• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem, Kayınpederim ve Korkum

Konuya yorum yazacaktım ama şu üyenin açıklama çabalarına kayıtsız kalamadım az yardım edeyim 😂
Yorumlarda bir üye demiş ki, kardeş olmadıkları sürece herkes evlenbilir, hatta geçen bizim ailede kuzenler evlenmek istedi ben destekledim.
Shadylady'de ona cevap olarak, bu kadar rahat olmayın, akraba evliliklerinde olan çocuklara oluyor dedi. Dünür konusu için değil.
Yorumu başa tutturun 😂
Teşekkür ederim🙏

Ben yadirgamadim aşk bu💗💗hemde ikinci bahar . İkiside yeterince acı ve yalnızlık çekmiş mutlu olsunlar ne var bunda . Sizin ve kocanizin hiçbir akrabalık bağı yok dolayısıyla buyuklerin de evlenmesinde sorun yok bence . Anadolu'da böyle çok evlilik var çiftler ikinci evliliklerini yapiyor ve ilk evlilikten olan çocukları aşık olup evleniyor falan . Evet ilk duyunca biraz tuhaf ama bilemedim yaa mutlu olsunlar☺️kaldı ki yaşları çok ama çok genç millet o yaşta ilk evliliginin ilk birkaç senesini kutluyor . Bence onlar sizden daha güzel sınır çizer ve içiçe geçmeye müsade etmez çünkü zaten birbirlerini geç bulmuşlar . Doya doya yaşarlar. Hiç tasalanmayin🦚🦚

Akraba evliliğine aşırı karşıyım da onlar akraba olmuyor ki.
Ya cidden alıntıladım ya mesajı onu bir okusanız orada arkdaşa diyor ki kardeşler hariç herkes evlensin sorun yok bence diyor yani konuya yapmadım o yorumu arkadaşa yaptım.buda sondu dahada açıklamam yahu milletin derdi beni gerdi😂

Öncelikle konu sahibi, annenin yaşından dolayı senin çok genç olduğunu tahmin ediyorum ki öyle de zaten. Yaşına göre oldukça olgun, oturmuş fikirli ve kendini harikulade ifade eden bir insansın 😍✍🏻
Sorununa gelecek olursak, ikisi de yetişkin bireyler en güzeli onların açıklamasını bekleyip duruma göre konuşmak.
Esasında dünürler normalde birbirlerinden asla haz almazlar bu bir gerçek, demek ki gerçekten ikisininde hoş huyları ve ortak paylaştıkları çok şey var. Hepinizin hakkında güzeli, hayırlısı ne ise o olsun 💖

Ben büyük konuşmak istemiyorum ama sizin kadar rahat olamam resmen kayınpeder annenize göz koymuş demekki kayınpedere guvenipte aynı ortamda kalmak dahi istemem

Ben büyük konuşmak istemiyorum ama sizin kadar rahat olamam resmen kayınpeder annenize göz koymuş demekki kayınpedere guvenipte aynı ortamda kalmak dahi istemem
Annesi de kayınpedere göz koymuş zaten :) Belli ki karşılıklı bir durum var, neden sapık gibi aynı ortamda kalmak istemesin ki?

Bilemiyorum ama ikiside güvensiz yani insan gelinin annesine o gözle bakmaz yaa
Niye bakmasın yahu ne engel var. İkisi de evli değil akraba değil yıllardır arkadaş değil ki ay o gözle bakmasın.

Zaten adam belki başta o gözle bakmıyordu. Zamanla aynı ortamda buluna buluna birbirlerine uygun olduklarını anladılar.

Öncelikle konu sahibi, annenin yaşından dolayı senin çok genç olduğunu tahmin ediyorum ki öyle de zaten. Yaşına göre oldukça olgun, oturmuş fikirli ve kendini harikulade ifade eden bir insansın 😍✍🏻
Sorununa gelecek olursak, ikisi de yetişkin bireyler en güzeli onların açıklamasını bekleyip duruma göre konuşmak.
Esasında dünürler normalde birbirlerinden asla haz almazlar bu bir gerçek, demek ki gerçekten ikisininde hoş huyları ve ortak paylaştıkları çok şey var. Hepinizin hakkında güzeli, hayırlısı ne ise o olsun 💖
Canım yorumunu yeni farkettim.Hem iltifatların hem güzel dileklerin için çok teşekkürler😘😘İkiside benzer hayat şartlarını yaşamış insanlar evliliklerinde benzer zorluklar çekmişler.Bu yaşantıların ortak noktalarını artırdığını düşünüyorum.Dün kayınpederim aradı bu pazar için müsait olup olmadığımızı sordu.Ve pikniğe davet etti.Anneminde geleceğini söyledi.Muhtemelen açıklayacaklar.İkisininde mutlu olmasını çok istiyorum.Fakat belirttiğim gibi korkularım var.Evlilikler çok fazla birbirine karışacak.Sınırların net belli olması için, iki ilişkiden birinde problem olursa diğerine yansımasın diye profesyonel desteği şart koşmak en iyisi gibi geliyor.Bu onları başta üzücektir, onlara güvenmediğimi düşüneceklerdir fakat terapi başlayınca haklı olduğumu anlayacaklarını umuyorum.İnşallah seninde çok güzel bir hayatın olur, herhangi bir problemin varsa en kısa sürede senin için en hayırlı olacak şekilde çözülür😇😇

Canım yorumunu yeni farkettim.Hem iltifatların hem güzel dileklerin için çok teşekkürler😘😘İkiside benzer hayat şartlarını yaşamış insanlar evliliklerinde benzer zorluklar çekmişler.Bu yaşantıların ortak noktalarını artırdığını düşünüyorum.Dün kayınpederim aradı bu pazar için müsait olup olmadığımızı sordu.Ve pikniğe davet etti.Anneminde geleceğini söyledi.Muhtemelen açıklayacaklar.İkisininde mutlu olmasını çok istiyorum.Fakat belirttiğim gibi korkularım var.Evlilikler çok fazla birbirine karışacak.Sınırların net belli olması için, iki ilişkiden birinde problem olursa diğerine yansımasın diye profesyonel desteği şart koşmak en iyisi gibi geliyor.Bu onları başta üzücektir, onlara güvenmediğimi düşüneceklerdir fakat terapi başlayınca haklı olduğumu anlayacaklarını umuyorum.İnşallah seninde çok güzel bir hayatın olur, herhangi bir problemin varsa en kısa sürede senin için en hayırlı olacak şekilde çözülür😇😇
Neler oldu acaba? Merak ettim, açıkladılar mı?

Merhaba, konunun üzerinden biraz geçmiş ama son durum nedir merak ettim. Size açıkladılar mı durumu?

Neler oldu acaba? Merak ettim, açıkladılar mı?
Açıkladılar piknikte.Dediğim gibi yaptım,profesyonel desteği şart koştum.Başta bozuldular ancak eşimde beni destekleyince kabul etmek zorunda kaldılar.Seanslara başlayınca iyi olduğunu onlarda anladı.Şu anda hem onların hem bizim çift terapilerimiz devam ediyor ayrı ayrı 1 seans kaldı.Daha sonra 2 seans hem biz hem onlar ortak terapi olacak.
Ben buraya yazmayı unutmuşum üzgünüm☹☹

Açıkladılar piknikte.Dediğim gibi yaptım,profesyonel desteği şart koştum.Başta bozuldular ancak eşimde beni destekleyince kabul etmek zorunda kaldılar.Seanslara başlayınca iyi olduğunu onlarda anladı.Şu anda hem onların hem bizim çift terapilerimiz devam ediyor ayrı ayrı 1 seans kaldı.Daha sonra 2 seans hem biz hem onlar ortak terapi olacak.
Ne güzel düşünmüşsünüz uygulamışsınız, sevindim sizin adınıza🙏

Hakkınızda hayırlısı olsun. Profesyonel destek almanız cidden çok mantıklı.

Çok güzel olmuş hepiniz için en iyisi olsun..

Back