annemde zaten nodül vardı 4 yıl önce biyopsi yapılmıştı temiz çıkmıştı. hatta yine de ameliyat ol riskten kurtul demişlerdi ama annem olmamıştı. şimdi büyüdüğü için yapılan biyopside de sonuç kötü çıktı. bence en kısa sürede biyopsinizi olun ve sonucuna göre hareket edin. allah korusun sizde de kötü bir şey çıkarsa ah vah fayda etmiyor.Canim Allah acil şifalar versin annene olan hassasiyetini daha iyi anlıyorum bende onu kaybetmekten çok korkar endiselenirdim inşallah kurtulur ama bi akrabam yıllardır tiroid kanseri tam atlatamasada tedaviyle iyi durumda.. yani bu diğer kanserler kadar değil inşallah annen iyileşir .. nasıl farjettiniz önceden beri nodül vermiydi yoksa birden çıktı ve biyopsiylemi anlaşıldı.. bende de iki senedir nodül var küçük olduğu için biyopsi yapmadılar şimdi büyüdü ama gitmeye korkuyorum
rabbim annenize de şifa versin inşallah diyalize vs ihtiyaç kalmaz rabbim şafi ismi ile şifasını versin amin. sizler de bizim için dua edin anneciğim sağlığına kavuşsunÇok dua edin Allahtan acil şifalar diliyorum annenize benim annem de de böbrek yetmezliği var her an öyle Korkuyorum ki acaba diyalize mi girer diye Rabbim annelerimizi bize bağışlasın.. ilk duyunca insan çok kötü oluyor ama sonra alışıyor.. hep iyi şeyler deyin annenize moral çok önemli moralini yüksek tutun atlatacagina inandırin iyi haberlerinizi bekliyoruz
Allah razı olsun canım dualarında anneciğimi de unutmaÇok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
İnsAllah canımm çok dua edeceğim ama güçlü ol annene moral ver çok basitmis anne de atlatan çok insan varmış de güzel haberlerini bekliyorum..rabbim annenize de şifa versin inşallah diyalize vs ihtiyaç kalmaz rabbim şafi ismi ile şifasını versin amin. sizler de bizim için dua edin anneciğim sağlığına kavuşsun
Zaten iyi huylu nodulde bile yüzde 4 kanser varmış büyüdükçe ilerledi demekki.. erken teşhis her zaman çok önemli sağolun inşallah rabbim acil şifalar versin ve bir an once sağlığina kavussun anneniz.. bende takibe alcam kendimiannemde zaten nodül vardı 4 yıl önce biyopsi yapılmıştı temiz çıkmıştı. hatta yine de ameliyat ol riskten kurtul demişlerdi ama annem olmamıştı. şimdi büyüdüğü için yapılan biyopside de sonuç kötü çıktı. bence en kısa sürede biyopsinizi olun ve sonucuna göre hareket edin. allah korusun sizde de kötü bir şey çıkarsa ah vah fayda etmiyor.
söylüyorum söylemez olur muyum ama ben de kalben inanamıyorum hala şoktayım.. inşallah buraya güzel şeyler yazabilirimİnsAllah canımm çok dua edeceğim ama güçlü ol annene moral ver çok basitmis anne de atlatan çok insan varmış de güzel haberlerini bekliyorum..
Kaç cm di boyutlarıannemde zaten nodül vardı 4 yıl önce biyopsi yapılmıştı temiz çıkmıştı. hatta yine de ameliyat ol riskten kurtul demişlerdi ama annem olmamıştı. şimdi büyüdüğü için yapılan biyopside de sonuç kötü çıktı. bence en kısa sürede biyopsinizi olun ve sonucuna göre hareket edin. allah korusun sizde de kötü bir şey çıkarsa ah vah fayda etmiyor.
3buçuk cm canımKaç cm di boyutları
Bnmde en son 1 buçuk 2 cm şimdi hamileyim de gideyim bakayım nolcak3buçuk cm canım
muhakkak gidin aksatmayınBnmde en son 1 buçuk 2 cm şimdi hamileyim de gideyim bakayım nolcak
Allahım Şafi adıyla şifa versin inşallahmerhabalar konuyu nereye açacağımı bilmeden açtım eğer yanlışsa doğru yere taşır mısınız.
iki gündür o kadar kötüyüz ki evde tam bir matem havası var. annemin patoloji sonucunda troid bezlerinde papiller kanser bulunduğu yazıyor. hem sağ hem solda bulunan nodüllerin ikisinde de papiller ca bulunuyor. sağ tarafında olan daha büyük ve papiller kanserin bir alt tipi olan tall cell tipi de mevcut. tall cellde uzak organlara sıçrama ve ölüm oranı daha yüksek olduğunu okudum. annem daha 49 yaşında. yarın randevumuz var doktora gideceğiz ameliyat diyecek büyük ihtimalle.
sizlerin arasında bu hastalığa yakalanıp şu an sağlıklı olanlar varsa bana destek olabilirmi acaba ne olur korkularım var bu ameliyat süreci ve sonraki iyot tedavisi süreci nasıl geçecek annem çok hassas en ufak şeye üzülür kafasına takar. nasıl kaldıracak bilmiyorum. dua edin annem için yalvarırım daha küçücük bir kardesim var
Allah daha hızla iyileştirsin babanızı inşaallah. benim anneme de şifa versinTroid diğer türler arasında kolay bir tür sayılabilir. (uzmanlara göre) babama mide kanseri tanısı kondu. Önce kemoterapi ile küçüldü tümoru sonra ameliyat oldu. Hastaneden yeni cıktı hatta. Durumu iyiye gidiyor. Doktorunuzu cok ii secin. Hem üniversite hastanesine hem de Baska bir profesör görsün. Onun dısında beslenmeye dikkat ediceksiniz zaten ekstra bişi önermiyorum cünkü her vücut farklı olabilir. Çok çok gecmiş olsun, bizde böle sasıp kalmıstık. Şimdi durumu benimsedik ve savastık acıkcası.
Bende ilk öğrendiğimde çaresizlik ten kafamı duvarlara vurdum bakabilirsin buraya konu bile açtım annem ölürse naparim diye insan alışıyor alıştıkça da daha güçlü oluyor zaman ver kendine evham yapma kesinlikle ben inanır mısın yara döktüm üzerine anneme de sürekli korkumu yansıttım daha beter oldu şükürler olsun şimdi iyi.. sakin ol ya daha kötüsü olsaydı iyi olacak annen benim çevremde çok insan var daha kötü kanser çeşitlerini atlatmış su an çok sağlıklı insanlar ..söylüyorum söylemez olur muyum ama ben de kalben inanamıyorum hala şoktayım.. inşallah buraya güzel şeyler yazabilirim
sizin annenizin nesivardı?Bende ilk öğrendiğimde çaresizlik ten kafamı duvarlara vurdum bakabilirsin buraya konu bile açtım annem ölürse naparim diye insan alışıyor alıştıkça da daha güçlü oluyor zaman ver kendine evham yapma kesinlikle ben inanır mısın yara döktüm üzerine anneme de sürekli korkumu yansıttım daha beter oldu şükürler olsun şimdi iyi.. sakin ol ya daha kötüsü olsaydı iyi olacak annen benim çevremde çok insan var daha kötü kanser çeşitlerini atlatmış su an çok sağlıklı insanlar ..
Söylemiştim ya canım kby kronik böbrek yetmezliği tanısı kondusizin annenizin nesivardı?
kusura bakma canım siteyi tam bilemiyorum karıştırdım herhalde. doğru söylüyosun bakmasam daha iyi ama ben de hep bakarm işte duramamSöylemiştim ya canım kby kronik böbrek yetmezliği tanısı konduGoogle kesinlikle bakma oraya sürekli bakıp okuyordum işte günde bilmem kaç tane böbrek hastası ölüyor diye kesinlikle hiç bakma daha kötü ediyor insanı