Inanilmaz bir sey degilmi bir anne nasil boyle olur. Ama oluyorlar "narsisizm kisilik bozuklugunu" bilirsiniz mutlaka. Sanki benim annemden bahsediyorsunuz. O yuzden konunuzu okur okumaz annenizin narsist oldugunu dusundum hele ki bu yazdiginiz ile hic suphem kalmadi. Bir yerde okumustum narsist anneler cocuklarini cocuklari gibi goremezlermis, arkadas gibi gorurlermis. Insan kullanma konusundada cok "basarililar". O yuzdende surekli kendi derdini anlatip bizim derdimizi onemsemiyorlar.Beni kızı olarak değilde derdi olduğunda anlatacağı biri olarak gördüğünü düşünüyorum. Ama benim derdim olduğunda hiç ilgilenmiyor, buraya başlık açmamdan anlaşılıyordur ne yazık ki
Size böyle davranmasi tamamen kendi kisilik yapisiyla alakali. Beklenti icine girmemeye calisin. Onlar böyle yani sanki vicdan, merhamet duygulari pek yok denecek "varliklar". En azından benim gözümde boyle narsistler.
Kabul edin, beklenti icinde olabileceginiz bir insan yok karsinizda. Böylelikle daha az üzüleceksiniz. Gecmis olsun sizede.