• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem, Kayınpederim ve Korkum

İlk öğrendiğimizde garipsemeniz normal ama evlenmeye karar verirlerse kabul etmek, saygı duymak zorundasınız.
Herkes sınırını bilirse bir sorun olmaz.
Mesajlarda eşimle tartissam bu annemle, kayinpederime yansır demişsiniz, neden yansısın? Aralarındaki ilişkiden bağımsız bu zaten. Evinizdeki tartışmayı kimsenin bilmesine gerek yok. Çok telaşlı olmanızda sizin sınır konusunda sorun yaşayacak olmanız etkili diye düşündüm.

42 yaşında, 24 yaşında kızı olan bir anne bunları sizden önce düşünmüştür merak etmeyin. koskoca kadının mesajlarını okumak da saygısızlığın daniskası. bu yaşına kadar seni tek başına büyütmüş bir anne seni senden çok düşünür merak etme. sorun neee sizi mutsuz eden neee? minicik yaşın var, evlenmişsin, türlü türlü huyun var. annen senden daha çok hakediyor mutlu olmayı bence. sen aşkı bir daha bulabilmek için çok gençsin anneni rahat bırak. hatta siz annenleri huzursuz etmeyin de. yeter...

Ben okurken neden bilmem çok hoşuma gitti gizli saklı buluşmalar, kaçamaklar, fingirdeşmeler.😊 kim bilir nasıl heyecanlı ve mutlular. Kötüyü düşünmek yerine evliliklerinizin daha sağlam olma ihtimali de yüksek öyle bakın derim.

Yaslari tutuyor birinin karisi gitmis otekinin kocasi bu kadar denk gelmeside normal degil. Bunlarin aglarini kader örmüş 😆karismayin ya amannn evlensinler ben boyle seylere hic karsi degilim kardes kardesle evlenmedigi surece yada ne bilim evli insanlarin birbirleriyle olmadigi surece bekar olan herkes birbiriyle evlenebilir hic karismam valla bu islere😃 gecen amcamin kizi dayimin ogluna aşık olmus karsilikliymis aileler birbirine girdi bir terk ben evlensinler iste ne olmus dedim annem gevsek diyor bana.uc gunluk dunyada bunlar benim en son derdim olur kafaya takacak😂

Eeee çocukları olursa ne olacak ikinizin ortak kardeşi olacak ayyy çok saçma değil mi ya.

Bu arada annenize sordunuz mu bu durumlarını bildiğinizi? Sorduysaniz ne tepki verdi?

Akışına bırakın belki daha iyi olur. Torunlar açısından falan da iyi olur belki :)

Eeee çocukları olursa ne olacak ikinizin ortak kardeşi olacak ayyy çok saçma değil mi ya.

Bu arada annenize sordunuz mu bu durumlarını bildiğinizi? Sorduysaniz ne tepki verdi?
Yasak elmada vardı ya. Enderun oğlu ile halitin kızı evleniyordu arada erim de ortak kardeşti

Kendinizi onların yerine koyun. Ömür geçiyor, mutlu birer evliliginiz olmamış, şimdi birini sevmissiniz ama sizin aileler iç içe girmiş olacak diye olumsuz bakılıyor. Hayati kaçırmak ister misiniz sırf bu sebeple. Insnain gönlü varsa hepsi boş gelir. Belki düşündüğünüz gibi olumsuz şeyler olmayacak . Belki de olacak ama siz de ona göre çok içine girmemenizi öneririm ilişkilerinin. Yani iletisiminix nasıl annenizle bilmiyorum ama iki amca teyze komşu gibi düşünün. Fazla içinde olmayın ilişkilerinin. Muhtemelen de sizi takmayacaklar zaten .Ben ayrıca helal olduktan sonra bu ilsiki durumunda gariplik olduğunu düşünmüyorum. Sadece çok yaygın değil

Bizdede var böyle bir evlilik
Hiç bir sorun olmadı
Hatta aynı evde yaşadılar, şu an kadının kızı 58 yıldır evli
Halâ anne onlarla birlikte yaşıyor, baba vefat etti

Sorun olmaz neden olsun ki. Sadece sizin çocuğunuz olursa karmaşa yaşar. Birde İkisi de genç. Çocukları olursa eşinizle ortak kardeşiniz olacak. Biraz tuhaf olacak
Çocuk da yapmasınlar bir zahmet çocuklarina saygı duysunlar ya 🥲

Başka adam kadın mı kalmadı ya😅çok tuhaf bir durum olacak yani sanki üvey kardeşler evlenmiş gibi tövbe tövbe.

Back