Amin insallah tüm hastalar içinAllah daha hızla iyileştirsin babanızı inşaallah. benim anneme de şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah tüm hastalar içinAllah daha hızla iyileştirsin babanızı inşaallah. benim anneme de şifa versin
Allah razı olsunAllah korktuğunuza uğratmasın annenize şifa versin.
yayılıp yayılmadığı ne şekilde anlaşılıyor?Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Tiroid kanserleri içinde papiller ca en iyi seyirli olanı. Evet ameliyat şart. Sonrasında muhtemelen atom tedavisi de gerekecek. Ama yüreğinizi ferah tutun. Dediğim gibi genelde papiller da tam kür oluyor. Ama öncelikle diğer organlara yayılıp yayımladığına bakılmalı. Bir de kanserde moral çok önemli. Hep iyileşeceksin anne ben inanıyorum diyip onu teselli etmelisiniz. Annenizin güçlü olması gerekiyor. Yakın çevremden biri kolon var tanısı aldı ki uzak organlara da yayılmıştı. Ama ailecek İnkalar pozitif insanlardı ki kemoterapi sonrası çekilen kontrol tomografilerinde resmen kansere dair hiç bir şey kalmamıştı ki bunın olması imkansız gibi bir şeydi. Hepimiz çok şaşırmıştık. Dediğim gibi pozitif düşünün pozitif olsun
Tiroidin papiller kanseri hangi varyantı olursa olsin en iyi seyirli tiroid kanseri..Endişelenmenize gerek yok insallah..Ameliyat ile tamamen şifa bulacak bir kanser türü..merhabalar konuyu nereye açacağımı bilmeden açtım eğer yanlışsa doğru yere taşır mısınız.
iki gündür o kadar kötüyüz ki evde tam bir matem havası var. annemin patoloji sonucunda troid bezlerinde papiller kanser bulunduğu yazıyor. hem sağ hem solda bulunan nodüllerin ikisinde de papiller ca bulunuyor. sağ tarafında olan daha büyük ve papiller kanserin bir alt tipi olan tall cell tipi de mevcut. tall cellde uzak organlara sıçrama ve ölüm oranı daha yüksek olduğunu okudum. annem daha 49 yaşında. yarın randevumuz var doktora gideceğiz ameliyat diyecek büyük ihtimalle.
sizlerin arasında bu hastalığa yakalanıp şu an sağlıklı olanlar varsa bana destek olabilirmi acaba ne olur korkularım var bu ameliyat süreci ve sonraki iyot tedavisi süreci nasıl geçecek annem çok hassas en ufak şeye üzülür kafasına takar. nasıl kaldıracak bilmiyorum. dua edin annem için yalvarırım daha küçücük bir kardesim var
ya ne güzel demişsiniz.. Allahım inşallah benim güzel annem de zorlanmadan atlatır sizin gibi. sizinki de papiller miydi? hangi tipteydi?Troid kanseri, kanser bile sayılmıyor doktorlar tarafından. geçen sene geçirdim ben de, troidlerim ve lenf bezlerimin bir kısmı alındı, 2 gün atom tedavisi gördüm geçti gitti. hiçbirimiz de ağlamadık neden ağlayalım? troidlerim olmayacak diye ağlanır mı?
Allah sizden razı olsun nasıl iyi geldi yorumunuz bana. siz de mi geçirdiniz yoksa?Tiroidin papiller kanseri hangi varyantı olursa olsin en iyi seyirli tiroid kanseri..Endişelenmenize gerek yok insallah..Ameliyat ile tamamen şifa bulacak bir kanser türü..
babanız ne için gidecek? korkmayalım çünkü korku bizim işimize yaramayacak. babanıza da Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahYarın benim babam, tiroid için doktora gidecek. Yazdıklarınızı okuyunca içimi büyük bir korku kapladı Rabbim, anne ve babalarımızı korusun. Sizin annenize de şifa versin inşallah
babanız ne için gidecek? korkmayalım çünkü korku bizim işimize yaramayacak. babanıza da Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
nodül mü var yani troid değl de nodül büyür diye biliyorum.. Beni de durumdan haberdar eder misiniz lütfenTiroidi epey büyük. Seneler evvel ameliyat olması gerektiği söylenmişti. Onun için gidecek.
Öncelikle geçmiş olsun. Ama hiç korkmayın şükredin başına grlen şey kesinlikle kötünün iyisi. Benim eşim atlattı. Hiç sıkıntı yok. Ameliyattan sonra bir kaç günlük tedavisi olacak. Ölene kadar troid hapı kullanacak o kadar...
anladım Rabbim tüm hastalara şifa versin anneme de versin inşallah. çok teşekkür ederimEvet aynısıydı. Boğaz ağrısı ile gittiğimizde nodül olduğunu öğrendik. Biyopsi sonucu papiller olduğu anlaşıldı. Önce ameliyat oldu nodüller alındı. Sonra okmeydanında atom aldı. Şimdi 3 ayda bir kan tahlili yapılıyor troid hapı için 6 ayda bir de ultrasonla boğazına bakılıyor. Dediğim gibi şükredin
ya ne güzel demişsiniz.. Allahım inşallah benim güzel annem de zorlanmadan atlatır sizin gibi. sizinki de papiller miydi? hangi tipteydi?
benim de henüz iki yaşında bir kardeşim var anneme çok düşkün, atom kısmında annemden nasıl uzak tutacağız bilemiyorum. size birşey soracağım. annem kardeşimi emzirmeyi keseli henüz 2 hafta oldu. yani çocuk meğer annem kanserken çocuğu emmiş oldu. bu bir sorun teşkil eder mi çocuk için?papillerdi evet, ve noduller dışardan belli olacak kadar büyümüştü, ben sadece atom sonrası kızımdan uzak kalma kısmına üzülmüştüm ama o da yaza geldiği için annemle yazlığa gönderdik, farketmedi bile.
benim gibi ailesinde lenfoma, pankreas akciğer gibi ölümcül kanserlerle fazla haşır neşir olan yani gerçek kanseri yaşayanlara çekirdek gibi geliyor...