• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem mi olmali sevgilim mi?

golgedekikiz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
80
41
18
Hanimlar merhaba,

Onumuzdeki hafta icinde bir operasyon gecirecegim. Annem de sevgilim de benimle hastaneye (ve sonrasinda eve) gelmek istiyorlar ama ikisi ayni anda hastanede olmak istemiyor, benim de hak verdigim sebeplerden oturu.

Anneme "sen gelme" dersem anlayis gosterecektir ama icten ice kirilir diye endiseleniyorum. Sevgilim yanimda olup destek vermek istiyor, ona "sen gelme" dersem olayin cok disinda birakmis gibi olacagim. Ikisi de gelse, ortam cok hos olmayacak, e karsilasmama ihtimalleri de yok.

Ikisini de uzmek veya kirmak istemiyorum ama birini cagirmam lazım, sizce hangisine gel demem daha iyi olur?

Annem!Kocam olsa yine annem derdim kocamı çok seviyorum kocamın kalbi kırılsa gönlünü alırım ama anneme kıyamam

Operasyona girecek olan sensin seni neden böyle arada bırakıyorlar? Bir de bunun stresini yaşıyosun durduk yere. İkiside gelsin birbirlerinden hoşlanmıyorlarsa konuşmasınlar.

İlla ki bir tercih yapacaksan annen olmalı derim. Anneler hayatımızda hep baki. Kırmamak,gücendirmemek lazım.

Ameliyattan sonra en muhtaç halimde annemin olmasını isterim. Aslında sevgilimde gelsin isterim. Eğer beni böyle arada bırakırlarsa da çok üzülürdüm herhalde.

İyi de kardeşim bu tip durumlarda insanın en yakını ve bir bayan gelmeli.Her an farklı bir durum gelişir . Hoş olmaz .Bir de siz bu sevgili işlerini fazla abartıyorsunuz .Gelmeyiversin hastaneye .Tlf görüşün. Herkes yerini bilsin.

Yav annen gelmeyecek de kim gelecek, sevgili falan hikaye.

Annene gel demelisin sevgilin anlayisla karsilamali

Annem!Kocam olsa yine annem derdim kocamı çok seviyorum kocamın kalbi kırılsa gönlünü alırım ama anneme kıyamam

Kocan olsa neyse de..sevgılının ne işi var annen varken..

Operasyona girecek olan sensin seni neden böyle arada bırakıyorlar? Bir de bunun stresini yaşıyosun durduk yere. İkiside gelsin birbirlerinden hoşlanmıyorlarsa konuşmasınlar.

İlla ki bir tercih yapacaksan annen olmalı derim. Anneler hayatımızda hep baki. Kırmamak,gücendirmemek lazım.

tabiki de anne yani ...

Kesinlikle annen canim.. Bence ikinci bi kere dusunmene gerek yok.. Annene gelme dersen sen uzulme diye tamam der ama inan cok kirilir cok uzulur ve sevgili icin anneni uzmeye degmez

yanlış anlama ama narkoz yiyeceksin ölüm var kalım var, yanında olmak annenin hakkı, sevgilide kim oluyo, anne varken.

Tabii ki annen ya düşünmek bile lüzumsuz.

Sevgili delisi kadinlardan degilim, normal sartlarda "tabii ki annem olacak, hicbir adam icin anneme gelme demem" derdim ama su an normal sartlarda degilim. O yuzden cok tereddutteyim.
Tesekkur ederim hepinize.

Müsaitse bir arkadaşımı çağırırdım onlar yerine, ikisi de olmaz bence.
Yok, bir arkadasimi cagirmam. Tesekkurler ama.

Back
X