annem kansermiş...

annemde zaten nodül vardı 4 yıl önce biyopsi yapılmıştı temiz çıkmıştı. hatta yine de ameliyat ol riskten kurtul demişlerdi ama annem olmamıştı. şimdi büyüdüğü için yapılan biyopside de sonuç kötü çıktı. bence en kısa sürede biyopsinizi olun ve sonucuna göre hareket edin. allah korusun sizde de kötü bir şey çıkarsa ah vah fayda etmiyor.

Çok dua edin Allahtan acil şifalar diliyorum annenize benim annem de de böbrek yetmezliği var her an öyle Korkuyorum ki acaba diyalize mi girer diye Rabbim annelerimizi bize bağışlasın.. ilk duyunca insan çok kötü oluyor ama sonra alışıyor.. hep iyi şeyler deyin annenize moral çok önemli moralini yüksek tutun atlatacagina inandırin iyi haberlerinizi bekliyoruz

rabbim annenize de şifa versin inşallah diyalize vs ihtiyaç kalmaz rabbim şafi ismi ile şifasını versin amin. sizler de bizim için dua edin anneciğim sağlığına kavuşsun

rabbim annenize de şifa versin inşallah diyalize vs ihtiyaç kalmaz rabbim şafi ismi ile şifasını versin amin. sizler de bizim için dua edin anneciğim sağlığına kavuşsun
İnsAllah canımm çok dua edeceğim ama güçlü ol annene moral ver çok basitmis anne de atlatan çok insan varmış de güzel haberlerini bekliyorum..

Zaten iyi huylu nodulde bile yüzde 4 kanser varmış büyüdükçe ilerledi demekki.. erken teşhis her zaman çok önemli sağolun inşallah rabbim acil şifalar versin ve bir an once sağlığina kavussun anneniz.. bende takibe alcam kendimi

İnsAllah canımm çok dua edeceğim ama güçlü ol annene moral ver çok basitmis anne de atlatan çok insan varmış de güzel haberlerini bekliyorum..
söylüyorum söylemez olur muyum ama ben de kalben inanamıyorum hala şoktayım.. inşallah buraya güzel şeyler yazabilirim

Kaç cm di boyutları

Troid diğer türler arasında kolay bir tür sayılabilir. (uzmanlara göre) babama mide kanseri tanısı kondu. Önce kemoterapi ile küçüldü tümoru sonra ameliyat oldu. Hastaneden yeni cıktı hatta. Durumu iyiye gidiyor. Doktorunuzu cok ii secin. Hem üniversite hastanesine hem de Baska bir profesör görsün. Onun dısında beslenmeye dikkat ediceksiniz zaten ekstra bişi önermiyorum cünkü her vücut farklı olabilir. Çok çok gecmiş olsun, bizde böle sasıp kalmıstık. Şimdi durumu benimsedik ve savastık acıkcası.

Allahım Şafi adıyla şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir sağlığına kavuşur inşallah

Canım tiroid kanseri tedavi edilebilen bir kanser turu.. arzum onan da tedavi olup atlatmıştı şuan gayet iyi korkmayın allah acil şifalar versin şafi ismiyle ins

Allah daha hızla iyileştirsin babanızı inşaallah. benim anneme de şifa versin

söylüyorum söylemez olur muyum ama ben de kalben inanamıyorum hala şoktayım.. inşallah buraya güzel şeyler yazabilirim
Bende ilk öğrendiğimde çaresizlik ten kafamı duvarlara vurdum bakabilirsin buraya konu bile açtım annem ölürse naparim diye insan alışıyor alıştıkça da daha güçlü oluyor zaman ver kendine evham yapma kesinlikle ben inanır mısın yara döktüm üzerine anneme de sürekli korkumu yansıttım daha beter oldu şükürler olsun şimdi iyi.. sakin ol ya daha kötüsü olsaydı iyi olacak annen benim çevremde çok insan var daha kötü kanser çeşitlerini atlatmış su an çok sağlıklı insanlar ..

sizin annenizin nesivardı?

sizin annenizin nesivardı?
Söylemiştim ya canım kby kronik böbrek yetmezliği tanısı kondu Google kesinlikle bakma oraya sürekli bakıp okuyordum işte günde bilmem kaç tane böbrek hastası ölüyor diye kesinlikle hiç bakma daha kötü ediyor insanı

kusura bakma canım siteyi tam bilemiyorum karıştırdım herhalde. doğru söylüyosun bakmasam daha iyi ama ben de hep bakarm işte duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…