Konuşulmuyor kendisiyle. Bana karşı hep sert bir kadın. Cesaret edemedim ne yalan söyleyeyim.Kardeşiniz kuccukken kendiside biraz dinlenebilmek icin size baya bir sorumluluk vermis.zamanla kardesiniz size daha cok baglandikca kendi anne statüsünün yıkıldığını dusunmeye baslamis olabilir.
Kiskanmak degil de kendi sözünün gecmeyecegini bir anne olarak bir agriliginin olmayacagini dusunerek korkmus olabilir.
Kendisiyle konustunuz mu bunu hic?
Belkide konussaniz uzuldugunuzu anlatsaniz bu tavirlarindan biraz vazgecer.belkide farkinda bile degil sizi uzdugunun..Konuşulmuyor kendisiyle. Bana karşı hep sert bir kadın. Cesaret edemedim ne yalan söyleyeyim.
Hayır hiçbir şey önemli değil benim için ama o çocukcağız eskisi kadar bana yaklaşmıyor ya işte bu beni gerçekten uzaklara baktırıyor. Anlayacağını düşünsem inanın şu an konuşurum ama beni pis şeyler düşünmekle suçlayacakBelkide konussaniz uzuldugunuzu anlatsaniz bu tavirlarindan biraz vazgecer.belkide farkinda bile degil sizi uzdugunun..
Konuşurken suçlayarak konuşmayın. Yoksa savunmaya geçip sizi haksız duruma düşürür.Hayır hiçbir şey önemli değil benim için ama o çocukcağız eskisi kadar bana yaklaşmıyor ya işte bu beni gerçekten uzaklara baktırıyor. Anlayacağını düşünsem inanın şu an konuşurum ama beni pis şeyler düşünmekle suçlayacakThebalrog
Açıkçası yakın zaman içerisinde annemle bu konu hakkında konuşmak gibi bir düşüncem yok çünkü aramız oldukça kötü seyrediyor. Merak ettiğim anlattıklarımdan yola çıkarak düşündüğüm gibi bir şeyin olup olmadığı.Konuşurken suçlayarak konuşmayın. Yoksa savunmaya geçip sizi haksız duruma düşürür.
Evet. Aynı anne ve babanın çocuklarıyız.Anneniz bir destek.alsin cok zarar veriyor kardesinize
Siz biyolojik kizi misiniz?
Çok teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşünceleriniz için :) Annem bayağı tuhaf biri, anlaşılmaz bir insan çoğu zaman. Neyi neden yaptığını anlamak zor. Umarım sadece paniklediği içindir. Diğer türlüsü beni çok üzer. Çünkü kardeşimi yaşayan tüm insanlardan daha fazla seviyorum.Annen ne kadar sansli oldugunu bilmiyor bence.. senin gibi bir kizim olsa hem cok iyi yetistirmisim diye iftihar eder hem de iki tane daha dogururdumannen, annelik kontrolunun elinden gidecegini dusunup paniklemis belli ki.. birak biraz sorumlulugu, mesela gece aglarsa git uyandir.. bakalim bunalinca ne yapacak..
Cok enteresan gercektenEvet. Aynı anne ve babanın çocuklarıyız.
Değil mi? Normal değil. İnanın gece düşünmekten uyuyamadım. Puzzle gibi birleşti düşündükçe. Mesela şu an teyzemlerdeler ne zaman geleceksiniz diye aradım, bir saate döneriz dedi. Kardeşimi verir misin telefona sesini duyayım dedim, uzakta şu an dedi. Tam o an ablam mı o anne dedi ve gayet yanındaydı.Annenizin yaratmaya çalıştığı algılar normal değil bence...
Doğum sonrası depresyondan çıkamamış diycem ama üstünden epey geçmiş...
Açıkça konuşun annenizle...
‘O benim kardeşim,neden aramızda mesafeler oluşmasına sebep oluyorsun’ deyin.
Babamla hiçbir şekilde samimiyetimiz yok. Çok uzağız ve babamı tanımlamak gerekirse annemden x1000 kat daha enteresan bir insan.Cok enteresan gercekten
Babanizla konusun , o annenizr anlatsin hata yaptigini
UzuldumBabamla hiçbir şekilde samimiyetimiz yok. Çok uzağız ve babamı tanımlamak gerekirse annemden x1000 kat daha enteresan bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?