiştirdim ama iç mücadelemde annem bütün suyu tersine çeviriyor kendime verdiğim emeklerim boşa gidiyor
.

Bilmiyorum anlatabildim mi

Ben bu maddi konuların bu kadar konuşulup “düğünde güzel takı al” veya “erkek tabi yapacak mecbur“ gibi söylemleri çok utanç verici buluyorum. Hemcinslerim nasıl bunları kendine yakıştırıyor anlam veremiyorum. Altın karşılığında evleniliyor sanki artık, evlilik değil ticaret resmen.

Çalışıyor alsın, insan sevdiği için biriktirir alır, (iç sesim.)
Haklısın dış sesim

mutlu değilsin böyle bir ilişkide ilerde daha çok sorunlar yaşıcaksın istediğin iişki tarzı bu değil sen güçlü bir karakter arıyorsun sevgilin gibi birini değil

mutlu değilsin böyle bir ilişkide ilerde daha çok sorunlar yaşıcaksın istediğin iişki tarzı bu değil sen güçlü bir karakter arıyorsun sevgilin gibi birini değil
Güçlü bir karakter ne demek bana güçlü geliyordu ,baskinlik mi kurmalı bu kadar naif olmamalı mı sizce benim karakterim o mu uygun

Siz kendinize böyle baskıyla hediye aldırıp, düğünde güzel takı aldırırken maddi manevi sevgilinize destek oluyor musunuz?

Siz ona ne hediye alıyorsunuz, süpriz napıyorsunuz mesela?

Hiçbir iliskime annem onay vermiyor tanıdığı herk3ste bir sorun sıkıntı var , burada nisamlimi
Güçlü bir karakter ne demek bana güçlü geliyordu ,baskinlik mi kurmalı bu kadar naif olmamalı mı sizce benim karakterim o mu uygun
Buarada onunla mutluyum , seviyorum kaybetmekten aşırı korkarım. Ama benim karakterim yeterince oturmadı bence .hislerimin tekduzeligi yok inip çıkıyor surekli annem yuzunden

maddi olarak güçlü ve ilişki tecrübesi olan biri düğünde altın tak bari dediğinizde onun yerinde olsam tekrar gözden geçirelimmi dedim yada ayrılmak istediğinizde hiç çizgisi olmayan biri gibi geldi

sende güçlü bir karakter değilsin arkasında dengesini bulamayacağın bir ilişki yaşıyorsun

33 yaşında olduğunuza emin misiniz?

maddi olarak güçlü ve ilişki tecrübesi olan biri düğünde altın tak bari dediğinizde onun yerinde olsam tekrar gözden geçirelimmi dedim yada ayrılmak istediğinizde hiç çizgisi olmayan biri gibi geldi
Evet başka erkek olsa gider sinirlenir hemen Trip atar . Belki ciddi soylemedigimi anlıyor yada anlamak istemiyor

şaka gibisiniz gerçekten. asla 33 yaşında gibi davranmıyor ve düşünmüyorsunuz.
Evet ben çocuk gibiyim o ise olgun davranıyor, söylüyor kırmiyor ayrılmak istediğimde elimi tutarak neden böyle davranıyorsun hemen ayrılığa getiriyorsun diyip tatlı tatlı konuşur, beni bırakmıyor eğitiyor sevgisiyle ,böyle birini kiriyorum basit sebeplerden işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…