annem kansermiş...

Canım hiçbişey olmayacak Allah ın izniyle merak etme. Bu kanser rahatlıkla atlatılabilen cinsten. Sakın üzülme hep mutlu ol moral ver annene. Rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürecek inş 🙏🏻

Kayinvalidem sizinkinden degil ama lenfoma kanseriydi bogazindan yine tedavi olduk ve bitti cok sukur moral en buyuk ilac benim kayinvaliden bile aglayarak cocuk gibi gidip tedavisini bitirdiyse senin annen biraz moralle halleder evel Allah ,rabbim sifa versin hic uzulmeyin hatta ayaga kalkin artik grip gibi dusunun tedavi olacak bitecek uzerine dusunup kafaya takarsa zor ilerler.Üzülmeyin.

Çok geçmiş olsun ,bir şey olmaz toparlanır hemencik ,basit bi durum korkmayın adı kanser diye

Konu başlığını okuyunca aklıma direk kendim annem geldi be Allah’ım sen koru dedim Rabbim kimseye annesinin acısını göstermesin çok zor bir durum ama ecel geldi mi bütün hastalıklar bahane oluyor Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin sizlere gerçekten çok üzüldüm rabbim kimsenin başına vermesin ben de 20 yaşındayım ve bende de tiroid var hap kullanıyorum 😰
amin allah razı olsun kardeşim. sen neden kullanıyorsun sorun ne peki

maalesef 4.evre kemoterapi 3 kür aldi, 3 kür daha alacak. Ameliyat sansi simdilik yok cunku her iki tarafta da mevcut ve cigerlerinin durumu cok iyi degil. Biz ona bir tarafinda var, digeri temiz ve ileri evre olmadigini soyledik. Bilmesinin hicbir faydasi olmayacakti cunku. Çok zor ozellikle sicramamasi icin cok dikkatli edin. Sizinki kacinci evre peki?
biz evresini henüz bilmiyoruz ama bizimki de başlangıç değildir çünkü ileri özellikler taşıyor. Allahım önce hastalarımıza sonra biz yakınlarına dayanma gücü versin.. babanız için dua edeceğim

Kayinvalidem sizinkinden degil ama lenfoma kanseriydi bogazindan yine tedavi olduk ve bitti cok sukur moral en buyuk ilac benim kayinvaliden bile aglayarak cocuk gibi gidip tedavisini bitirdiyse senin annen biraz moralle halleder evel Allah ,rabbim sifa versin hic uzulmeyin hatta ayaga kalkin artik grip gibi dusunun tedavi olacak bitecek uzerine dusunup kafaya takarsa zor ilerler.Üzülmeyin.
ne güzel kayınvalideniz atlatmış inşallah benim annem de atlatır Rabbim ona güç kuvvet inanç umut versin

korkmayın troid kanseri tedavisi mümkün bende ameliyat oldum bütün bezlerim alındı benim patolojim temizdi ama yakın bi arkdaşımda aynı ameliyatı olduk onunki dediğiniz papiller türündendi ameliyattan sonra atom tedavisi gördü 1.bucuk sene sonra çocuk bile doğurdu ikiside sağlıklı ...allahh şifa versin

korkmayın troid kanseri tedavisi mümkün bende ameliyat oldum bütün bezlerim alındı benim patolojim temizdi ama yakın bi arkdaşımda aynı ameliyatı olduk onunki dediğiniz papiller türündendi ameliyattan sonra atom tedavisi gördü 1.bucuk sene sonra çocuk bile doğurdu ikiside sağlıklı ...allahh şifa versin
inşallah benim annem de çabucak toparlar arkadaşınız gibi. Allah size de şifa versin

Allah a
merhabalar konuyu nereye açacağımı bilmeden açtım eğer yanlışsa doğru yere taşır mısınız.
iki gündür o kadar kötüyüz ki evde tam bir matem havası var. annemin patoloji sonucunda troid bezlerinde papiller kanser bulunduğu yazıyor. hem sağ hem solda bulunan nodüllerin ikisinde de papiller ca bulunuyor. sağ tarafında olan daha büyük ve papiller kanserin bir alt tipi olan tall cell tipi de mevcut. tall cellde uzak organlara sıçrama ve ölüm oranı daha yüksek olduğunu okudum. annem daha 49 yaşında. yarın randevumuz var doktora gideceğiz ameliyat diyecek büyük ihtimalle.
sizlerin arasında bu hastalığa yakalanıp şu an sağlıklı olanlar varsa bana destek olabilirmi acaba ne olur korkularım var bu ameliyat süreci ve sonraki iyot tedavisi süreci nasıl geçecek annem çok hassas en ufak şeye üzülür kafasına takar. nasıl kaldıracak bilmiyorum. dua edin annem için yalvarırım daha küçücük bir kardesim var
Allah acil şifalar versin .Annenizi sizlere bağışlasin

Allahım şifa versin inşallah . Okuduğum bildiğim kadarıyla çimen suyunu öneriyorlar araştırın bir.. birde yine çevremde bildiğim kadar yiyeceği tüm yiyecek icecek toplanıp onların üzerine 500 yasin okunuyormuş o yiyecekler bitince yine okuyorlarmis arkadaşın tanıdığı 7 tane hafız tutup okutmustu. Birde diğer bir tanıdık akciğer de idi ona anne sütü bulmaya çalışıyorlardı onu bulamayınca keçi sütü verirlerdi ve bol bol kelle paca çorbası yaparlardı .. onunki son evreydi doktorlar gün bicmisti bakımla 3 seneye yakın daha yaşamıştı Allah'tan ümit kesilmez rabbim şifa versin acısını göstermesin sizlere bağışlasın

Oncelikle Allah şifa versin.hemen moralinizi bozmayin artık çoğu kanser türünün de tedavisi var.benim annemin göğsünde ve beyninde vardı tümör.ikisi de alındı.eşimin tiroid befinde vardı onu da alırdırdık.yayılma yoksa inşallah çözümü olur.lütfen annenize hastalık konusunu açmayın,açmalarina izin vermeyin.sadece güzel şeyler konuşun

merhabalar konuyu nereye açacağımı bilmeden açtım eğer yanlışsa doğru yere taşır mısınız.
iki gündür o kadar kötüyüz ki evde tam bir matem havası var. annemin patoloji sonucunda troid bezlerinde papiller kanser bulunduğu yazıyor. hem sağ hem solda bulunan nodüllerin ikisinde de papiller ca bulunuyor. sağ tarafında olan daha büyük ve papiller kanserin bir alt tipi olan tall cell tipi de mevcut. tall cellde uzak organlara sıçrama ve ölüm oranı daha yüksek olduğunu okudum. annem daha 49 yaşında. yarın randevumuz var doktora gideceğiz ameliyat diyecek büyük ihtimalle.
sizlerin arasında bu hastalığa yakalanıp şu an sağlıklı olanlar varsa bana destek olabilirmi acaba ne olur korkularım var bu ameliyat süreci ve sonraki iyot tedavisi süreci nasıl geçecek annem çok hassas en ufak şeye üzülür kafasına takar. nasıl kaldıracak bilmiyorum. dua edin annem için yalvarırım daha küçücük bir kardesim var
Canim Allah acil şifalar versin annene olan hassasiyetini daha iyi anlıyorum bende onu kaybetmekten çok korkar endiselenirdim inşallah kurtulur ama bi akrabam yıllardır tiroid kanseri tam atlatamasada tedaviyle iyi durumda.. yani bu diğer kanserler kadar değil inşallah annen iyileşir .. nasıl farjettiniz önceden beri nodül vermiydi yoksa birden çıktı ve biyopsiylemi anlaşıldı.. bende de iki senedir nodül var küçük olduğu için biyopsi yapmadılar şimdi büyüdü ama gitmeye korkuyorum

X